הסיפורים שהיו בעיתונים של הסיפורים הם היו חלומות ואם אני מאוד רוצה חלומות אני יחלום ויהיה אפילו יותר מעניין....האם הסיפורים היו משעממים,
כי מציאות החיים שלנו נהיתה מסעירה?
הסיפורים שהיו בעיתונים של הסיפורים הם היו חלומות ואם אני מאוד רוצה חלומות אני יחלום ויהיה אפילו יותר מעניין....האם הסיפורים היו משעממים,
כי מציאות החיים שלנו נהיתה מסעירה?
בדיוק.זה ממש עצבן אותי ב2 העיתונים- לפחות שיעשו תיאום
ספקולציות זה כיףלדעתי הם הכינו לפני כמה חודשים עיתונים לחג ופתאום הגיע הקורונה והם לא ידעו מה לעשות אז הם הכינו מהר תוך זמן קצר עיתונים חדשים (מותאמים לתקופה) לדעתי היה עדיף לא להביא בכלל עיתונים אחרי הבושות שהם עשו לעצמם!!!!!!!
בעיתוני הסיפורים היה מזעזע!!!!!!!!!!!!!!!!! מתחת לכל ביקורת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היה עדיף שהסופרים לא יכתבו בכלל ולא יכתבו את מה שהם כתבו הם פשוט השפילו את עצמם......
תנו לי תודה....
דבורי,אישית, לא מצטערת שכתבתי את מה שכתבתי . לא מרגישה שהשפלתי את עצמי. יודעת שהשתדלתי לעשות את המיטב שיכולתי. מאמינה שהכותבים האחרים יזדהו עם המשפט הזה. מאמינה שהוא נכון על כולנו .
לדעתי הם הכינו לפני כמה חודשים עיתונים לחג ופתאום הגיע הקורונה והם לא ידעו מה לעשות אז הם הכינו מהר תוך זמן קצר עיתונים חדשים (מותאמים לתקופה) לדעתי היה עדיף לא להביא בכלל עיתונים אחרי הבושות שהם עשו לעצמם!!!!!!!
בעיתוני הסיפורים היה מזעזע!!!!!!!!!!!!!!!!! מתחת לכל ביקורת!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
היה עדיף שהסופרים לא יכתבו בכלל ולא יכתבו את מה שהם כתבו הם פשוט השפילו את עצמם......
תנו לי תודה....
מבחינת הרלוונטיות, לא לגמרי מסכימה איתך.ואני בהחלט מחכה לכך ששבוע הבא המודעות בעיתון בעז"ה יהפכו לרלוונטיות.
השפלת את עצמך?!לא מרגישה שהשפלתי את עצמי.
אני לא חושבת שהדרך והצורה שהמילים נאמרות כאן היא ראויה.דיברתי על הסיפורים ועוד לא על הפרסומות ולא כדאי לחמם אותי.......
אני חושבת שגם מותר להגיד לפעמים ביקורתאני לא חושבת שהדרך והצורה שהמילים נאמרות כאן היא ראויה.
מאוד קל להסתתר מאוחרי חמש נקודות ולשלוף סכינים.
סופרים עושים כמיטב יכולתם, ואף אחד לא מכריח לקרוא את החומרים.
ומציעה שלכל התחממות יש כוס מים בברז, ואם מהמקרר זה עוד יותר טוב.
אפשר להגיד ביקורת.אני חושבת שגם מותר להגיד לפעמים ביקורת
אולי לא במילים הללו
אבל כן המון אנשים התאכזבו מהעיתון השנה ומותר להגיד
משהו ענייני? משהו שאפשר לקחת הלאה?אני חושבת שגם מותר להגיד לפעמים ביקורת
אולי לא במילים הללו
אבל כן המון אנשים התאכזבו מהעיתון השנה ומותר להגיד
ואיי ממש נפגעת בשבילםמשהו ענייני? משהו שאפשר לקחת הלאה?
לא מצאתי פה משהו כזה בהודעות עם הציפורניים השלופות.
נכון מאוד.ואיי ממש נפגעת בשבילם
למעשה התכוונתי לכך שאני מקווה שבעז"ה בשבוע הבא המצב יהיה יותר טוב; החנויות יפתחו, ונתחיל לחזור לשגרה. ועם זה אני בטוחה שאת מסכימה. התקוות שלנו זהות, הרצונות שלנו וכך גם המצב שלנו. שמחה שהגבת לי. עכשיו אוכל לנצל את המירב מהפרסומות.מבחינת הרלוונטיות, לא לגמרי מסכימה איתך.
בדר"כ הפרסומות מתעדכנות בהתאם למצב ולתקופה.
בשבועות האחרונים רוב המודעות כללו אופציה של הזמנה עד הבית, ונעזרתי בחלק מהן.
חבל ששמת לב רק למשפט הזהנכון מאוד.
אז תכתבי ביקורת מכבדת.חבל ששמת לב רק למשפט הזה
מה שכתבתי בהמשך בא באמת מהלב
אני שמחה שאת הדוברת שלהאז תכתבי ביקורת מכבדת.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: