מידע שימושי עיתוני החג- סיכום

I can do it

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
UX UI
אחרי קריאה של משפחה המודיע ויתד- זוהי חוות דעתי הבלתי מקצועית....
קטיפה חסר רמה לטעמי, כתבות משעממות על מיזמים מוזרים ואני לוידת מה
בתוך המשפחה היה כמה כתבות יפות, לא ברור הקטע של הקומיקס הארוך באמצע,
ובקראט היה כתבות נחמדות, עם סיפורים חמודים בסוף (מי פחות מי יותר)
המוסף סיפורים של יתד משעמם, של בתוך משפחה נחמד, בסוכות היה יותר יפה לטעמי, המודיע עוד לא קראתי.

mirif

משתמש מקצוען
יש כאן מישהי שסיימה לקרוא את "בתוך משפחה" ומסכימה למסור אותו וגרה ברמות? אזל בחנויות.
אשמח לתשובה באישי. תודה.

איש חדש

מהמשתמשים המובילים!
צילום מקצועי
קניתי יתד ומשפחה, האמת נראה לי שהפורמט מיצה את עצמו, פעם קראתי כל מילה, היום 80 אחוז מהתוכן במשפחה לא ענין אותי ו60 אחוז מהתוכן ביתד.
כבר כתבתי שנה שעברה על עניני היח"צ, במיוחד במשפחה, די, די, דיינו, פשוט נמאס תפסיקו לבזות אותנו, במיוחד כשאנחנו משלמים עלזה.
הכתבה על הינוקא. השתגעתם, זה כבר לא הקטע של לבזות את הקורא (אין לינוקא זמן לעניני עולם הזה ובמקרה מצאנו כמה דקות לשמוע ממנו דרך אשר ילכו בה) זה אפס כבוד עצמי של העיתון, תשלם מספיק כסף נכתוב עליך שאתה המשיח...

yael arc

משתמש פעיל
פעם ראשונה שאנחנו קונים יתד אחרי שנים שקנינו רק משפחה....
מוסף סיפורים שלהם פשוט מאלף!!!!!! סיפורים אחד אחד!!!
לא מבינה את אלו שאמרו שהוא בלי רמה... כל סיפור נהניתי יותר מהשני עם מסרים עמוקים.....
שאר המוספים שם טרם קראתי.....

I can do it

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
UX UI

שפריצרית

משתמש מקצוען
מי שלא השיגה משפחה

https://indd.adobe.com/view/c48edb07-77cf-4bea-b681-0c6d3c0b2f39
בקהילה

shiralove

משתמש מקצוען
צילום מקצועי
ביתד הכל היה סביר ומטה ואני מנויה
ומשפחה משעממם נורא הסיפורים היה נחמד

שיפי פוקסמן

תיכנון ועיצוב פנים
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב ואדריכלות פנים
יש כאן מישהי שסיימה לקרוא את "בתוך משפחה" ומסכימה למסור אותו וגרה ברמות? אזל בחנויות.
אשמח לתשובה באישי. תודה.
אם יש מישהי שמעוניינת בנוה יעקב - בשמחה. בינתיים סיימתי רק את הבתוך, שאר החלקים - בהמשך בעז''ה

צפש

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
קניתי יתד ומשפחה, האמת נראה לי שהפורמט מיצה את עצמו, פעם קראתי כל מילה, היום 80 אחוז מהתוכן במשפחה לא ענין אותי ו60 אחוז מהתוכן ביתד.
כבר כתבתי שנה שעברה על עניני היח"צ, במיוחד במשפחה, די, די, דיינו, פשוט נמאס תפסיקו לבזות אותנו, במיוחד כשאנחנו משלמים עלזה.
הכתבה על הינוקא. השתגעתם, זה כבר לא הקטע של לבזות את הקורא (אין לינוקא זמן לעניני עולם הזה ובמקרה מצאנו כמה דקות לשמוע ממנו דרך אשר ילכו בה) זה אפס כבוד עצמי של העיתון, תשלם מספיק כסף נכתוב עליך שאתה המשיח...
נכון שהרבה פעמים זה כך אבל הפעם אתה טועה. בכתבה הזו אין טיפת יח"צ.

צפש

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
לכן גם במשפחה וגם בבקהילה גילו החג הזה את האור הקדוש שבוקע בעולם...
אם תסתכל במגזין של משפחה איפה שכותבים את הקרדיטים תוכל לראות שיש להם רכש חדש- מי שהיה עד היום עורך עיתון בקהילה... הכתבה הזאת שלו...

brachi :)

משתמש סופר מקצוען
הנדסת תוכנה
צילום מקצועי
הפקות ואירועים
עריכה והפקת סרטים
אני תמיד מתפעלת מאלו שיקנו כל חג באדיקות וכל מוצאי חג מחדש יכתבו כמה שיווקי ומשעמם היה. אל תקנו, פשוט.
לעניננו:
אני מעריצה של עיתון משפחה. רמה גבוהה של תוכן, כתיבה אינטלגנטית תוך הקפדה על ערכים ונושאים מרתקים.
מגזין: היה בהחלט מה לקרוא, הכתבה על הינוקא מיותרת, לטעמי מבזה.
בתוך: כרגיל, כתבות מעולות פתיחת נושאים עדינים במומחיות. הכתבת קומיקס היתה ממש חמודה (הזדהינו עם הלא-כסא ש בת שבע :) )
מוסף סיפורים: הכי טוב שקראתי. סיפורים יפהפהים, חכמים ומענינים. (ישראל פלר, רותי קפלר ודבורי רנד- עשו את זה ובגדול).
מגיד: שיווקי, אפשר לדלג מראש, למי שזה מאד מפריע. אני לא רואה בזה פסול.
המודיע:
קראט: חייבת לציין שהופתעתי יחסית לטובה מהכתבות, יותר טוב מחגים שעברו. לגבי הסיפורים, מיה קינן אכזבה מאד. סיפור מתחיל שמוכר בכל הורסיות שלו. נהנתי מהסיפור של יהודית אוסטרן.
מוסף מספרים: היה מעניין, בנימין חינקיס כתב את כל המגזין אאל"ט, הכתבה על עלילות הדם ממש חזרה על הכתבה בחדשות, מבייש.
מוסף סיפורים: מהפעם הראשונה שקראתי אי פעם את המוסף של המודיע, אני לא מנסה לקרוא שוב....
בקהילה:
קודם כל העיצוב גרפי של כל החבילה ממש לא מגרה.
מגזין: כתבות טובות, המסע בשניים מיותר לדעתי.
פנינה: נחמד, נהניתי מהכתבה על הרבנית לסרי.
חברים: מי מוחה איתי על העיתון הזה? עיתון שכוו קומיקס. מבייש את האינטלגנציה של קהל היעד.
מוסף סיפורים: ... (בשקט אני אגיד שאחיות שלי הקטנות (10) אהבו את היהודי המצטלם)
מוסף פוליטי: נהניתי, מקיף ומעניין.

כל השאר לא קראתי עדיין...

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  55  פעמים

לוח מודעות

למעלה