המשיכות מכחול לא שלי, למיטב הבנתי זה אותיות מהבינה עצמה ולכן יצטרו ליצור מחדש. לעלה הוספתי כמה וריאציות.@גלגל ים
@חיפושית:)
יש מצב בבקשה להוסיף לי את השם מירי על העטיפות המצורפות?
או שתסבירו לי אך ניתן לעשות את זה?
תודה מראש
תבחרי מאלו ואכין לך גם עם המילה תורהאשמח לעטיפה בגווני שחור לבן למחברת פרשת שבוע
והכיתוב פרשת שבוע / תורה באותיות דפוס
אגב אם יש כאן אי מי חרוצה שהדפיסה ועטפה
נשמח לראות תמונות, לראות את התוצאה הסופית לעמלינו
תודה רבה על ההענותתבחרי מאלו ואכין לך גם עם המילה תורה
אם את אוהבת אחד מהם כמובן
צפה בקובץ המצורף 1722222צפה בקובץ המצורף 1722223צפה בקובץ המצורף 1722224צפה בקובץ המצורף 1722225צפה בקובץ המצורף 1722226צפה בקובץ המצורף 1722227
כתבת שחור לבן.......תודה רבה על ההענות
אני צריכה את הכריכה לילדה בכתות הנמוכות, אולי יותר עם ציורים
נכון צודקת - תודה רבהכתבת שחור לבן.......
לא כתבת עם תמונות בשחור לבן
ננסה
תודה ענקית לך על העזרה פה בפורום. תוכלי להכין לי כזה לבת שלי לספרים ומחברות, עם השם יעל ורדה באנגלית (Yael Varda).
בדיוק כזה זה קשה, אבל יצרתי לך כמה דומיםתודה ענקית לך על העזרה פה בפורום. תוכלי להכין לי כזה לבת שלי לספרים ומחברות, עם השם יעל ורדה באנגלית (Yael Varda).
תודה ענקית!
באיזה גוון?מישהי יכולה לשים רק רקע דמוי ג'ינס? ואנחנו נוסיף שמות..
תבחרי מכאן משהו שמוצא חן בעינייך ואוסיף את השםאפשר משהו עם אדידס עם השם שירה באנגלית?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: