זאת עובדה ,אם זה לא היה כך אז הצפון היה מפוצץ חרדים וגם הדרוםאין לי איך למדוד את רצון רוב הציבור,
אבל אני מצביע נגד.
זאת עובדה ,אם זה לא היה כך אז הצפון היה מפוצץ חרדים וגם הדרוםאין לי איך למדוד את רצון רוב הציבור,
אבל אני מצביע נגד.
אם יבנו בצפון עיר חרדית חדשה בת 50 אלף דירותזאת עובדה ,אם זה לא היה כך אז הצפון היה מפוצץ חרדים וגם הדרום
כן מצפה יהודה-גבעת אדומים זו העיר משמר יהודה ובכן:
זה לא התכוון להיות עיר אלא יישובון.מישהו יודע מה עם העיר דרך אמונה שבזמנו לפני שנתיים הקמה ליד הישוב מיצד
כמה עולה שם דירה כמה חיידרים וכוללים יש שם, יש שם סמינר וכו
תודה רבה
מעניין, אני עכשיו ראיתי סרטון מפינוי יישוב דרך אמונה.זה לא התכוון להיות עיר אלא יישובון.
ממש פלנטה אחרת...לגור ביישוב זה "כמו" "פלנטה" אחרת.
אוירה אחרת, (אויר) יותר מכירים אחד את השני...
קניות, מקומות לימודים, סמינרים! ועוד
מי שלא גדל שם לא מבין .
נקודה.
(ו...הלוואי שיקימו שם גם סמינר, הלוואי!! )
זו דעתי
איזה מושב?גדלתי במושב קטן 'אמיתי'
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: