נכתב ע"י חלומי;1048118:אני חושבת שצריך להסביר לאגד שכבשים לא צריכות לשלם בדיוק כמו כלבים...
הרי במו אזני שמעתי בפסח האחרון את הפקח אומר לאנשים שנדחסו לקו 3 בחזור מהכותל
"תעלו כבשים תעלו"....כולו מדושן עונג עם חיוך מטופש על שפתיו עוומד וצופה בכבשים שפעו מה מה שתגיד והמשיכו לעלות אחד על השני...
למה כי ככה זה הציבור החרדי הוא עדר כבשים, מביאים אוטובוס כולאים את כולם אחד על השני,
"רגע אין מקום לעוד סיכה? מצוין תביאו עוד אוטובוס!".... וחוזר חלילה...
נכתב ע"י חילו;1051654:ה. המשפט 'דין בית שמש כדין תל אביב' מרתיח ומקומם ומעורר אנטגוניזם, נכון שחברת הפרסום חיפשה מסר מטלטל וחד אך אבל הרמיזה העבה בתוך הקמפיין שרק אתם גונבים מיותרת ומזיקה. (ולכן גם אני בעד החרם עד התנצלות ברורה).
נכתב ע"י חילו;1051654:ד. הדובר עצמו טען שמדובר בקומץ, יתכן ומדובר בפלח מאד ספציפי בתוך המגזר החרדי ובקווים מסוימים ולכן הדילמה שלהם היא ברורה, אם יפרסמו את הקמפיין רק בפלח הממוקד ההוא ברור שהם יעלבו קשות עוד יותר ויחרימו את הנסיעה
נכתב ע"י ליבי;1051663:לא הבנתי מה הבעיה במשפט מרתיח ומקומם, הכל נכתב 1:1 על המודעה של אגד.
(המציאות בשטח מקוממת הרבה יותר.)
נכתב ע"י פיקצר פרפקט;1051679:אולי קמפיין פרסומי שירוץ במיילים ויסביר לבעלי הרכבים, כמה רב הסבל של משתמשי התחבורה הציבורית.
ויעודד אותם לקיים חסד בגופם ובממונם, וישתדלו לקחת כמה שיותר טרמפיסטים מהתחנות של אגד, בדגש על אלו שאין להם חופשי חודשי.
אם זה יתפוס, אגד ירגישו את זה. הרבה יותר מ"הקומץ" שלא "שילם" בשנה האחרונה.
זה קמפיין יהודי עם חן.
נכתב ע"י pr;1051671:
נכתב ע"י קליגרף B;1051693:לא נראה לי שזה חוקי, צריך לזה רשיון מיוחד (כמו נהג מונית)
נכתב ע"י חילו;1051654:ד. הדובר עצמו טען שמדובר בקומץ, יתכן ומדובר בפלח מאד ספציפי בתוך המגזר החרדי ובקווים מסוימים ולכן הדילמה שלהם היא ברורה, אם יפרסמו את הקמפיין רק בפלח הממוקד ההוא ברור שהם יעלבו קשות עוד יותר ויחרימו את הנסיעה, מצד שני אגד לא יכולה להעלות קמפיין בכל הארץ, א. כלכלית. ב. (ודאי במקרה הזה) החרדי חייב לקבל קמפיין שמיועד וממוקד ספציפית אליו (כן..בדיוק אתה...) כדי שיבין, כי בד"כ הוא חושב שהוא יוצא דופן וזה לא נוגע אליו.
נכתב ע"י חילו;1051654:א. מצד נשמע מופרך המספרים הללו, (27/51 !) אני לא בחיים לא נתקלתי אף במספרים נמוכים משמעותית מאלה בקווי 402.
אך מצד שני חייבים להניח שאגד בדקה את הנושא לעומק ולא הייתה מעלה קמפיין נפיץ ללא הצדקה כלכלית.
נכתב ע"י קקטוס;1051721:לא לקחת אישי, אבל אפשר להתעצבן, ממש כמוני
זה באמת לא נעים, אבל הרגשתי שאני חייב לתרום את חלקי...
נכתב ע"י רק עיצוב;1051717:זה ש"אגד" בדקה את העניין לעומק, יכול להיות, אך התוצאות מופרכות מכל כיוון.......
נכתב ע"י חילו;1051747:אז סתם היא החליטה לזרוק כסף על קמפיין פרובלמטי טרק בציבור החרדי?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: