"על כל נסיעה צריך לשלם" (קמפיין אגד)

יערי

משתמש מקצוען
נכתב ע"י אבי 24;1052938:
אני לא הייתי מתנחם בהבטחה של אגד להסיר את הקמפיין- הם הסיתו ופגעו, וכל מה שהם מוכנים אחר שבועיים שלשה של פרסום- להפסיק אותו. כמו הסיפור על השופט הגוי שהורה ליהודי לפרק את המבנה הלא חוקי שבנה (הסוכה) תוך שבוע...

אני חושב שאם אכן הם היו מבינים שנעשתה כאן שגיאה משמעותית- היה עליהם לפטר (כן!!! לא פחות!) את הדובר מאחר וכשל בתפקידו לתקשר את החברה באופן חיובי ללקוחות, ומאותה סיבה גם להפסיק את ההתקשרות עם משרד הפרסום. ואיך לא- התנצלות.
אני גם לא מתיימר להתנחם בכך, כי הנזק התדמיתי שהם חוללו לציבור החרדי הוא עצום.
אבל צריך לשים לב לתועלת של המהלך הזה, אני מקוה שבעקבות הכיפוף שהציבור כופף אותם להסיר את הפרסום, יווכחו באגד להבין שהנוסעים החרדים הם לא גו'קונים או סרדינים ובמקרה היותר גרוע 'מספרים' שהגלאי בדלת האוטובוס סופר אותם, אלא מאחורי כל מספר יש אדם בעל דעה, שלפעמים גם רוצה לקבל ולא רק לתת.

אפרתה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י נוי;1052956:
וכעת לעיצוב הסטיקר הבא- אגד:"לא נשכח- לא נסלח"

לדעתי יש להמשיך בקמפיין הנגדי שהתנהל כאן בלי קשר לכתבות בעיתונות וכו'. כל עוד לא הגיעה לאזניו של כל אחד מכאן ההתנצלות בצורה ברורה ולא משתמעת לשני פנים - כרגע המלחמה צריכה להמשיך להתנהל ועם כל הכוח. אנחנו גם צריכים להראות שאי אפשר לפייס אותנו בסוכריית עדש.

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
אם שמתם לב, השבוע בפרסום הסלוגן שונה ל:
"משלמים בתחילת הנסיעה" :)

אבל אסור לנוח על זרי הדפנה,
חייבים לקדם מחאה שתשנה באמת את פני התחבורה.
הרעיון של n_eli נשמע ממש טוב - כל מה שצריך זה להעביר אותו לפסים מעשיים,
ואולי לדאוג שעורכי מדורי הצרכנות בעיתונים השונים יפרסמו אותו.

ROT

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
דובר אגד הצליח לצאת בעור שיניו מהפרשיה
בכך שהוא התיישב שבעה
וממילא אינו צריך להגיב לכל הביקורות הנשלחים נגדו.

נ.ב. העיתונים החניפו לו טוב במודעות ניחומים,

ROT

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
סיפור שהיה מוצ"ש פר' ואתחנן

משפחה שחיכתה לקו 451 בבית חלקיה לנסוע לי-ם, רואה את האוטבוס נוסע ולא עוצר,
הם פנו לאגד, והפקח ביקש מקו אחר שעובר שם ולא אמור לעצור שיאסוף אותם, הם חיכו בתחנה מהשעה 24:00 עד השעה 2:10 בלילה, הפקח אמר לנהג שלא יגבה מהם כסף כדי שהם לא יתבעו את אגד,
המשפחה רצתה לשלם כדי שלא יגידו אחר כך שהחרדים גנבים, הנהג התעקש שהם לא ישלמו ולא הסכים לקחת מהם כסף.

ישראלה

ללמוד תוכנות בכייף :)
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
עיצוב פונטים
עימוד ספרים
סיפור קצת ארוך, שקרה היום עם אדם תמהוני באוטובוס,
מי שרוצה לקצר, יכול לעבור לשורות האחרונות..

היום נסעתי בקו 350 לב"ב.
עלה אדם תמהוני, עם שקיות של גרוטאות ובגדים מרופטים, כנראה לא בריא בנפשו (תיכף תראו בהמשך), שלא שילם.
בתחנה שאני הייתי צריכה לעלות, חיכתה משפחה עם ילדים ועוד כמה
הנהג הלך אליו, ואמר לו תשלם, אני צריך לבוא אליך שתשלם?
הנוסע נותן לו 5 ש"ח
הנהג צועק עליו, שלם 16 ש"ח, מה זה ה-5 ש"ח?
הנוסע אומר: אמרת שתשלם עלי...
הנהג עוד יותר התעצבן, ולאחר דין ודברים הלוך וחזור
הנוסעת עם המשפחה אמרה, אני משלמת לו ותן לנו לעלות.
הנוסע דרש את ה"אסמכתא" לתשלום ששילמו עליו (כנראה הוא ידע מה יהי ההמשך)

הנוסע הלך עד סוף האוטובוס, במושב האחרון
בדרך, ראו שיש לו משהו על הגב, לנוסעת ששילמה עליו, זה היה נראה כמו סכין
ואז היא אמרה: כבדהו וחשדהו
היא עוררה את הנוסעים לכך, אף אחד לא ידע מה זה
והם הזמינו משטרה מיד לתחנה הקרובה של האוטובוס
שיש בנאדם תמהוני ונראה שיש לו סכין על הגב...

תחנת המשטרה כמה פסיעות משם, ואכן מיד שהגענו לשם עלו 4 שוטרים
הזיזו את כולם מהמושבים האחוריים
ודרשו ממנו מה יש לו על הגב
הוא ישב בתנוחה כזו שלא יכלו לראות ולא הסכים לזוז
רק הראה להם כל הזמן את הקבלה ששילמו עליו, ואומר: שילמתי...
בסוף עלה המבקר, שכנראה מכיר אותו יום יום מהנסיעות,
אמר לשוטרים, עזבו אותו, אני מכיר אותו
אח"כ הוא אמר לנו שיש לו מטריה בגב...

אח"כ האדם הזה שיגע את הנהג שישנה את המסלול כי הוא צריך להגיע למקום X...
בקיצור, חוויה של נסיעה...

מה שרציתי לומר, זה, השנאה נגד החרדים שחלחלה:
השוטר האחרון שירד מהאוטובוס אמר (כמובן, בלי שום קשר למציאות שהיתה):
בגלל שהוא לא עשה להם מהדרין קראתם לנו?
אולי בגלל זה הם כ"כ מיהרו להגיע לבדוק מה קורה באוטובוס מהדרין...

קטיפתית

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
מי שכתב שקמפיין זה הוא ההכנה לכשלונות אגד בבין הזמנים, לא ידע עד כמה הוא צדק...

העובדות שלפניכם - שהם קצה הקרחון יוכיחו..
יום א' קו 402 שיצא מעתירות מדע בשעה 5:00 עם העליה לאוטובוס הבנת ש'חווית ימי הביניים' החלה
כבר בדרך היו טל' לפיקוח שישלח עוד אוטובוס וכדו' אך הפקח אמר שכרגע אין ואם תהיה בעיה אז יגיע.
הרכב הצליח לסחוב עד לשעה 6:00 ולהגיע ל..שער הגיא, שם הוא התפגר.
על האוטובוס היו למעלה מ-10 בעמידה, וכמובן שלא כל מי שהיה בתחנות הצליח לעלות.. ['מהיום, כולם יושבים'...]
הנוסעים הוכרחו לרדת ולחפש מוצא בחום הקשה
ואז הגיעה המשטרה שנעמדה לשמור על הציבור שלא יגלוש לכביש, אחד השוטרים אמר לנוסעים - מה אתם לא יודעים.. איך שמתחיל הקיץ תפקידנו לרדוף אחרי אוטובוסי אגד הנתקעים ולעזור לנוסעים לעלות לחילופיים..
מה הבעיה? עוצרים אוטובוס חולף... אז זהו שלא. כל האוטובוסים שעברו היו עם למעלה מ-10 בעמידה, כך שהמשטרה שלחה אותם הלאה [דרך אגב צל"ש למשטרה על העזרה.. זו לא זו שאנו מכירים בתוככי י-ם..]
הפיקוח אמר בשעה 6:15 לאזני הנוסעים כי הוא שולח אוטובוס מבית שמש, זה יקח כ-45 דק' והם ינסו למזער ככל האפשר, אבל מי-ם אין עוד אפשרות לשלוח אוטובוסים עקב העומס!!!
בשעה 7:00 הגיע כבר הגרר למקום [חשוב להמשך]
בשער הגיא הנוסעים נאלצו להמתין עד ל-7:50 להגעת אוטובוס חילופי שעה וחמישים דק'!!!
נהג האוטובוס שהגיע ולקח את הנוסעים סיפר א. כי הוא מודע בפירוש לכך שזוהי מגמה מכוונת כיום באגד שלא לבדוק ולתקן עד שיהיו תקלות ובניגוד לנדרש. ב. צחקו עליכם וכלל לא חשבו לשלוח אוטובוס, אלא הסיפור היה שהגעתי וגמרתי מסלול מב"ב וסיפרתי לפקח שהמחשב מקולקל ואין אפשרות לגבות כסף, בתגובה אמר לי הלה - סע לתחנה מרכזית, לי אין מה לעשות איתך. לאחר 10 דק' כשכבר הגעתי כמעט לשם צלצל אלי ואמר לי בעצם יש לנו איזה אוטובוס תקוע בשער הגיא, סע לחלץ את הנוסעים זה היה ב-7:30, ב7:50 הוא היה במקום.

סיפור שני
יום ב' השעה 12:20 בצהרים קו 402 בדרכו לי-ם, האוטובוס נוסע באיטיות לאחר שמנגנון ההתרעה מתריע בצפצופים משגעים מזה זמן, על חימום המנוע, בהגיענו לשורש הנהג מבין שאין ברירה מוכרחים לעצור בצד ולהמתין, שם אנו מצטרפים לקו 492 שכבר עומד כך לפנינו, בזמן שיש לנו אנו צופים ממול בקו [לא דתי] שנתקע ושוב גרר ומשטרה וכדו' בתווך בינינו מדדה קו 554 מערד במהירות שיא של 20 קמ"ש... בשיחת טל' לידיד משם, המצב דומה...

האם ישנו תקן? האם הוא בפיקוח?
האם ישנה מחויבות כלשהי לצרכן?
לכמה פיצוי זכאים נוסעים?
איך יתכן שהתופעה חוזרת על עצמה בכל שנה ואין מענה?
למשרד התחבורה הפתרונים....

כמה רע שההגה בידים של אגד.. אוי כמה נורא ... להבא נדע לנסוע רק עם ויאוליה, בע"ה לא נתפתה שוב...

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י קטיפתית;1054774:

יום א' קו 402 שיצא מעתירות מדע בשעה 5:00 עם העליה לאוטובוס הבנת ש'חווית ימי הביניים' החלה
כבר בדרך היו טל' לפיקוח שישלח עוד אוטובוס וכדו' אך הפקח אמר שכרגע אין ואם תהיה בעיה אז יגיע.
על האוטובוס היו למעלה מ-10 בעמידה, וכמובן שלא כל מי שהיה בתחנות הצליח לעלות.. ['מהיום, כולם יושבים'...]
ואז הגיעה המשטרה שנעמדה לשמור על הציבור שלא יגלוש לכביש, אחד השוטרים אמר לנוסעים - מה אתם לא יודעים.. איך שמתחיל הקיץ תפקידנו לרדוף אחרי אוטובוסי אגד הנתקעים ולעזור לנוסעים לעלות לחילופיים..
מה הבעיה? עוצרים אוטובוס חולף... אז זהו שלא. כל האוטובוסים שעברו היו עם למעלה מ-10 בעמידה, כך שהמשטרה שלחה אותם הלאה [דרך אגב צל"ש למשטרה על העזרה.. זו לא זו שאנו מכירים בתוככי י-ם..]
הפיקוח אמר בשעה 6:15 לאזני הנוסעים כי הוא שולח אוטובוס מבית שמש, זה יקח כ-45 דק' והם ינסו למזער ככל האפשר, אבל מי-ם אין עוד אפשרות לשלוח אוטובוסים עקב העומס!!!
בשער הגיא הנוסעים נאלצו להמתין עד ל-7:50 להגעת אוטובוס חילופי שעה וחמישים דק'!!!
נהג האוטובוס שהגיע ולקח את הנוסעים סיפר א. כי הוא מודע בפירוש לכך שזוהי מגמה מכוונת כיום באגד שלא לבדוק ולתקן עד שיהיו תקלות ובניגוד לנדרש. ב. צחקו עליכם וכלל לא חשבו לשלוח אוטובוס, אלא הסיפור היה שהגעתי וגמרתי מסלול מב"ב וסיפרתי לפקח שהמחשב מקולקל ואין אפשרות לגבות כסף, בתגובה אמר לי הלה - סע לתחנה מרכזית, לי אין מה לעשות איתך. לאחר 10 דק' כשכבר הגעתי כמעט לשם צלצל אלי ואמר לי בעצם יש לנו איזה אוטובוס תקוע בשער הגיא, סע לחלץ את הנוסעים זה היה ב-7:30, ב7:50 הוא היה במקום.

סיפור שני
יום ב' השעה 12:20 בצהרים קו 402 בדרכו לי-ם, האוטובוס נוסע באיטיות לאחר שמנגנון ההתרעה מתריע בצפצופים משגעים מזה זמן, על חימום המנוע, בהגיענו לשורש הנהג מבין שאין ברירה מוכרחים לעצור בצד ולהמתין, שם אנו מצטרפים לקו 492 שכבר עומד כך לפנינו, בזמן שיש לנו אנו צופים ממול בקו [לא דתי] שנתקע ושוב גרר ומשטרה וכדו' בתווך בינינו מדדה קו 554 מערד במהירות שיא של 20 קמ"ש... בשיחת טל' לידיד משם, המצב דומה...

לכמה פיצוי זכאים נוסעים?

כמה רע שההגה בידים של אגד.. אוי כמה נורא ... להבא נדע לנסוע רק עם ויאוליה, בע"ה לא נתפתה שוב...

לפחות בזמן שהמתנם לאוטובוס חילופי התארגן הנוסעים יחד לאיזה תביעה???

חיוך

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
D I G I T A L
והאוטובוסים הערוניים בקווי 417 / 418 ...
הבחילה מתחילה רק מלראות אותם........

למה שלא יארגנו מחאה שלא עולים על כאלו אוטובוסים, רק על בין עירוניים..???

מירה כ

משתמש סופר מקצוען
היום בעיקרון לא עולים על אוטובוס אגד, נכון?
לא נתתי לילדים שלי לצאת...

בלון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
נכתב ע"י מירה כ;1054804:
היום בעיקרון לא עולים על אוטובוס אגד, נכון?
לא נתתי לילדים שלי לצאת...

דיברו על י"ז אב, לא?
זה מחר.

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
מפני הספק לא יצאנו גם היום וגם מחר;)
מקסימום נצא ברכבת...

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י mig;1054807:
מפני הספק לא יצאנו גם היום וגם מחר;)
מקסימום נצא ברכבת...
כשהנסיעה היא לחוויה - אפשר לדחות או לדלג, אבל מי שחייב את האוטובוס - חייב. אין מה לעשות אנחנו כבולים בידיים שלהם.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י קטיפתית;1054774:

סיפור שני

לכמה פיצוי זכאים נוסעים?

מזעזע!
לדעתי, כמה שיותר יעלו לכאן סיפורים כאלו - זה יהיה טוב.
בנוסף, כדאי להגיש תלונה לכל הכתובות שניתנו כאן.
שום דבר לא יזוז אחרת.

חנה קונקטורית ומאמנת

חנה פפנהיים | קונקטורית ומאמנת אישית
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L

TIP X

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אבל אשמים אנחנו!!
ביום שישי יצא לי לשהות כרבע שעה בתחנת בר אילן. במהלכה הגיעו כ-6 קוי 402 והתמלאו במהירות. אין לי מושג מה עשו התחנות הבאות.
במהלך נסיעתנו (לאלעד) חלף לידינו 422 של ואוליה והוא היה ברובו ריק!!!
טפשים שכמותנו. עד שיש תחליף מתעצלים ולא מנצלים אותו. בואו נכה את אגד בקו הרווחי ביותר שלהם!

יערי

משתמש מקצוען
כעת שמעתי באחד מאמצעי התקשורת שמתארגנת ברשת החברתית החרמה של אגד למשך יום מחר י"ז אב, וכבר אלפים הצטרפו ליוזמה.

חיוך

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
UX UI
D I G I T A L
נכתב ע"י יערי;1054916:
כעת שמעתי באחד מאמצעי התקשורת שמתארגנת ברשת החברתית החרמה של אגד למשך יום מחר י"ז אב, וכבר אלפים הצטרפו ליוזמה.

איפה שמעת?
ואיך מצטרפים?

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה