עוד ירושלמי
משתמש פעיל
המשותף לרמת שלמה ואחיסמךזה קרה גם בקבוצת רכישה ברמת שלמה בזמן שהקימו את השכונה
לפני יותר מ-20 שנה
זה רפי הופמן שחבר בוועד בשניהם.
המשותף לרמת שלמה ואחיסמךזה קרה גם בקבוצת רכישה ברמת שלמה בזמן שהקימו את השכונה
לפני יותר מ-20 שנה
מבין שידך במעל של הכתבה היום ביתד!!!אגב, מישהו כתב לי אתמול שבדיוק ביום שכתבתי על השאלה עם עכו ארץ ישראל, היה בדף היומי בדיוק את הסוגיא הזו, ויהי לפלא.
אני גם חושב כך ואכן באמת כל הכבוד להם...לערכתי ברור שיצליח
הולך למגורים בלבדאני גם חושב כך ואכן באמת כל הכבוד להם...
השאלה היא כיון שמטרת הפרויקט היא בניית מקום מצליח ומוביל, תהיינה בוודאי הגבלות על השכרה ומכירה, ולכן כשהולכים על כזה דבר זה עם כיוון די ברור למגורים, וכאן נשאלת השאלה מה יהיה אופי המקום? האם המרחק לא ירתיע את המיינסטרים? האם קשיים כמו לדוג'חוסר עבודות בהייטק באזור לא יגרמו למקום להפוך לנישתי ופריפריאלי?
נו?ולך למגורים בלבד
עם הקפדה יתירה
לערכתי ברור שיצליח
וכל הכבוד לשלמה ברונר ורפי הופמן!!!
אכן מוזרלא הבנתי מה הרווח של וולפסון בכל הסיפור?
הרי הוא יזם ובא להרוויח
מה מחירים ולו"ז לדעתך? ומה העיכובים הצפויים? עד כמה הם תלויים בראש העיר העתידי?אני גם חושב כך ואכן באמת כל הכבוד להם...
השאלה היא כיון שמטרת הפרויקט היא בניית מקום מצליח ומוביל, תהיינה בוודאי הגבלות על השכרה ומכירה, ולכן כשהולכים על כזה דבר זה עם כיוון די ברור למגורים, וכאן נשאלת השאלה מה יהיה אופי המקום? האם המרחק לא ירתיע את המיינסטרים? האם קשיים כמו לדוג'חוסר עבודות בהייטק באזור לא יגרמו למקום להפוך לנישתי ופריפריאלי?
אני מקווה מאד שהקבלן הזה לא יקרוסמה מחירים ולו"ז לדעתך? ומה העיכובים הצפויים? עד כמה הם תלויים בראש העיר העתידי?
לא בטוח, רוב הפרויקטים האחרים שווקו כשמחירים במקומות ה'רגילים' היו הרבה יותר שפויים.אני מקווה מאד שהקבלן הזה לא יקרוס
לשווק כזה כמות של יח"ד בכזה מקום רחוק במיוחד זה משימה קשה במיוחד
אפילו לקריית גת עמנואל וחריש שהם במרכז הציבור בקושי הולך לגור
ולעכו שזה יותר רחוק אפילו מעפולה אופקים זה נראה ממש דמיוני וחלומי שציבור כ"כ גדול יקנה שם דירות
אם הוא יצליח זה יקח לו הרבה שנים למכור הכל...
מכיר פרויקט של כרמל בבית שמש שמסיימים עכשיו את החשבונות, ולכאורה יחזירו כספים.המשותף לרמת שלמה ואחיסמך
דווקא נחשב שיש באזור הייטק (לא ברמה של גוש דן אבל יותר מירושלים לדוגמא).האם קשיים כמו לדוג' חוסר עבודות בהייטק באזור
זה בדיוק העניין שבפרויקט שמנוהל ע"י אנשי מקצוע אמיתיים וישרים, ברגע שאין רווח יזמי זה יחטף כמו לחמניות כי המחיר הוא אפסי ביחס לשווי. להערכתי מדובר על הנחה של כ250K , לפחות...אני מקווה מאד שהקבלן הזה לא יקרוס
ולעכו שזה יותר רחוק אפילו מעפולה אופקים זה נראה ממש דמיוני וחלומי שציבור כ"כ גדול יקנה שם דירות
לא הבנתי מה הרווח של וולפסון בכל הסיפור?
הרי הוא יזם ובא להרוויח
וולפסון (טריסון/ועקנין/וול סטון) הוא גם יזם וגם קבלן, וכנראה כאן הוא מרוויח בתור קבלן כמו שכתבו. הוא בנה גם פרויקטים של קבוצות רכישה (כרמל בבית שמש ג'2).אני מקווה מאד שהקבלן הזה לא יקרוס
נכוןוולפסון (טריסון/ועקנין/וול סטון) הוא גם יזם וגם קבלן, וכנראה כאן הוא מרוויח בתור קבלן כמו שכתבו. הוא בנה גם פרויקטים של קבוצות רכישה (כרמל בבית שמש ג'2).
נכון הרווח שלו בעכו יותר נמוך כי אין רווח יזמי, אבל גם הסיכון שלו נמוך כי מכירת הדירות לא מוטלת עליו, והוא לא צריך לגייס הון עצמי או הלוואות לצורך הפרויקט.
אם מדובר בעיסקה רגילה אתה צודקאני מקווה מאד שהקבלן הזה לא יקרוס
כתבתי לעיל שדיברתי עם מישהו מהחברה והוא אמר לי שהתוכנית היא למכור 3 חד' באיזור מיליון, ו4 חד' באיזור 1.2.אני מנחש שיכלו למכור לפי 11 אלף למטר+-+-
איפה יש הייטק באזור עכו? ביוקנעם יש.דווקא נחשב שיש באזור הייטק (לא ברמה של גוש דן אבל יותר מירושלים לדוגמא).
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: