עזרה עידוד וסיוע לנשים שקנו בגדים שחור-לבן לפסח למרות שידעו שזה מתכון לצרות, ועכשיו...

מצב
הנושא נעול.

Ruty Kepler

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
מוזיקה ונגינה
רגע לפני שינעלו את האשכול (דיווחתי עליו...):
תודה לכל אלו שעזרו, עודדו, השתתפו.
תודה על כל העצות. גם מה שלא הועיל, יישמר לפעמים הבאות, ואולי יועיל לאחרים...
תודה לקיוטיז - הבגדים שלכם באמת יפים ;) לכן נכנסנו לחנות מלכתחילה. נשמח לבחור משהו אחר.

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
@מרחבית
אם כך את פשוט קוראת לפרסם את המקרים האחרים.
זה נכון וכדאי ומאזן.

אך לגמרי לא סותר את קיומם של אשכולות מסוג זה שמייצגים מציאות קיימת.

מרחבית

משתמש מקצוען
@מרחבית
אם כך את פשוט קוראת לפרסם את המקרים האחרים.
זה נכון וכדאי ומאזן.

אך לגמרי לא סותר את קיומם של אשכולות מסוג זה שמייצגים מציאות קיימת.
כל עוד הפרסומים לא מאוזנים - זה כן סותר. סותר מאוד. ובכל מקרה יש לברר את ההלכה.

דרך משל: מפרסמים בעולם איך ישראל הרגה פלסטינים בעזה. נכון, היא הרגה זו מציאות. רק לא כותבים שקודם התקיפו את ישראל, ולא כותבים שההרוגים היו מחבלים, ולא כותבים שהזהירו מראש וכו'. כל עוד שלא כותבים את כל זה - התמונה שהציגו שישראל הרגה - היא שקרית מאוד גם אם זו מציאות.

nori

משתמש מקצוען
עיצוב ואדריכלות פנים
אנחנו מכירות את הציבור שלנו לטוב ולמוטב. מי שלא מכיר וקורא רק את האשכולות מהסוג הזה, מקבל תמונה מעוותת ומכלילה.
את קצת מפריזה.
מה הוא קורא? שתודעת השרות במגזר החרדי בעיתית? אז מה יקרה למי שיקרא את זה? יתודע למציאות לא נעימה. זה הכל.
זה לא מעוות ולא מכליל לצערינו. זו בהחלט התמונה הדי כוללת. תאמיני לי שאין פעם שאני מגיעה לאזור קניות חרדי ואני לא מתכננת את השרשור הזועם שאפתח בפרוג, עד שאני מגיעה הבית יוצא לי האויר ואני נרגעת.
לא יקרה כלום אם נכיר בעובדה שיש לנו חסרונות. אף אחד לא יהיה חרדי יותר או פחות בגלל תודעת השרות במגזר העסקי, אף אחד לא ישנה את תמונת מבטו על החרדים בגלל פרמטר שולי שכזה.
אבל יום אחד העסק הזה ישתפר, והיום הזה לא רחוק, ואם נמשיך לדרוש ולכוון ליום הזה הוא יגיע. סה"כ יש כאן מערכת יחסים מוכרחת בין הקנינים למוכרים. כל אחד זקוק לשני באותה מידה. אין שום סיבה שלא נלמד לחיות יפה יחד.
מותר ורצוי לדבר על הנושאים האלו. ברור שיש לברר קדם את הגדרים וההלכות. אבל יחד איתם יש לזה מקום.

מרחבית

משתמש מקצוען
את קצת מפריזה.
מה הוא קורא? שתודעת השרות במגזר החרדי בעיתית? אז מה יקרה למי שיקרא את זה? יתודע למציאות לא נעימה. זה הכל.
זה לא מעוות ולא מכליל לצערינו. זו בהחלט התמונה הדי כוללת. תאמיני לי שאין פעם שאני מגיעה לאזור קניות חרדי ואני לא מתכננת את השרשור הזועם שאפתח בפרוג, עד שאני מגיעה הבית יוצא לי האויר ואני נרגעת.
לא יקרה כלום אם נכיר בעובדה שיש לנו חסרונות. אף אחד לא יהיה חרדי יותר או פחות בגלל תודעת השרות במגזר העסקי, אף אחד לא ישנה את תמונת מבטו על החרדים בגלל פרמטר שולי שכזה.
מותר ורצוי לדבר על הנושאים האלו. ברור שיש לברר קדם את הגדרים וההלכות. אבל יחד איתם יש לזה מקום.
לדעתך. לדעתי אני לא מפריזה בכלל. כתבתי עדין.

y&m

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
עיצוב גרפי
כתיבה ספרותית
כל עוד הפרסומים לא מאוזנים - זה כן סותר. סותר מאוד. וובכל מקרה יש לברר את ההלכה.

את עניין בירור ההלכה בעניין כאן אני משאירה לכותבת שם החנות. (שכרגע קיבלה פרסומת אדירה כך שוודאי עדיף לה להשאיר את המצב הנוכחי) אם ימצא שזאת בעיה, אני סומכת הייטב על המנהלות של הפורום שיכחידו אותה.

בעניין המציאות של קיום אשכולות כאלו, כן, ללא שם החנות בהחלט יש מקום להעלות על נס את תודעת השירות בציבור.
כי היא שונה משמעותית ממקומות אחרים ולא אפרט כאן את הסיבות למה.

מרחבית

משתמש מקצוען
יש טעות. יותר גרוע לדבר רע על ציבור מסוים, מלדבר על יחיד. ההכללה, שמכניסה את כולם או רובם - גרועה יותר הלכתית ואנושית.
יש דרכים שונות להעלות את תודעת השירות. יש דרכים ראויות יותר, דרכים ראויות פחות ודרכים אסורות. אנחנו קודם כל יהודים. לפני הכל.

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכג

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים:
נקרא  5  פעמים

אתגר AI

השתקפות מרהיבה • אתגר 137

לוח מודעות

למעלה