קונסטרוקטהאיזה מכונת כביסה יש לכם?
קונסטרוקטהאיזה מכונת כביסה יש לכם?
ללחוץ על הריבוע 'ספויילר'נו מה?
שיערתי!קונסטרוקטה
לנו היא מצוינת מרוצים ממנה מאד!!!שיערתי!
גם לי יש אותה, ותלונתי קבועה שהיא לא מכבסת כלום!
אז כנראה שבמקרים מסןימים זה לתועלת...
הן מרגישות טיפשות. מאד.
המוכרות הבטיחו שהכל יהיה בסדר.
בחנות די יקרה, בגאולה.
הנשים הטיפשות השתכנעו וקנו. שלוש שמלות יפות בשחור-לבן.
כיבסו את הבגדים ב-0 מעלות, בנוזל כביסה עדין. רק הם לבד במכונה, עם כמה דפים למניעת העברת צבע, של שתי חברות שונות. פינוק מלכותי ממש.
השמלות יצאו מהמכונה אפרפרות ודהויות בחלק הלבן שלהן.
הנשים הטיפשות עצובות מאד.
(הן מכירות את עצת ההשריה בחומץ, אך חשבו שאם המוכרות הבטיחו שהצבע לא יורד, הוא אכן לא יירד, ודי בכל הזהירויות שלעיל^).
הנשים הטיפשות ישמחו עם כל עידוד. הן באשר לתבונתן המוטלת בספק כרגע (איך האמנת למוכרת?! איך?!).
הן באשר להון תועפות (כמעט 1000 ש"ח) שעלול לרדת לטמיון.
והכי טוב - עצות יעילות, רצוי מנסיון, מה עושים עכשיו עם ערימות הבגדים המאפירים. (חוץ מללכת איתם מחר לחנות, לנופף בהם בזעם ולנהום בעצבים: 'אמרתם שהצבע לא יעבור!!!').
אין לי הרבה מה להוסיף על מה שכבר כתבו.הנשים הטיפשות עצובות מאד.
(הן מכירות את עצת ההשריה בחומץ, אך חשבו שאם המוכרות הבטיחו שהצבע לא יורד, הוא אכן לא יירד, ודי בכל הזהירויות שלעיל^).
הנשים הטיפשות ישמחו עם כל עידוד. הן באשר לתבונתן המוטלת בספק כרגע (איך האמנת למוכרת?! איך?!).
אם השמלות
אין צורך להרגיש טיפשה...
אם השמלות הן ממלאנז' הבעיה היא בייצור ועובדה שהדגם הנ"ל הורד מהמדפים.
לדעתי יחליפו לך בלי דין ודברים.
אגב, @Ruty Kepler נשמח לקבל עדכון אם משחת השינייים הועילה במשהו.
אני רק יכולה לעודד את הנשים הטיפשות שאני כן ניסיתי את ההשריה בחומץ, ולא ראיתי תועלת גדולה.
(מדובר בוסטים לבנים, שאמנם לא ממש האפירו, אבל הלבן רחוק ממה שהיה....)
זה לא ממלאנז', אלא מ***.
יש כאן מישהי שקנתה גם כאלו?
אהממ... לא הצלחנו להחליט. המצב טיפה יותר טוב משהיה. עדיין לא לבן כמו קודם. (יש לנו את הבד שקיבלנו להארכה, אנחנו משווים אליו).
אכן גם @dvory כתבה על כך בזמנו- שתועלת החומץ מוטלת בספק.אין לי הרבה מה להוסיף על מה שכבר כתבו.
אני רק יכולה לעודד את הנשים הטיפשות שאני כן ניסיתי את ההשריה בחומץ, ולא ראיתי תועלת גדולה.
(מדובר בוסטים לבנים, שאמנם לא ממש האפירו, אבל הלבן רחוק ממה שהיה....)
ואגב, @Ruty Kepler נשמח לקבל עדכון אם משחת השינייים הועילה במשהו.
אם כך, אולי תנסי עוד פעם פעמיים עם משחת שיניים עד שילבין לגמרי?אהממ... לא הצלחנו להחליט. המצב טיפה יותר טוב משהיה. עדיין לא לבן כמו קודם. (יש לנו את הבד שקיבלנו להארכה, אנחנו משווים אליו).
הדיונים נערכו בין מכונה לרעותה מסתמא...לא יודעת למה, איכשהו העין נתפסה לי דווקא על השעות המהממות שאתם מנהלות כאלו דיונים העומדים ברומה של כביסה.....
האם לא בא לכם ללכת לישון?
האם כבר לא נשבר גבכן מכלים?
האם לא סדוקות ידכן מאקנומיקה?
האם לא כואבות אוזניכן מהדרישה (הנכונה אגב) אוכל???
ואז אתם עוד מדברות על קוסמות
ממליצה לך לא לכבס אותן יחד אם הן לא נקנו באותה חנות!אנחנו דווקא קנינו שלוש שמלות שחור לבן לילדות כל אחת בחנות אחרת אז בשביל הפעם הראשונה לבדוק אם יש שמלה שמורידה צבע כיבסנו כל שמלה במכונה לבד וב"ה!!!!!!!!! הכל יצא טוב ובפעם הבאה בעז"ה נכבס את שלושתם ביחד
אמאלה... גם קניתי ב*** שחור לבן ועוד לא כיבסתי.
איזה יש לך ? עם חגורה במותן ? קומות שחור לבן ותחרות ??
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: