לתועלת זה לא מספיק. יש כמה וכמה תנאים מתי מותר לפרסם לתועלת.כמו שנאמר: לתועלת.
לתועלת זה לא מספיק. יש כמה וכמה תנאים מתי מותר לפרסם לתועלת.כמו שנאמר: לתועלת.
כל עוד הפרסומים לא מאוזנים - זה כן סותר. סותר מאוד. ובכל מקרה יש לברר את ההלכה.@מרחבית
אם כך את פשוט קוראת לפרסם את המקרים האחרים.
זה נכון וכדאי ומאזן.
אך לגמרי לא סותר את קיומם של אשכולות מסוג זה שמייצגים מציאות קיימת.
את קצת מפריזה.אנחנו מכירות את הציבור שלנו לטוב ולמוטב. מי שלא מכיר וקורא רק את האשכולות מהסוג הזה, מקבל תמונה מעוותת ומכלילה.
לדעתך. לדעתי אני לא מפריזה בכלל. כתבתי עדין.את קצת מפריזה.
מה הוא קורא? שתודעת השרות במגזר החרדי בעיתית? אז מה יקרה למי שיקרא את זה? יתודע למציאות לא נעימה. זה הכל.
זה לא מעוות ולא מכליל לצערינו. זו בהחלט התמונה הדי כוללת. תאמיני לי שאין פעם שאני מגיעה לאזור קניות חרדי ואני לא מתכננת את השרשור הזועם שאפתח בפרוג, עד שאני מגיעה הבית יוצא לי האויר ואני נרגעת.
לא יקרה כלום אם נכיר בעובדה שיש לנו חסרונות. אף אחד לא יהיה חרדי יותר או פחות בגלל תודעת השרות במגזר העסקי, אף אחד לא ישנה את תמונת מבטו על החרדים בגלל פרמטר שולי שכזה.
מותר ורצוי לדבר על הנושאים האלו. ברור שיש לברר קדם את הגדרים וההלכות. אבל יחד איתם יש לזה מקום.
כל עוד הפרסומים לא מאוזנים - זה כן סותר. סותר מאוד. וובכל מקרה יש לברר את ההלכה.
כן, התקבל הדיווח...רגע לפני שינעלו את האשכול (דיווחתי עליו...):
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: