"על כל נסיעה צריך לשלם" (קמפיין אגד)

יערי

משתמש מקצוען
באחד מקוי הנייעס.
לא צריך להצטרף בכתב למי שאין לו את הרשת החברתית, ניתן להצביע ברגליים.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י TIP X;1054906:
אבל אשמים אנחנו!!
ביום שישי יצא לי לשהות כרבע שעה בתחנת בר אילן. במהלכה הגיעו כ-6 קוי 402 והתמלאו במהירות. אין לי מושג מה עשו התחנות הבאות.
במהלך נסיעתנו (לאלעד) חלף לידינו 422 של ואוליה והוא היה ברובו ריק!!!
טפשים שכמותנו. עד שיש תחליף מתעצלים ולא מנצלים אותו. בואו נכה את אגד בקו הרווחי ביותר שלהם!
נכון! נכון! נכון!

shuli43

משתמש רשום
בדיוק אבל בדיוק מחר אני צריכה להגיע מב"ב (עזרא) לי-ם (ירמיהו)
איזה חלופה יש ל402?

אפרתה

משתמש מקצוען
ממש לא, 422 ממש לא מגיע לירמיהו. חוץ מזה יש בעיה גדולה עם 422, בתוך ב"ב יש לו מסלול שלרוב לא שימושי, והוא גם מאחר הרבה מאוד.

תגידו לי אגד, חיכינו היום רבע שעה ויותר, בעזרא ליד האולמות, התחנה התמלאה והתמלאה, אנשים ממהרים להספיק את האוטובוס האחרון בתוך ירושלים, כולם עם ילדים בוכים וחבילות ואז מגיע אוטובוס, כולם מסתערים- כי אם לא זה לקחת מונית בירושלים- שזה עוד סכום מכובד, והילדים כבר רוצים לשבת במקום נורמלי. עוד אוטובוס מלא עובר, עוד אחד מתמלא. ישבנו באוטובוס מפוצץ, ואז הנהג צועק מקדימה- מי שעוד לא שילם וכו', בעצבים כאלה, במקום להודות לפרייארים שיושבים אחד על השני בדממה ומשלמים מחיר מלא!! באמצע הנסיעה האוטובוס התחמם אז היו צריכים לכבות את המזגן. אז הנוסעים ניסו לפתוח את המיני חלונות... כי האוטובוס לא סוחב את המאסות... לירושלים הוא הגיע כמובן מאוחר מאוד וזה הכל.
תגידו לי- שנים שאגד בציבור החרדי, שנים ש402 נוסע- כמה שנים עוד יקחו עד שאגד תקלוט לשלוח אוטובוס כל חמש דקות ולא שניים אחרי עשרים דקות, כשהתחנה כבר מפוצצת?
וכמה זמן יקח עד שיקלטו שב11-12 בלילה צריך תגבור רציני כי אז השמחות נגמרות?
רק לספור את הנוסעים בכל אוטובוס הם יודעים? אולי שגם יסיקו מכך עוד כמה מסקנות?
נמאס. נמאס.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י אפרתה;1055036:
ממש לא, 422 ממש לא מגיע לירמיהו. חוץ מזה יש בעיה גדולה עם 422, בתוך ב"ב יש לו מסלול שלרוב לא שימושי, והוא גם מאחר הרבה מאוד.

תגידו לי אגד, חיכינו היום רבע שעה ויותר, בעזרא ליד האולמות, התחנה התמלאה והתמלאה, אנשים ממהרים להספיק את האוטובוס האחרון בתוך ירושלים, כולם עם ילדים בוכים וחבילות ואז מגיע אוטובוס, כולם מסתערים- כי אם לא זה לקחת מונית בירושלים- שזה עוד סכום מכובד, והילדים כבר רוצים לשבת במקום נורמלי. עוד אוטובוס מלא עובר, עוד אחד מתמלא. ישבנו באוטובוס מפוצץ, ואז הנהג צועק מקדימה- מי שעוד לא שילם וכו', בעצבים כאלה, במקום להודות לפרייארים שיושבים אחד על השני בדממה ומשלמים מחיר מלא!! באמצע הנסיעה האוטובוס התחמם אז היו צריכים לכבות את המזגן. אז הנוסעים ניסו לפתוח את המיני חלונות... כי האוטובוס לא סוחב את המאסות... לירושלים הוא הגיע כמובן מאוחר מאוד וזה הכל.
תגידו לי- שנים שאגד בציבור החרדי, שנים ש402 נוסע- כמה שנים עוד יקחו עד שאגד תקלוט לשלוח אוטובוס כל חמש דקות ולא שניים אחרי עשרים דקות, כשהתחנה כבר מפוצצת?
וכמה זמן יקח עד שיקלטו שב11-12 בלילה צריך תגבור רציני כי אז השמחות נגמרות?
רק לספור את הנוסעים בכל אוטובוס הם יודעים? אולי שגם יסיקו מכך עוד כמה מסקנות?
נמאס. נמאס.
ברור שגם לויאוליה יש חסרונות, אבל כל עוד נמשיך לנסוע באגד מכוח ההרגל אגד לא יקלטו שום דבר. לא לשלוח אוטובוס כל חמש דקות ולא שצריך לתגבר אוטובוסים בלילה. בין כה וכה הנוסעים מסתערים על האוטובוסים - אז למה לקלוט???

תשאלי אנשים באזורים בהם נהייתה תחרות בין אגד לחברה אחרת. צ'יק צ'אק אגד קלטו דברים שהיה נראה שאין להם מסוגלות לקלוט.

חושבני שצריך להחרים את אגד בעצם המחשבה וכל עוד שיש אופציה אחרת - ללכת עליה, גם אם יש צדדים שאגד נראית עדיפה (בסופו של דבר, גם אגד מאחרים, גם המסלול של אגד הוא מסלול שהתרגלנו אליו).

אפרתה

משתמש מקצוען
אני לא מבינה אותכם, הרי המסלול שונה לחלוטין, רוצים לעבור עוד אוטובוס בחזור? זה לא נשמע לי נורמלי, בטח לא עם ילדים בוכים.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י אפרתה;1055068:
אני לא מבינה אותכם, הרי המסלול שונה לחלוטין, רוצים לעבור עוד אוטובוס בחזור? זה לא נשמע לי נורמלי, בטח לא עם ילדים בוכים.
זה עוד יותר לא נורמלי לפרגן לאגד.

אפרתה

משתמש מקצוען
אז זו לא נקראת תחרות. כמו שתציעו ליסוע בקו 400 ולהגיע אליו לתחנה מרכזית. זו באמת לא תחרות אמיתית.
אמנם אפשר שכל מי שנוסע בגפו או מבוגרים בלבד- שיתאמץ להגיע ל422, אבל לעשות את זה לילדים? זה הזוי.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י אפרתה;1055076:
אז זו לא נקראת תחרות. כמו שתציעו ליסוע בקו 400 ולהגיע אליו לתחנה מרכזית. זו באמת לא תחרות אמיתית.
אמנם אפשר שכל מי שנוסע בגפו או מבוגרים בלבד- שיתאמץ להגיע ל422, אבל לעשות את זה לילדים? זה הזוי.
כל אחד וההזוי שלו.
נסענו עם ילדים בויאוליה, זה לא כזה הזוי.

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י אפרתה;1055068:

אני לא מבינה אותך,
כשגרתי בי-ם הייתי צריכה קו פנימי בשביל להגיע ל402 וזה היה נראה לי טבעי ביותר.
(אצלינו במשפחה הירושלמית גם משתדלים לנסוע עם 422 במחיר של נוחות אישית "מעטה")

זה מצחיק הטיעונים הקלושים האלו, הרי אגד נלחמה שלקו ההוא יהיה מסלול כאילו דפוק יותר,
עכשיו עם כל העבודות בכביש מס' 1 לכאורה באמת יהיה שווה לנסוע בו והוא הרבה יותר מהיר - רק מה שיש צורך בשינוי הרגלים ולפעמים למי שגר קרוב למסלול הקודם תשלום מועט של נוחות אישית.

ברור שככל שיעברו אל 422 הוא יתגבר יותר וכשאגד ירגישו את זה הם יתחילו ללמוד את הכללים.

לללי

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
פרסום וקופי
ירושלמים, אולי תלמדו מהאשדודים?

יש לנו לבני ברק את קו 350/1 של אגד,
וקו 322 של ויאוליה-קונקס.

אין צורך לומר שאנחנו מצביעים ברגליים לקונקס, למרות שהוא לא מגיע לאולמות השמחה.
עדיף ללכת ברגל כמה דקות יותר, ולנסוע כמו בני אדם ובמחיר נמוך בהרבה.

אפרתה

משתמש מקצוען
אני מסבירה לך שבשביל 422 צריך שני אוטובוסים פנימיים בירושלים. נשמע לי מוגזם. גם בתוך ב"ב הוא לא מגיע לאותם מקומות. מי שרוצה להשתגע בשביל זה- מצוין.

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י אפרתה;1055087:
אני מסבירה לך שבשביל 422 צריך שני אוטובוסים פנימיים בירושלים. נשמע לי מוגזם. גם בתוך ב"ב הוא לא מגיע לאותם מקומות. מי שרוצה להשתגע בשביל זה- מצוין.
אני מבינה את זה גם בלי שתסבירי לי ;). די לי בניסיון שלי עצמי.

לא משתגעים כדי לנסוע בויאוליה, משתגעים בשביל להתפטר מאגד, או בשביל שאגד ישפרו את השירות שלהם. בלי שנתאמץ מצידנו להוכיח להם שאנחנו ממש לא מרוצים מהם, אין שום צד בעולם שהם יתאמצו מצידם כדי שנהיה מרוצים.

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י אפרתה;1055087:

עם הפעימות של התחבורה החדשה, כמעט מכל מקום לכל מקום צריך כמה רכבים,
2 אוטובוסים, אוטובוס ורכבת, וכן הלאה...

אפרתה

משתמש מקצוען
נכתב ע"י GRN;1055092:
אני מבינה את זה גם בלי שתסבירי לי ;). די לי בניסיון שלי עצמי.

לא משתגעים כדי לנסוע בויאוליה, משתגעים בשביל להתפטר מאגד, או בשביל שאגד ישפרו את השירות שלהם. בלי שנתאמץ מצידנו להוכיח להם שאנחנו ממש לא מרוצים מהם, אין שום צד בעולם שהם יתאמצו מצידם כדי שנהיה מרוצים.

לא הסברתי לך... :)

GRN

משתמש סופר מקצוען
מנהל קבוצה
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
עיצוב ואדריכלות פנים
נכתב ע"י אפרתה;1055097:
לא הסברתי לך... :)
סליחה, סליחה, לא שמתי לב שזה הפך לרב-שיח:)

בלון

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים

obyektiv

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
D I G I T A L
היום עליתי לאוטובוס מקדימה עם עגלה- מחאה משלי. כששאלו למה את לא עולה מאחורה, עניתי להם בגלל הקמפיין של אגד.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה