מידע שימושי עיתוני החג- סיכום

dvory

מהמשתמשים המובילים!
מנוי פרימיום
לדעתי הם הכינו לפני כמה חודשים עיתונים לחג ופתאום הגיע הקורונה והם לא ידעו מה לעשות אז הם הכינו מהר תוך זמן קצר עיתונים חדשים (מותאמים לתקופה) לדעתי היה עדיף לא להביא בכלל עיתונים אחרי הבושות שהם עשו לעצמם!!!!!!!
בעיתוני הסיפורים היה מזעזע!!!!!!!!!!!!!!!!! מתחת לכל ביקורת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היה עדיף שהסופרים לא יכתבו בכלל ולא יכתבו את מה שהם כתבו הם פשוט השפילו את עצמם......

תנו לי תודה....:)
ספקולציות זה כיף :)
בואו נשים קצת אמת כאן:
לא יודעת על כל העיתונים, ועל כל המוספים. כן יכולה לספר על מאחורי הקלעים של מוסף הסיפורים של משפחה, 'בתוך', 'ילדים' ו'נעורים':
התחלנו לעבוד על העיתונים האלה מיד אחרי סוכות. חלק מהעיתונים נסגרו לדפוס עוד לפני פרוץ הקורונה לחיינו. על החלק האחר המשכנו לעבוד תוך כדי קורונה. לא השתנה שום מתווה לכבודה. שוב, בעיתונים הנ"ל. מדגישה שאין לי מידע על עיתונים אחרים.
טעם ספרותי הוא עניין אישי לגמרי. בלתי אפשרי לייצר חומר שיענה על טעמם של כל הקוראים. וזה בסדר לא לאהוב עיתון כזה או אחר.
אישית, לא מצטערת שכתבתי את מה שכתבתי :). לא מרגישה שהשפלתי את עצמי. יודעת שהשתדלתי לעשות את המיטב שיכולתי. מאמינה שהכותבים האחרים יזדהו עם המשפט הזה. מאמינה שהוא נכון על כולנו :).

תן חיוך!

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
אישית, לא מצטערת שכתבתי את מה שכתבתי :). לא מרגישה שהשפלתי את עצמי. יודעת שהשתדלתי לעשות את המיטב שיכולתי. מאמינה שהכותבים האחרים יזדהו עם המשפט הזה. מאמינה שהוא נכון על כולנו :).
דבורי,
הכתבות והסיפורים שלך כרגיל היו מדהימים!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Yiskah Goteherer

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
בעיניי עיתון משפחה מנסה להפיק את המקסימום הניתן בכדי לשפר ולשדרג את הנאת החג שלנו בזמן הקורונה.

הפרסומות המקסימות של השמלות ובגדי התינוקות שגורמות לעינינו לצאת בקנאה. (כי הם נמצאים כל כך קרוב אלינו. אבל למעשה הפרסומות האלה שם לא כדי לעודד אותנו לקנות אלה רק בכדי להזכיר לנו שאנחנו לא יכולים לקנות כלום. כי הכל סגור.)

הסיפורים בהמשכים המדהימים (שתמיד אתה מגלה שפספסת שבוע ואיכשהו הכל קורה שם. דווקא בשבוע הזה! שבשבוע הקודם הם רק דיברו!

איך הם נהפכו לכל כך אנרגטיים?

לא משנה. נושא כאוב.)

יש בעיתון הזה כל כך הרבה אטרקציות. מחכה לשבוע הבא לקבל את העיתון הנחשק. ואני בהחלט מחכה לכך ששבוע הבא המודעות בעיתון בעז"ה יהפכו לרלוונטיות.

anotherית

משתמש סופר מקצוען
לדעתי הם הכינו לפני כמה חודשים עיתונים לחג ופתאום הגיע הקורונה והם לא ידעו מה לעשות אז הם הכינו מהר תוך זמן קצר עיתונים חדשים (מותאמים לתקופה) לדעתי היה עדיף לא להביא בכלל עיתונים אחרי הבושות שהם עשו לעצמם!!!!!!!
בעיתוני הסיפורים היה מזעזע!!!!!!!!!!!!!!!!! מתחת לכל ביקורת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היה עדיף שהסופרים לא יכתבו בכלל ולא יכתבו את מה שהם כתבו הם פשוט השפילו את עצמם......

תנו לי תודה....:)

אני דוקא נהניתי מהמוספים. מאוד נהניתי.
אני יכולה להבין שלא כולם אוהבים אותם דברים, אבל מפה ועד להגיד שהיה מזעזע? מתחת לכל ביקורת?
מוחה.

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
ואני בהחלט מחכה לכך ששבוע הבא המודעות בעיתון בעז"ה יהפכו לרלוונטיות.
מבחינת הרלוונטיות, לא לגמרי מסכימה איתך.
בדר"כ הפרסומות מתעדכנות בהתאם למצב ולתקופה.
בשבועות האחרונים רוב המודעות כללו אופציה של הזמנה עד הבית, ונעזרתי בחלק מהן.

אורית חזן

משתמש סופר מקצוען
דיברתי על הסיפורים ועוד לא על הפרסומות ולא כדאי לחמם אותי.......
אני לא חושבת שהדרך והצורה שהמילים נאמרות כאן היא ראויה.
מאוד קל להסתתר מאוחרי חמש נקודות ולשלוף סכינים.

סופרים עושים כמיטב יכולתם, ואף אחד לא מכריח לקרוא את החומרים.

ומציעה שלכל התחממות יש כוס מים בברז, ואם מהמקרר זה עוד יותר טוב.

יולי בולי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
D I G I T A L
אני לא חושבת שהדרך והצורה שהמילים נאמרות כאן היא ראויה.
מאוד קל להסתתר מאוחרי חמש נקודות ולשלוף סכינים.

סופרים עושים כמיטב יכולתם, ואף אחד לא מכריח לקרוא את החומרים.

ומציעה שלכל התחממות יש כוס מים בברז, ואם מהמקרר זה עוד יותר טוב.
אני חושבת שגם מותר להגיד לפעמים ביקורת
אולי לא במילים הללו
אבל כן המון אנשים התאכזבו מהעיתון השנה ומותר להגיד

גלוריה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
אני חושבת שגם מותר להגיד לפעמים ביקורת
אולי לא במילים הללו
אבל כן המון אנשים התאכזבו מהעיתון השנה ומותר להגיד
משהו ענייני? משהו שאפשר לקחת הלאה?
לא מצאתי פה משהו כזה בהודעות עם הציפורניים השלופות.

יולי בולי

משתמש מקצוען
פרסום וקופי
D I G I T A L
משהו ענייני? משהו שאפשר לקחת הלאה?
לא מצאתי פה משהו כזה בהודעות עם הציפורניים השלופות.
ואיי ממש נפגעת בשבילם
תאמת שכן יש משהוא שאפשר לקחת הלאה
להחזיר את הרמה של העיתון לכמו שהיה פעם
שכל כתבה היא חתיכת כתבה
והמוסף סיפורים שהיה קצת יותר ברמה
אני יודעת שהעבודה שם היא עבודה נון סטופ עם דדליין על הראש
מעריכה מאוד את העשייה אבל כן מתגעגעת לימים ההם שהייתי יושבת על עיתון משפחה הייתי נהנת!

Yiskah Goteherer

משתמש מקצוען
הפקות ואירועים
מבחינת הרלוונטיות, לא לגמרי מסכימה איתך.
בדר"כ הפרסומות מתעדכנות בהתאם למצב ולתקופה.
בשבועות האחרונים רוב המודעות כללו אופציה של הזמנה עד הבית, ונעזרתי בחלק מהן.
למעשה התכוונתי לכך שאני מקווה שבעז"ה בשבוע הבא המצב יהיה יותר טוב; החנויות יפתחו, ונתחיל לחזור לשגרה. ועם זה אני בטוחה שאת מסכימה. התקוות שלנו זהות, הרצונות שלנו וכך גם המצב שלנו. שמחה שהגבת לי. עכשיו אוכל לנצל את המירב מהפרסומות.

אשכולית

משתמש סופר מקצוען
נראה לי שלפני כל ביקורת, צריך לקחת בחשבון את התנאים הבלתי אפשריים בהם הוכנו העיתונים השנה:
1. צמצום פרסומות, על כל המשתמע.
יש לי התחושה שהבאזזז הפרסומי הגדול בתקופת פורים פסח, מהווה נתח גדול בעוגה התקציבית.
2.הגבלות על הימצאות עובדים במערכת, וזה עוד בלי לדבר על עובדים בבידוד.
3. מניחה שרוב הכותבים הם אנשים כמונו, עם ילדים משועממים, הכנות לחג בצל טרפת, דאגה להורים ולמשפחה, ושגרת חיים לחוצה. לא המצע האידיאלי להפקת תוכן.
4. ביטול טיסות ו/או פרוייקטים המצריכים מגע ישיר.
5. הדפסה, שינוע, הפצה- בתנאי צמצום המשק, סגר ובידוד.

ובכל זאת הם עשו את זה. אוקיי, לא מתכחשת שזהו (גם) מוצר כלכלי ועסק לכל דבר, אבל הופקו כאן תוצרים מצוינים בתקופה משוגעת, שבה הם נדרשו יותר מתמיד. חושבת שיותר מכל שנה היו ביקושים לעיתונים ולא לחינם. העיתונים סיפקו לנו בתוך הקורונה רגעים של כיף, אינטלקט, חוויה, שלווה, ענין.
מותר לומר ביקורת, אבל כדאי שנקודת המוצא שלנו תהיה בהלימה לזמן ולנסיבות.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה