נכתב ע"י השיא c;1052286:ומה איתו?הוא לא נפגע?לא ברור למה העיתונים לא עצרו זאת מבעוד מועד ויפה שעה אחת קודם
נכתב ע"י ROT;1052366:יש לו רכב
נכתב ע"י album;1052577:היתה תקופה שהייתי רושמת ומגלה שלפחות(!!!) 5 פעמים בחודש יש בעיות (בחנוכה- היה בכלל סיוט!!)
עשיתי רשימה לאגד ואיימתי בתביעה בעקבות הפסד כספי וחשש לפיטורין מהעבודה
הם עברו על הרשימה וראו לפי הGPS שלהם שאני צודקת
וזיכו אותי ב-2 כרטיסיות (וואו!!!! החזר הולם להפסדים ולצער שנגרמו) כדי שאשתוק ולא אתבע אותם
בעבר הצלחתי לגרום לכך שיהיה נהג קבוע בזמן שאני נוסעת-הוא היה מאד דייקן. כנראה נמאס להם מהרשימות שעשיתי...
את ההמלצה לפעול כך קיבלתי מועדת התחבורה ברמות שמבקשת מהתושבים לשלוח לה את כל התלונות-הם הצליחו לשנות הרבה דברים עם התלונות הללו.
במידה וכולם ישלחו תלונות ויאיימו לתבוע מאד יכול להיות שהמצב ישתנה
אם לא מארגנים מחאה רצינית בגיבוי רבנים מלא, לא נראה לי שמשהו יצליח לעמוד בזה (הרי א"א בלי אגד . כבר אמרנו)
נכתב ע"י השיא c;1052923:איפה זה קרה???
למה לא ראיתי/שמעתי כלום?
נכתב ע"י יערי;1052890:בעקבות שדרוג האתר לא יכולתי להתייחס בימים האחרונים להישג העצום של הציבור החרדי בכלל וגולשי פרוג בכלל.
רק להזכירכם: בשורה התחתונה אגד התחייבה להפסיק לפרסם את קמפיין ההשנאה, ואולי אפילו להתנצל.
קרדיטים (לפי סדר השתלשלות הארועים): בראש ובראשונה לגולשי פרוג, ובמיוחד למעצבים שעיצבו כרזות נגד שהופצו בתפוצה רחבה שלא ידע הציבור החרדי זמן רב, על העיקשות לא להוריד את הנושא מעל סדר היום ולהציף אותו כל הזמן עם רעיונות מגוונים איך להתמודד מול מסע ההכפשה.
לעיתונאי יעקב אייכלר על הגשת התלונה לבית המשפט, ובכך נתן לזה הד תקשורתי רחב יותר.
לחברי הכנסת גפני ואייכלר שפנו בענין לחברת אגד, וקיבלו מהם את ההבטחה להוריד את הקמפיין.
לעתונות החרדית לאחר שהם כבר ידעו שלא יפרסמו אצלם יותר, כתבו נגד הקמפיין הזה.
המסקנה שעולה מכל הסיפור הזה, שיש דברים שלנו כצרכנים עוד אפשר להתעקש עליהם, זו זכותינו וחובתינו, ואפשר גם להגיע לתוצאות. (וכפי שהגדיר את זה אלי אלימלך ככר תחריר החרדית התחילה כאן בפרוג).
ולסיום משהו שהתעוררתי מכל הסיפור הזה בעיצומם של ימי האבל על גלות השכינה. ראינו עד כמה חשוב לנו השם 'חרדים', על אף שלא הכפישו מישהו בשמו הפרטי, עצם ההכללה שלנו כציבור בהכפשה הזאת זעזעה אותנו. וחשבתי שיש כאן מוסר השכל, אם השם שלנו כל כך חשוב לנו אם פוגעים בו, על אחת כמה וכמה אנחנו צריכים לדאוג שלא יחולל שמו יתברך על ידינו.
וכעת לעיצוב הסטיקר הבא- אגד:"לא נשכח- לא נסלח"נכתב ע"י אבי 24;1052938:אני לא הייתי מתנחם בהבטחה של אגד להסיר את הקמפיין- הם הסיתו ופגעו, וכל מה שהם מוכנים אחר שבועיים שלשה של פרסום- להפסיק אותו. כמו הסיפור על השופט הגוי שהורה ליהודי לפרק את המבנה הלא חוקי שבנה (הסוכה) תוך שבוע...
אני חושב שאם אכן הם היו מבינים שנעשתה כאן שגיאה משמעותית- היה עליהם לפטר (כן!!! לא פחות!) את הדובר מאחר וכשל בתפקידו לתקשר את החברה באופן חיובי ללקוחות, ומאותה סיבה גם להפסיק את ההתקשרות עם משרד הפרסום. ואיך לא- התנצלות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: