מידע שימושי עיתוני החג- סיכום

anotherית

משתמש סופר מקצוען
אחת ולתמיד !!!!!!! יש פה מישהוא שבאמת מעניין אותו הקהילות היהודיות במטקמטמטנאדו ובפראג בדרום אפריקה בפיליפינאים ובדרום מערב קולריינאה...שממלאים כל חג חצי מעיתוני החג...
מי. לעזאזל. מחייב. אתכם. לקנות.

יולי בולי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
D I G I T A L
מי. לעזאזל. מחייב. אתכם. לקנות.
זה יותר הודעה מכבדת?
לא הבנתי תנו לאנשים להגיד גם ביקורת
אבל עיזבי אנחנו בתקופה כל כך קשה שבאמת לא בא לי לריב על עיתון
לא באתי פה להתנצח אם אף אחד
וכן כן באתי אך ורק להגיד את דעתי כי חשבתי שמותר
אבל כנראה שלא , כנראה שרק לאנשים מסוימים פה מותר להגיב
אז כן סליחה עם פגעתי פה במישהוא

anotherית

משתמש סופר מקצוען
זה יותר הודעה מכבדת?
לא הבנתי תנו לאנשים להגיד גם ביקורת
אבל עיזבי אנחנו בתקופה כל כך קשה שבאמת לא בא לי לריב על עיתון
לא באתי פה להתנצח אם אף אחד
וכן כן באתי אך ורק להגיד את דעתי כי חשבתי שמותר
אבל כנראה שלא , כנראה שרק לאנשים מסוימים פה מותר להגיב
אז כן סליחה עם פגעתי פה במישהוא

אני לא נגד ביקורת.
ויעיד זה:

אני נגד ביקורת לא מכבדת. כל כך לא מכבדת, שאני לא רוצה לחזור בעצמי על מה שכתבו כאן.

לעבעדיקייט

משתמש מקצוען
קניתי יתד ומשפחה, האמת נראה לי שהפורמט מיצה את עצמו, פעם קראתי כל מילה, היום 80 אחוז מהתוכן במשפחה לא ענין אותי ו60 אחוז מהתוכן ביתד.
כבר כתבתי שנה שעברה על עניני היח"צ, במיוחד במשפחה, די, די, דיינו, פשוט נמאס תפסיקו לבזות אותנו, במיוחד כשאנחנו משלמים עלזה.
הכתבה על הינוקא. השתגעתם, זה כבר לא הקטע של לבזות את הקורא (אין לינוקא זמן לעניני עולם הזה ובמקרה מצאנו כמה דקות לשמוע ממנו דרך אשר ילכו בה) זה אפס כבוד עצמי של העיתון, תשלם מספיק כסף נכתוב עליך שאתה המשיח...
איך תסבירו שגם בבקהילה בדיוק ככעת יש כתבה עליו?

לעבעדיקייט

משתמש מקצוען
אם תרשו לי לתת לכל המבקרים עוד כיוון קצת שונה ממה שחשבתם:
מי שמכיר, טעם האוכל בטיסות שונה מטעמו בקרקע. לכן ה'שפ'ים מתבלים את האוכל עבור טיסות בצורה אחרת. יותר עמוקה.
ייתכן ומכיוון ואנו נמצאים כעת באיזה מצב לא רגיל, החיים השתבשו, חלקנו הפסידו עבודה, הילדים מטפסים על הקירות, ההורים על הארונות.
אולי, אולי זה הגורם לנו שלא להנות מהכתיבה?
במילים אחרות, הראש שלנו לא רגוע. המחשבה פרועה. לא נותנת לנו לקרוא ברגיעות.
מכאן ועד לאכזבה הדרך קצרה. קצרה מאד.

נ.ב. אני בעד ביקורת. אבל בצורה מכבדת. לא דווקא את המבוקר. אלא את המבקר.

תמר בר אילן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
ספקולציות זה כיף :)
בואו נשים קצת אמת כאן:
לא יודעת על כל העיתונים, ועל כל המוספים. כן יכולה לספר על מאחורי הקלעים של מוסף הסיפורים של משפחה, 'בתוך', 'ילדים' ו'נעורים':
התחלנו לעבוד על העיתונים האלה מיד אחרי סוכות. חלק מהעיתונים נסגרו לדפוס עוד לפני פרוץ הקורונה לחיינו. על החלק האחר המשכנו לעבוד תוך כדי קורונה. לא השתנה שום מתווה לכבודה. שוב, בעיתונים הנ"ל. מדגישה שאין לי מידע על עיתונים אחרים.
טעם ספרותי הוא עניין אישי לגמרי. בלתי אפשרי לייצר חומר שיענה על טעמם של כל הקוראים. וזה בסדר לא לאהוב עיתון כזה או אחר.
אישית, לא מצטערת שכתבתי את מה שכתבתי :). לא מרגישה שהשפלתי את עצמי. יודעת שהשתדלתי לעשות את המיטב שיכולתי. מאמינה שהכותבים האחרים יזדהו עם המשפט הזה. מאמינה שהוא נכון על כולנו :).
מפחיד אם כך לכתוב סיפור
כשמישהו במחי יד בא ודן ושופט על פי טעם ותו-לא.
ראיתי כמה וכמה ביקורות ספרים שאינם אלא לשון הרע גמור!
שימו ספיולר כזה.

תמר בר אילן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אני אישית, מנויה [לא] רק אליהם
קוראת רק את "משפחה"
וביום שאאלץ מכל סיבה שלי להפסיק את המינוי
אעבור לקרוא ספרים זמינים ולא שום עיתון אחר.
פשוט, לא מגלה רמה גבוהה כזו בשום מקום!.
סופרים נפלאים ועיתונאים שמענג לקרוא את היצירות שלהם [רק את 'חדשות' ו'קולמוס' אני לא קוראת...].

אם זה המגזין והטורים המיוחדים [מההתחלה של הרב גרילק או מהסוף? כמובן קשה לבחור...]
וב'בתוך' זה ליגה!!! מרים אפללו וגיטי והניה [ומעכשיו חנה...], עקרת בית וכל המדורים החדשים...

הסיפורים של דבורי ושל @Ruty Kepler נדירים ברמות אחרות, מעלים נושאים שמעולם לא הועלו
ולא מתוך יומרה להיות נחשולים בעולם ולהתלהב מהם.
הסיקור של התופעות שם הוא ממקום שחקר אותן, נהנית מאד מהחתירה לעומת הדברים בכל הנאמר, בפרט זה היה ניכר לאחרונה בסיפור 'שניה לפני האור' [קפלר] וע"כ אאריך בפעם אחרת בע"ה.

ילדים+נעורים -גליון המספק חווית קריאה גם למבוגרים. משיחה עם בנות גילי ומעלה, מורות ואמהות בישראל, תענוג לקרוא מידע כה איכותי וברמה גבוהה [לא רק לילדים], לא סתם עוקבת אחרי שתי אחיות ודואט של @dvory ...

ממני, קוראת מושבעת שלהם.

תמר בר אילן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
מותר להגיד-
תלוי איך!

זו ביקורת על מישהו שעשה משהו!
זו יצירה.
יתכן ולא יצרתם משהו שלכם [ציור/ מופע/ סיפור/ עוגה/ ארוחה... מנסה לקלוע למשהו שיגע ללב של כל הכותבים]
ודאי נחלתם אכזבה כשאיש [אפילו אחד] לא היה מרוצה

אבל מה שבטוח שנפגעתם באם אמרו לכם את זה בבוטות

ובכלל- אם עשו על כך שיימינג אי פעם, אוהו!.

מותר לא לאהוב ולא להתחבר, כמובן.
מותר להגיד?
יש הלכות שמיה"ל ל"החפץ חיים"
בטח אחרי מה שהיה כאן...

אי פה אי שם

משתמש מקצוען
הכתבה על הינוקא. השתגעתם, זה כבר לא הקטע של לבזות את הקורא (אין לינוקא זמן לעניני עולם הזה ובמקרה מצאנו כמה דקות לשמוע ממנו דרך אשר ילכו בה) זה אפס כבוד עצמי של העיתון, תשלם מספיק כסף נכתוב עליך שאתה המשיח..
רק שאלה - פעם שמעת עליו לפני שדפדפת במגזין?
פשוט, כי יש הרבה ששמעו גם שמעו, והכתבה הזאת מ א ו ד עניינה אותם.

ולכל מי שכותב על יח"צנים בכסף, קצת מוזר איך עתון אחד הצליח לראיין והעתון השני מסתפק בעובדות שנלקטו..
את היח"צ לדעתי הפעיל יותר אריה ארליך וד"ל.

צילומנציה

משתמש סופר מקצוען
עיצוב גרפי
רק שאלה - פעם שמעת עליו לפני שדפדפת במגזין?
פשוט, כי יש הרבה ששמעו גם שמעו, והכתבה הזאת מ א ו ד עניינה אותם.

ולכל מי שכותב על יח"צנים בכסף, קצת מוזר איך עתון אחד הצליח לראיין והעתון השני מסתפק בעובדות שנלקטו..
את היח"צ לדעתי הפעיל יותר אריה ארליך וד"ל.
צריכים קצת הבדל בין העיתונים... בכל זאת...
גם עיתון אחד לא הזכיר שם משפחה ועיתון אחד כן
והעיתון שהזכיר גם קיצץ אותיות משם המשפחה המקורי
אני שמעתי עליו פעם בשם משפחה אחר...
די שקוף שזו יוזמה של אנשי החצר

גרניטא פקאן

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
אוטומציה עסקית
בד''כ אני קוראת את משפחה של פסח במשך כל החג פלוס כמה שבתות אחרי. והפעם גמרתי אותו ביומיים. במגזין היה המון כתבות שלא מעניינות נשים לדעתי ותאמינו לי שניסיתי לקרוא וזה פשוט לא הלך... ומה נסגר עם הכתבה על המורה הכי משפיע רק אותי זה שעמם...וגם הכתבה על עשרת השבטים היתה אנמית וחסרת ענין.
ממש התאכזבתי! שנים שאנחנו קונים את עיתוני החג ואף פעם לא היתה לי הרגשה ככ מאכזבת שהעיתון לא מעניין!
גם מוסף הספורים נהנתי רק מהסיפור של אהרן מרגלית שהיה אמיתי ונגע ללב שאר הסיפורים היו קצת מנותקים...

java

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה