המבשר, יום ה'נכתב ע"י start;1052188:בגליון לבית שחולק למנויים בחמישי היה פרסום מביש זה!
ולא ראיתי שום מודעה שנגד הקמפיין. נראה לי שטעית
נכתב ע"י sari;1052216:המבשר, יום ה'
נכתב ע"י start;1052228:זה ממש לא נגד הקמפיין...
מגוחך כל כך שביד אחת הם נותנים יד לעלילת דם נגד הציבור החרדי ומפרסמים את אגד ומנגד מספרים לנו מי בדיוק לא משלם...
נכתב ע"י תור הזהב;1052284:(----,
האם המטרה שלך בהודעה היא השמצת הרשת המדוברת? למרבה הצער כך זה נראה...
אני קניתי הרבה פעמים בכמה סניפים שלהם ומעולם לא עברו לי על המוצרים.
בכל מקרה תמיד אפשר לערוך את ההודעה.)
נכתב ע"י אלי אלימלך;1052253:עורך המודיע ר' ישראל שניידר כתב לי כעת, שמיד כשהם הרגישו שהקוראים נפגעו - המודיע עצר את הקמפיין.
נכתב ע"י תור הזהב;1052284:(----,
האם המטרה שלך בהודעה היא השמצת הרשת המדוברת? למרבה הצער כך זה נראה...
אני קניתי הרבה פעמים בכמה סניפים שלהם ומעולם לא עברו לי על המוצרים.
בכל מקרה תמיד אפשר לערוך את ההודעה.)
נכתב ע"י אלי אלימלך;1052253:עורך המודיע ר' ישראל שניידר כתב לי כעת, שמיד כשהם הרגישו שהקוראים נפגעו - המודיע עצר את הקמפיין.
נכתב ע"י אפרתה;1052298:מענין, אצלנו שני סניפים ממש לא ככה. אולי יש שם מכת גניבות (סודנים ושות')?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: