זה לא משנה מי מדבר. זה משנה מה אומרים. זכרי זאת.
לא. היא בהודעה הראשונה דיבררה אותיאני שמחה שאת הדוברת שלה
מי. לעזאזל. מחייב. אתכם. לקנות.אחת ולתמיד !!!!!!! יש פה מישהוא שבאמת מעניין אותו הקהילות היהודיות במטקמטמטנאדו ובפראג בדרום אפריקה בפיליפינאים ובדרום מערב קולריינאה...שממלאים כל חג חצי מעיתוני החג...
מנהג אבותינו בידינו...מי. לעזאזל. מחייב. אתכם. לקנות.
והתלונות? המשך המנהג?מנהג אבותינו בידינו...
זה ראו לאורך כל הדורות !!! לא נסטה מזה!!!!והתלונות? המשך המנהג?
זה יותר הודעה מכבדת?מי. לעזאזל. מחייב. אתכם. לקנות.
אני קניתי אותו אז כך זה לא כל כך רלוונטימאמינה שכל המתלוננים קיבלו קישור לעיתון.
זה יותר הודעה מכבדת?
לא הבנתי תנו לאנשים להגיד גם ביקורת
אבל עיזבי אנחנו בתקופה כל כך קשה שבאמת לא בא לי לריב על עיתון
לא באתי פה להתנצח אם אף אחד
וכן כן באתי אך ורק להגיד את דעתי כי חשבתי שמותר
אבל כנראה שלא , כנראה שרק לאנשים מסוימים פה מותר להגיב
אז כן סליחה עם פגעתי פה במישהוא
איך תסבירו שגם בבקהילה בדיוק ככעת יש כתבה עליו?קניתי יתד ומשפחה, האמת נראה לי שהפורמט מיצה את עצמו, פעם קראתי כל מילה, היום 80 אחוז מהתוכן במשפחה לא ענין אותי ו60 אחוז מהתוכן ביתד.
כבר כתבתי שנה שעברה על עניני היח"צ, במיוחד במשפחה, די, די, דיינו, פשוט נמאס תפסיקו לבזות אותנו, במיוחד כשאנחנו משלמים עלזה.
הכתבה על הינוקא. השתגעתם, זה כבר לא הקטע של לבזות את הקורא (אין לינוקא זמן לעניני עולם הזה ובמקרה מצאנו כמה דקות לשמוע ממנו דרך אשר ילכו בה) זה אפס כבוד עצמי של העיתון, תשלם מספיק כסף נכתוב עליך שאתה המשיח...
האנשים סביבו פשוט שילמו לשני העיתונים...איך תסבירו שגם בבקהילה בדיוק ככעת יש כתבה עליו?
מפחיד אם כך לכתוב סיפורספקולציות זה כיף
בואו נשים קצת אמת כאן:
לא יודעת על כל העיתונים, ועל כל המוספים. כן יכולה לספר על מאחורי הקלעים של מוסף הסיפורים של משפחה, 'בתוך', 'ילדים' ו'נעורים':
התחלנו לעבוד על העיתונים האלה מיד אחרי סוכות. חלק מהעיתונים נסגרו לדפוס עוד לפני פרוץ הקורונה לחיינו. על החלק האחר המשכנו לעבוד תוך כדי קורונה. לא השתנה שום מתווה לכבודה. שוב, בעיתונים הנ"ל. מדגישה שאין לי מידע על עיתונים אחרים.
טעם ספרותי הוא עניין אישי לגמרי. בלתי אפשרי לייצר חומר שיענה על טעמם של כל הקוראים. וזה בסדר לא לאהוב עיתון כזה או אחר.
אישית, לא מצטערת שכתבתי את מה שכתבתי . לא מרגישה שהשפלתי את עצמי. יודעת שהשתדלתי לעשות את המיטב שיכולתי. מאמינה שהכותבים האחרים יזדהו עם המשפט הזה. מאמינה שהוא נכון על כולנו .
רק שאלה - פעם שמעת עליו לפני שדפדפת במגזין?הכתבה על הינוקא. השתגעתם, זה כבר לא הקטע של לבזות את הקורא (אין לינוקא זמן לעניני עולם הזה ובמקרה מצאנו כמה דקות לשמוע ממנו דרך אשר ילכו בה) זה אפס כבוד עצמי של העיתון, תשלם מספיק כסף נכתוב עליך שאתה המשיח..
צריכים קצת הבדל בין העיתונים... בכל זאת...רק שאלה - פעם שמעת עליו לפני שדפדפת במגזין?
פשוט, כי יש הרבה ששמעו גם שמעו, והכתבה הזאת מ א ו ד עניינה אותם.
ולכל מי שכותב על יח"צנים בכסף, קצת מוזר איך עתון אחד הצליח לראיין והעתון השני מסתפק בעובדות שנלקטו..
את היח"צ לדעתי הפעיל יותר אריה ארליך וד"ל.
מעניין.במגזין היה המון כתבות שלא מעניינות נשים לדעתי
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: