נכון! נכון! נכון!נכתב ע"י TIP X;1054906:אבל אשמים אנחנו!!
ביום שישי יצא לי לשהות כרבע שעה בתחנת בר אילן. במהלכה הגיעו כ-6 קוי 402 והתמלאו במהירות. אין לי מושג מה עשו התחנות הבאות.
במהלך נסיעתנו (לאלעד) חלף לידינו 422 של ואוליה והוא היה ברובו ריק!!!
טפשים שכמותנו. עד שיש תחליף מתעצלים ולא מנצלים אותו. בואו נכה את אגד בקו הרווחי ביותר שלהם!
ברור שגם לויאוליה יש חסרונות, אבל כל עוד נמשיך לנסוע באגד מכוח ההרגל אגד לא יקלטו שום דבר. לא לשלוח אוטובוס כל חמש דקות ולא שצריך לתגבר אוטובוסים בלילה. בין כה וכה הנוסעים מסתערים על האוטובוסים - אז למה לקלוט???נכתב ע"י אפרתה;1055036:ממש לא, 422 ממש לא מגיע לירמיהו. חוץ מזה יש בעיה גדולה עם 422, בתוך ב"ב יש לו מסלול שלרוב לא שימושי, והוא גם מאחר הרבה מאוד.
תגידו לי אגד, חיכינו היום רבע שעה ויותר, בעזרא ליד האולמות, התחנה התמלאה והתמלאה, אנשים ממהרים להספיק את האוטובוס האחרון בתוך ירושלים, כולם עם ילדים בוכים וחבילות ואז מגיע אוטובוס, כולם מסתערים- כי אם לא זה לקחת מונית בירושלים- שזה עוד סכום מכובד, והילדים כבר רוצים לשבת במקום נורמלי. עוד אוטובוס מלא עובר, עוד אחד מתמלא. ישבנו באוטובוס מפוצץ, ואז הנהג צועק מקדימה- מי שעוד לא שילם וכו', בעצבים כאלה, במקום להודות לפרייארים שיושבים אחד על השני בדממה ומשלמים מחיר מלא!! באמצע הנסיעה האוטובוס התחמם אז היו צריכים לכבות את המזגן. אז הנוסעים ניסו לפתוח את המיני חלונות... כי האוטובוס לא סוחב את המאסות... לירושלים הוא הגיע כמובן מאוחר מאוד וזה הכל.
תגידו לי- שנים שאגד בציבור החרדי, שנים ש402 נוסע- כמה שנים עוד יקחו עד שאגד תקלוט לשלוח אוטובוס כל חמש דקות ולא שניים אחרי עשרים דקות, כשהתחנה כבר מפוצצת?
וכמה זמן יקח עד שיקלטו שב11-12 בלילה צריך תגבור רציני כי אז השמחות נגמרות?
רק לספור את הנוסעים בכל אוטובוס הם יודעים? אולי שגם יסיקו מכך עוד כמה מסקנות?
נמאס. נמאס.
זה עוד יותר לא נורמלי לפרגן לאגד.נכתב ע"י אפרתה;1055068:אני לא מבינה אותכם, הרי המסלול שונה לחלוטין, רוצים לעבור עוד אוטובוס בחזור? זה לא נשמע לי נורמלי, בטח לא עם ילדים בוכים.
כל אחד וההזוי שלו.נכתב ע"י אפרתה;1055076:אז זו לא נקראת תחרות. כמו שתציעו ליסוע בקו 400 ולהגיע אליו לתחנה מרכזית. זו באמת לא תחרות אמיתית.
אמנם אפשר שכל מי שנוסע בגפו או מבוגרים בלבד- שיתאמץ להגיע ל422, אבל לעשות את זה לילדים? זה הזוי.
נכתב ע"י אפרתה;1055068:אני לא מבינה אותכם, הרי המסלול שונה לחלוטין, רוצים לעבור עוד אוטובוס בחזור? זה לא נשמע לי נורמלי, בטח לא עם ילדים בוכים.
אני מבינה את זה גם בלי שתסבירי לי . די לי בניסיון שלי עצמי.נכתב ע"י אפרתה;1055087:אני מסבירה לך שבשביל 422 צריך שני אוטובוסים פנימיים בירושלים. נשמע לי מוגזם. גם בתוך ב"ב הוא לא מגיע לאותם מקומות. מי שרוצה להשתגע בשביל זה- מצוין.
נכתב ע"י אפרתה;1055087:אני מסבירה לך שבשביל 422 צריך שני אוטובוסים פנימיים בירושלים. נשמע לי מוגזם. גם בתוך ב"ב הוא לא מגיע לאותם מקומות. מי שרוצה להשתגע בשביל זה- מצוין.
נכתב ע"י GRN;1055092:אני מבינה את זה גם בלי שתסבירי לי . די לי בניסיון שלי עצמי.
לא משתגעים כדי לנסוע בויאוליה, משתגעים בשביל להתפטר מאגד, או בשביל שאגד ישפרו את השירות שלהם. בלי שנתאמץ מצידנו להוכיח להם שאנחנו ממש לא מרוצים מהם, אין שום צד בעולם שהם יתאמצו מצידם כדי שנהיה מרוצים.
סליחה, סליחה, לא שמתי לב שזה הפך לרב-שיחנכתב ע"י אפרתה;1055097:לא הסברתי לך...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: