"על כל נסיעה צריך לשלם" (קמפיין אגד)

obyektiv

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
מוזיקה ונגינה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
D I G I T A L
לא מספיק חזק.

ROT

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
נכתב ע"י השיא c;1052286:
ומה איתו?הוא לא נפגע?לא ברור למה העיתונים לא עצרו זאת מבעוד מועד ויפה שעה אחת קודם

יש לו רכב

רק עיצוב

משתמש פעיל
האם הופיעו היום המודעות האלו ??
אם התשובה היא חיובית, באיזה עיתונים? נשלח להם מחאה,
אני חושב שאם העיתון יקבל 500 מיילים ביום, שמביעים מחאה על הפרסומים האלו, הוא ישקול שוב את צעדיו בעניין.

שירי כהן

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
gila - אדיר!!!!!!!!!!!

mig

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עימוד ספרים
צילום מקצועי
נכתב ע"י ROT;1052366:

כל מי שהוא בעל רכב פחות התחבר ופחות משלם,
כי אין לו צד בעניין.

shuli43

משתמש רשום
צריך להפוך את המחאה לשינוי מעשי!
מה יצא רק מלרטון? בזה אנחנו מומחים...

album

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
D I G I T A L
שופט/ת באתגר דריבל
היתה תקופה שהייתי רושמת ומגלה שלפחות(!!!) 5 פעמים בחודש יש בעיות (בחנוכה- היה בכלל סיוט!!)
עשיתי רשימה לאגד ואיימתי בתביעה בעקבות הפסד כספי וחשש לפיטורין מהעבודה
הם עברו על הרשימה וראו לפי הGPS שלהם שאני צודקת
וזיכו אותי ב-2 כרטיסיות (וואו!!!! החזר הולם להפסדים ולצער שנגרמו) כדי שאשתוק ולא אתבע אותם

בעבר הצלחתי לגרום לכך שיהיה נהג קבוע בזמן שאני נוסעת-הוא היה מאד דייקן. כנראה נמאס להם מהרשימות שעשיתי...

את ההמלצה לפעול כך קיבלתי מועדת התחבורה ברמות שמבקשת מהתושבים לשלוח לה את כל התלונות-הם הצליחו לשנות הרבה דברים עם התלונות הללו.

במידה וכולם ישלחו תלונות ויאיימו לתבוע מאד יכול להיות שהמצב ישתנה

אם לא מארגנים מחאה רצינית בגיבוי רבנים מלא, לא נראה לי שמשהו יצליח לעמוד בזה (הרי א"א בלי אגד :(. כבר אמרנו)

shuli43

משתמש רשום
זה נכון!
לאן שולחים תלונה?
אילו פרטים יש להזכיר?

קטיפתית

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
בהמשך לאמור
'המודיע' פרסם השבוע שני כתבות של תגובות ח"כינו בכנסת למסע הפרסום.
העיתון "החסידי" המתחרה עדיין לא מצא לנכון לעשות זאת...

קטיפתית

משתמש צעיר
עיצוב גרפי
פניות הציבור אל
משרד התחבורה
לשכת השר, הממונה על פניות הציבור <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לשכת מנכ"ל <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לשכת סמנכ"ל בכיר יבשה, ממונה על פניות הציבור תח"צ <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>
לשכת סמנכ''ל בכיר כלכלה ותכנון תחום מידע, ממונה על ביצוע חוק חופש המידע <לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי> 02-6663093/4
להמפקח על התעבורה במשרד התחבורה, על פי מחוזות
•ירושלים והדרום: בניין ג'נרי א', רח' בנק ישראל 5, ת"ד 867 ירושלים 91008, פקס: 02-6558903

משרד התחבורה קרית הממשלה, בנין גנרי A רח' בנק ישראל 5 ת.ד. 867 ירושלים 91008
טל' 02-6663333/222 פקס 02-6663122
מר אבישי דרורי מנהל מח' פניות הציבור תח"צ

פניות הציבור - אגד
מחלקות פניות הציבור פעילות בימים א' - ה' בשעות* 10:00 - 14:00 טל' לפניות: 03-9142010
ארצי 03-9142237 בית אגד מח' פניות הציבור ת.ד. 43 קריית שדה התעופה- מיקוד 70150
מרכז והדרום 03-6383945 תחנה מרכזית תל אביב, רח' לוינסקי 106
ירושלים והסביבה* 02-5304962 תחנה מרכזית ירושלים רח' יפו 224
המחלקה פעילה בשעות 8:30 - 14:30*

משרד מבקר המדינה - נציבות תלונות הציבור 02-6665204

sh12

משתמש מקצוען
נכתב ע"י album;1052577:
היתה תקופה שהייתי רושמת ומגלה שלפחות(!!!) 5 פעמים בחודש יש בעיות (בחנוכה- היה בכלל סיוט!!)
עשיתי רשימה לאגד ואיימתי בתביעה בעקבות הפסד כספי וחשש לפיטורין מהעבודה
הם עברו על הרשימה וראו לפי הGPS שלהם שאני צודקת
וזיכו אותי ב-2 כרטיסיות (וואו!!!! החזר הולם להפסדים ולצער שנגרמו) כדי שאשתוק ולא אתבע אותם

בעבר הצלחתי לגרום לכך שיהיה נהג קבוע בזמן שאני נוסעת-הוא היה מאד דייקן. כנראה נמאס להם מהרשימות שעשיתי...

את ההמלצה לפעול כך קיבלתי מועדת התחבורה ברמות שמבקשת מהתושבים לשלוח לה את כל התלונות-הם הצליחו לשנות הרבה דברים עם התלונות הללו.

במידה וכולם ישלחו תלונות ויאיימו לתבוע מאד יכול להיות שהמצב ישתנה

אם לא מארגנים מחאה רצינית בגיבוי רבנים מלא, לא נראה לי שמשהו יצליח לעמוד בזה (הרי א"א בלי אגד :(. כבר אמרנו)

רעיון מוצלח!
וזו לדעתי מחאה טובה!
אם אגד בסוף החודש הזה יקבלו מצבור של מכתבי תלונה מפורטים... אולי יתחילו להזדעזע...
הלוואי:rolleyes:

מירה כ

משתמש סופר מקצוען
מה המייל של אגד למשלוח תלונות?
הבן שלי חזר מקודם נסער: הוא נסע עם חבר, והחבר שילם על שניהם. אח"כ הם ירדו ועברו לאוטובוס אחר, והנהג צעק עליהם, שאין כזה דבר "כרטיס מעבר" ל-2, והכריח את הבן שלי לרדת במרחק עצום מהבית.
למי לפנות בתלונה?

רק עיצוב

משתמש פעיל
איך הייתם מגיבים אם אגד היו מפרסמים מודעה כזאת בכל העיתונים החרדיים?

הנה הגרסה שלי למודעה יעילה ומכבדת שהייתה משיגה את המטרה,

לא שילבתי ויז'ואל קריאייטיבי, שמרתי על הרצינות שהמודעה צריכה לשדר, לא תמיד הקריאייטיב משמש את המטרה, לפעמים היא דווקא מזיקה...

(אולי יש עדיין מקום לחידוד המסר וקצת שיפוץ, אבל הרעיון...)

קבצים מצורפים

• אגד.pdf
    KB 41.9 · צפיות: 0

יערי

משתמש מקצוען
בעקבות שדרוג האתר לא יכולתי להתייחס בימים האחרונים להישג העצום של הציבור החרדי בכלל וגולשי פרוג בכלל.
רק להזכירכם: בשורה התחתונה אגד התחייבה להפסיק לפרסם את קמפיין ההשנאה, ואולי אפילו להתנצל.
קרדיטים (לפי סדר השתלשלות הארועים): בראש ובראשונה לגולשי פרוג, ובמיוחד למעצבים שעיצבו כרזות נגד שהופצו בתפוצה רחבה שלא ידע הציבור החרדי זמן רב, על העיקשות לא להוריד את הנושא מעל סדר היום ולהציף אותו כל הזמן עם רעיונות מגוונים איך להתמודד מול מסע ההכפשה.
לעיתונאי יעקב אייכלר על הגשת התלונה לבית המשפט, ובכך נתן לזה הד תקשורתי רחב יותר.
לחברי הכנסת גפני ואייכלר שפנו בענין לחברת אגד, וקיבלו מהם את ההבטחה להוריד את הקמפיין.
לעתונות החרדית לאחר שהם כבר ידעו שלא יפרסמו אצלם יותר, כתבו נגד הקמפיין הזה.
המסקנה שעולה מכל הסיפור הזה, שיש דברים שלנו כצרכנים עוד אפשר להתעקש עליהם, זו זכותינו וחובתינו, ואפשר גם להגיע לתוצאות. (וכפי שהגדיר את זה אלי אלימלך ככר תחריר החרדית התחילה כאן בפרוג).
ולסיום משהו שהתעוררתי מכל הסיפור הזה בעיצומם של ימי האבל על גלות השכינה. ראינו עד כמה חשוב לנו השם 'חרדים', על אף שלא הכפישו מישהו בשמו הפרטי, עצם ההכללה שלנו כציבור בהכפשה הזאת זעזעה אותנו. וחשבתי שיש כאן מוסר השכל, אם השם שלנו כל כך חשוב לנו אם פוגעים בו, על אחת כמה וכמה אנחנו צריכים לדאוג שלא יחולל שמו יתברך על ידינו.

sari

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
נכתב ע"י השיא c;1052923:
איפה זה קרה???
למה לא ראיתי/שמעתי כלום?

בהמודיע לפני יומיים...

אבי 24

משתמש רשום
נכתב ע"י יערי;1052890:
בעקבות שדרוג האתר לא יכולתי להתייחס בימים האחרונים להישג העצום של הציבור החרדי בכלל וגולשי פרוג בכלל.
רק להזכירכם: בשורה התחתונה אגד התחייבה להפסיק לפרסם את קמפיין ההשנאה, ואולי אפילו להתנצל.
קרדיטים (לפי סדר השתלשלות הארועים): בראש ובראשונה לגולשי פרוג, ובמיוחד למעצבים שעיצבו כרזות נגד שהופצו בתפוצה רחבה שלא ידע הציבור החרדי זמן רב, על העיקשות לא להוריד את הנושא מעל סדר היום ולהציף אותו כל הזמן עם רעיונות מגוונים איך להתמודד מול מסע ההכפשה.
לעיתונאי יעקב אייכלר על הגשת התלונה לבית המשפט, ובכך נתן לזה הד תקשורתי רחב יותר.
לחברי הכנסת גפני ואייכלר שפנו בענין לחברת אגד, וקיבלו מהם את ההבטחה להוריד את הקמפיין.
לעתונות החרדית לאחר שהם כבר ידעו שלא יפרסמו אצלם יותר, כתבו נגד הקמפיין הזה.
המסקנה שעולה מכל הסיפור הזה, שיש דברים שלנו כצרכנים עוד אפשר להתעקש עליהם, זו זכותינו וחובתינו, ואפשר גם להגיע לתוצאות. (וכפי שהגדיר את זה אלי אלימלך ככר תחריר החרדית התחילה כאן בפרוג).
ולסיום משהו שהתעוררתי מכל הסיפור הזה בעיצומם של ימי האבל על גלות השכינה. ראינו עד כמה חשוב לנו השם 'חרדים', על אף שלא הכפישו מישהו בשמו הפרטי, עצם ההכללה שלנו כציבור בהכפשה הזאת זעזעה אותנו. וחשבתי שיש כאן מוסר השכל, אם השם שלנו כל כך חשוב לנו אם פוגעים בו, על אחת כמה וכמה אנחנו צריכים לדאוג שלא יחולל שמו יתברך על ידינו.

אני לא הייתי מתנחם בהבטחה של אגד להסיר את הקמפיין- הם הסיתו ופגעו, וכל מה שהם מוכנים אחר שבועיים שלשה של פרסום- להפסיק אותו. כמו הסיפור על השופט הגוי שהורה ליהודי לפרק את המבנה הלא חוקי שבנה (הסוכה) תוך שבוע...

אני חושב שאם אכן הם היו מבינים שנעשתה כאן שגיאה משמעותית- היה עליהם לפטר (כן!!! לא פחות!) את הדובר מאחר וכשל בתפקידו לתקשר את החברה באופן חיובי ללקוחות, ומאותה סיבה גם להפסיק את ההתקשרות עם משרד הפרסום. ואיך לא- התנצלות.

נוי

משתמש סופר מקצוען
פרסום וקופי
מוזיקה ונגינה
נכתב ע"י אבי 24;1052938:
אני לא הייתי מתנחם בהבטחה של אגד להסיר את הקמפיין- הם הסיתו ופגעו, וכל מה שהם מוכנים אחר שבועיים שלשה של פרסום- להפסיק אותו. כמו הסיפור על השופט הגוי שהורה ליהודי לפרק את המבנה הלא חוקי שבנה (הסוכה) תוך שבוע...

אני חושב שאם אכן הם היו מבינים שנעשתה כאן שגיאה משמעותית- היה עליהם לפטר (כן!!! לא פחות!) את הדובר מאחר וכשל בתפקידו לתקשר את החברה באופן חיובי ללקוחות, ומאותה סיבה גם להפסיק את ההתקשרות עם משרד הפרסום. ואיך לא- התנצלות.
וכעת לעיצוב הסטיקר הבא- אגד:"לא נשכח- לא נסלח"

שיין

משתמש מקצוען
לבדיקה מיידית

אילו הציבור החרדי כה בעייתי
היינו צריכים לראות את הקמפיין בכל הערים החרדיות???
אז כדאי לבדוק מהר עם
עילית - בביתר
אגד תעבורה - באלעד
סופרבוס - ברכפלד

מה מוסר התשלומים הגבוה בערים שלנו

ואז נראה מי בעייתי אגד או הציבור החרדי????????????!!!!!!!!

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה