להבא- פשוט לא קונים!להבא לפחות-
לשלוח רק לניקוי יבש.
לשלוח כל שבוע בגדי ילדות לניקוי יבש- מלבד הבזבוז זמן זה נראה לי עוד משכנתא
להבא- פשוט לא קונים!להבא לפחות-
לשלוח רק לניקוי יבש.
אם כבר תלונות, אשמח לקבל פתרון לבגד שהתכווץ...
היות ואני יודעת מהי תודעת השירות בציבור החרדי (ונא, אל תפתחו איתי דיון על משפט זה, יש לי דוגמאות בשפע... כמובן שיש גם מעט דוגמאות הפוכות), ברצוני לדעת האם יש חוק/ תקנה בהגנת הצרכן שכאשר בגד התכווץ בכביסה ראשונה יש לי מה לחזור לחנות ולקבל פיצוי???
חכי חכי איזה אשכול הצדעה אני מתכננת בשבילה, רק אגמור פה את כל העניינים.לקטנה קניתי אצל @Tweenset , שאצלה הצבע באמת לא ירד.
רכשת לעצמך שמלה שחור לבן, אחרי הכביסה תוכלי להעביר אותה
אפורה ומכווצת לילדה בגן...
להבא- פשוט לא קונים!
נשמע ממנה שהיא קנתה ל3 בנות...לצערי (או לשמחתי ) לא כ"כ אהבתי את הסטייל הזה. אני רואה שצדקתי
וכמובן שלא אקנה 3 שמלות בתחילת עונה למה, יש מספיק משכנתאות על הראש
תעדכני,אוי כמה שאתן מעודדות.
בינתיים מרחנו על השמלה משחת שיניים ואוקסיג'ן (כל אחד על חלק אחר).
התוצאות - ביד אחת יש לי ריח של קולגייט וביד השניה צריבות אוקסיג'ן.
נעדכן בהמשך הערב.
חחח רותיהן מרגישות טיפשות. מאד.
המוכרות הבטיחו שהכל יהיה בסדר.
בחנות די יקרה, בגאולה.
הנשים הטיפשות השתכנעו וקנו. שלוש שמלות יפות בשחור-לבן.
כיבסו את הבגדים ב-0 מעלות, בנוזל כביסה עדין. רק הם לבד במכונה, עם כמה דפים למניעת העברת צבע, של שתי חברות שונות. פינוק מלכותי ממש.
השמלות יצאו מהמכונה אפרפרות ודהויות בחלק הלבן שלהן.
הנשים הטיפשות עצובות מאד.
(הן מכירות את עצת ההשריה בחומץ, אך חשבו שאם המוכרות הבטיחו שהצבע לא יורד, הוא אכן לא יירד, ודי בכל הזהירויות שלעיל^).
הנשים הטיפשות ישמחו עם כל עידוד. הן באשר לתבונתן המוטלת בספק כרגע (איך האמנת למוכרת?! איך?!).
הן באשר להון תועפות (כמעט 1000 ש"ח) שעלול לרדת לטמיון.
והכי טוב - עצות יעילות, רצוי מנסיון, מה עושים עכשיו עם ערימות הבגדים המאפירים. (חוץ מללכת איתם מחר לחנות, לנופף בהם בזעם ולנהום בעצבים: 'אמרתם שהצבע לא יעבור!!!').
נו מה?חוץ מלהצטער על עוגמת הנפש, אין לי כל כך ידע מה עושים
רק שיתוף - קניתי חולצה לשבת, שעלתה עלתה... ואחרי כביסה ביד הכי עדין שאפשר, התכווצה למצב בלתי לביש, חזרתי למוכרת (חנות ידועה בבני ברק לבגדי ערב), והראיתי לה מה קרה אחרי פעם אחת של לבישה שאחריה לא מכונה, לא מיבש, לא תליה בשמש, אלא הכי שאפשר כדי לשמור על הבגד, ומה היתה תגובתה?
נו תנחשו...
נו ברור, היית צריכה לכבס במכונה אם רצית למנוע כיווץ, בעיה שלך!
איזה מכונת כביסה יש לכם?אנחנו דווקא קנינו שלוש שמלות שחור לבן לילדות כל אחת בחנות אחרת אז בשביל הפעם הראשונה לבדוק אם יש שמלה שמורידה צבע כיבסנו כל שמלה במכונה לבד וב"ה!!!!!!!!! הכל יצא טוב ובפעם הבאה בעז"ה נכבס את שלושתם ביחד
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: