נכתב ע"י שיין;1052986:
סופרבוס - ברכפלד
תיקון קל: ברכפלד זה שם של אחת השכונות בעיר מודיעין עילית...
נכתב ע"י שיין;1052986:
סופרבוס - ברכפלד
אני גם לא מתיימר להתנחם בכך, כי הנזק התדמיתי שהם חוללו לציבור החרדי הוא עצום.נכתב ע"י אבי 24;1052938:אני לא הייתי מתנחם בהבטחה של אגד להסיר את הקמפיין- הם הסיתו ופגעו, וכל מה שהם מוכנים אחר שבועיים שלשה של פרסום- להפסיק אותו. כמו הסיפור על השופט הגוי שהורה ליהודי לפרק את המבנה הלא חוקי שבנה (הסוכה) תוך שבוע...
אני חושב שאם אכן הם היו מבינים שנעשתה כאן שגיאה משמעותית- היה עליהם לפטר (כן!!! לא פחות!) את הדובר מאחר וכשל בתפקידו לתקשר את החברה באופן חיובי ללקוחות, ומאותה סיבה גם להפסיק את ההתקשרות עם משרד הפרסום. ואיך לא- התנצלות.
נכתב ע"י נוי;1052956:וכעת לעיצוב הסטיקר הבא- אגד:"לא נשכח- לא נסלח"
נכתב ע"י קטיפתית;1054774:מי שכתב שקמפיין זה הוא ההכנה לכשלונות אגד בבין הזמנים, לא ידע עד כמה הוא צדק...
העובדות שלפניכם - שהם קצה הקרחון יוכיחו..
יום א' קו 402 שיצא מעתירות מדע בשעה 5:00 עם העליה לאוטובוס הבנת ש'חווית ימי הביניים' החלה
כבר בדרך היו טל' לפיקוח שישלח עוד אוטובוס וכדו' אך הפקח אמר שכרגע אין ואם תהיה בעיה אז יגיע.
הרכב הצליח לסחוב עד לשעה 6:00 ולהגיע ל..שער הגיא, שם הוא התפגר.
על האוטובוס היו למעלה מ-10 בעמידה, וכמובן שלא כל מי שהיה בתחנות הצליח לעלות.. ['מהיום, כולם יושבים'...]
הנוסעים הוכרחו לרדת ולחפש מוצא בחום הקשה
ואז הגיעה המשטרה שנעמדה לשמור על הציבור שלא יגלוש לכביש, אחד השוטרים אמר לנוסעים - מה אתם לא יודעים.. איך שמתחיל הקיץ תפקידנו לרדוף אחרי אוטובוסי אגד הנתקעים ולעזור לנוסעים לעלות לחילופיים..
מה הבעיה? עוצרים אוטובוס חולף... אז זהו שלא. כל האוטובוסים שעברו היו עם למעלה מ-10 בעמידה, כך שהמשטרה שלחה אותם הלאה [דרך אגב צל"ש למשטרה על העזרה.. זו לא זו שאנו מכירים בתוככי י-ם..]
הפיקוח אמר בשעה 6:15 לאזני הנוסעים כי הוא שולח אוטובוס מבית שמש, זה יקח כ-45 דק' והם ינסו למזער ככל האפשר, אבל מי-ם אין עוד אפשרות לשלוח אוטובוסים עקב העומס!!!
בשעה 7:00 הגיע כבר הגרר למקום [חשוב להמשך]
בשער הגיא הנוסעים נאלצו להמתין עד ל-7:50 להגעת אוטובוס חילופי שעה וחמישים דק'!!!
נהג האוטובוס שהגיע ולקח את הנוסעים סיפר א. כי הוא מודע בפירוש לכך שזוהי מגמה מכוונת כיום באגד שלא לבדוק ולתקן עד שיהיו תקלות ובניגוד לנדרש. ב. צחקו עליכם וכלל לא חשבו לשלוח אוטובוס, אלא הסיפור היה שהגעתי וגמרתי מסלול מב"ב וסיפרתי לפקח שהמחשב מקולקל ואין אפשרות לגבות כסף, בתגובה אמר לי הלה - סע לתחנה מרכזית, לי אין מה לעשות איתך. לאחר 10 דק' כשכבר הגעתי כמעט לשם צלצל אלי ואמר לי בעצם יש לנו איזה אוטובוס תקוע בשער הגיא, סע לחלץ את הנוסעים זה היה ב-7:30, ב7:50 הוא היה במקום.
סיפור שני
יום ב' השעה 12:20 בצהרים קו 402 בדרכו לי-ם, האוטובוס נוסע באיטיות לאחר שמנגנון ההתרעה מתריע בצפצופים משגעים מזה זמן, על חימום המנוע, בהגיענו לשורש הנהג מבין שאין ברירה מוכרחים לעצור בצד ולהמתין, שם אנו מצטרפים לקו 492 שכבר עומד כך לפנינו, בזמן שיש לנו אנו צופים ממול בקו [לא דתי] שנתקע ושוב גרר ומשטרה וכדו' בתווך בינינו מדדה קו 554 מערד במהירות שיא של 20 קמ"ש... בשיחת טל' לידיד משם, המצב דומה...
האם ישנו תקן? האם הוא בפיקוח?
האם ישנה מחויבות כלשהי לצרכן?
לכמה פיצוי זכאים נוסעים?
איך יתכן שהתופעה חוזרת על עצמה בכל שנה ואין מענה?
למשרד התחבורה הפתרונים....
כמה רע שההגה בידים של אגד.. אוי כמה נורא ... להבא נדע לנסוע רק עם ויאוליה, בע"ה לא נתפתה שוב...
נכתב ע"י מירה כ;1054804:היום בעיקרון לא עולים על אוטובוס אגד, נכון?
לא נתתי לילדים שלי לצאת...
כשהנסיעה היא לחוויה - אפשר לדחות או לדלג, אבל מי שחייב את האוטובוס - חייב. אין מה לעשות אנחנו כבולים בידיים שלהם.נכתב ע"י mig;1054807:מפני הספק לא יצאנו גם היום וגם מחר
מקסימום נצא ברכבת...
נכתב ע"י קטיפתית;1054774:מי שכתב שקמפיין זה הוא ההכנה לכשלונות אגד בבין הזמנים, לא ידע עד כמה הוא צדק...
העובדות שלפניכם - שהם קצה הקרחון יוכיחו..
יום א' קו 402 שיצא מעתירות מדע בשעה 5:00 עם העליה לאוטובוס הבנת ש'חווית ימי הביניים' החלה
כבר בדרך היו טל' לפיקוח שישלח עוד אוטובוס וכדו' אך הפקח אמר שכרגע אין ואם תהיה בעיה אז יגיע.
הרכב הצליח לסחוב עד לשעה 6:00 ולהגיע ל..שער הגיא, שם הוא התפגר.
על האוטובוס היו למעלה מ-10 בעמידה, וכמובן שלא כל מי שהיה בתחנות הצליח לעלות.. ['מהיום, כולם יושבים'...]
הנוסעים הוכרחו לרדת ולחפש מוצא בחום הקשה
ואז הגיעה המשטרה שנעמדה לשמור על הציבור שלא יגלוש לכביש, אחד השוטרים אמר לנוסעים - מה אתם לא יודעים.. איך שמתחיל הקיץ תפקידנו לרדוף אחרי אוטובוסי אגד הנתקעים ולעזור לנוסעים לעלות לחילופיים..
מה הבעיה? עוצרים אוטובוס חולף... אז זהו שלא. כל האוטובוסים שעברו היו עם למעלה מ-10 בעמידה, כך שהמשטרה שלחה אותם הלאה [דרך אגב צל"ש למשטרה על העזרה.. זו לא זו שאנו מכירים בתוככי י-ם..]
הפיקוח אמר בשעה 6:15 לאזני הנוסעים כי הוא שולח אוטובוס מבית שמש, זה יקח כ-45 דק' והם ינסו למזער ככל האפשר, אבל מי-ם אין עוד אפשרות לשלוח אוטובוסים עקב העומס!!!
בשעה 7:00 הגיע כבר הגרר למקום [חשוב להמשך]
בשער הגיא הנוסעים נאלצו להמתין עד ל-7:50 להגעת אוטובוס חילופי שעה וחמישים דק'!!!
נהג האוטובוס שהגיע ולקח את הנוסעים סיפר א. כי הוא מודע בפירוש לכך שזוהי מגמה מכוונת כיום באגד שלא לבדוק ולתקן עד שיהיו תקלות ובניגוד לנדרש. ב. צחקו עליכם וכלל לא חשבו לשלוח אוטובוס, אלא הסיפור היה שהגעתי וגמרתי מסלול מב"ב וסיפרתי לפקח שהמחשב מקולקל ואין אפשרות לגבות כסף, בתגובה אמר לי הלה - סע לתחנה מרכזית, לי אין מה לעשות איתך. לאחר 10 דק' כשכבר הגעתי כמעט לשם צלצל אלי ואמר לי בעצם יש לנו איזה אוטובוס תקוע בשער הגיא, סע לחלץ את הנוסעים זה היה ב-7:30, ב7:50 הוא היה במקום.
סיפור שני
יום ב' השעה 12:20 בצהרים קו 402 בדרכו לי-ם, האוטובוס נוסע באיטיות לאחר שמנגנון ההתרעה מתריע בצפצופים משגעים מזה זמן, על חימום המנוע, בהגיענו לשורש הנהג מבין שאין ברירה מוכרחים לעצור בצד ולהמתין, שם אנו מצטרפים לקו 492 שכבר עומד כך לפנינו, בזמן שיש לנו אנו צופים ממול בקו [לא דתי] שנתקע ושוב גרר ומשטרה וכדו' בתווך בינינו מדדה קו 554 מערד במהירות שיא של 20 קמ"ש... בשיחת טל' לידיד משם, המצב דומה...
האם ישנו תקן? האם הוא בפיקוח?
האם ישנה מחויבות כלשהי לצרכן?
לכמה פיצוי זכאים נוסעים?
איך יתכן שהתופעה חוזרת על עצמה בכל שנה ואין מענה?
למשרד התחבורה הפתרונים....
כמה רע שההגה בידים של אגד.. אוי כמה נורא ... להבא נדע לנסוע רק עם ויאוליה, בע"ה לא נתפתה שוב...
נכתב ע"י יערי;1054916:כעת שמעתי באחד מאמצעי התקשורת שמתארגנת ברשת החברתית החרמה של אגד למשך יום מחר י"ז אב, וכבר אלפים הצטרפו ליוזמה.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: