וואו העני תודה רבה!!ועוד כמה גלידות, גם גוונים אחרים
וסליחה אם העליתי משהו שוב
שלחתי כמה עיצובים סגוריםוואוו איזה מהמם! הבת שלי עולה לכיתה ה' והיא מאוד אהבה את זה. יש מצב שתעשי לנו כזה עם השם יעל ורדה (באנגלית Yael Varda) ולהוריד את הדובים (זה נראה לה פחות מתאים לגיל שלה). או משהו בסגנון.
בנוסף, מה את עושה לספרים?
תודה ענקית!
לספר את צריכה 33*48רוצה לברר הדפסה על כרומו דק בגודל 32*45 ס"מ מסםיק לספרים? שמים בו 2 מחברות. אבל הספרים. האם זה גודל מתאים לרב הספרים?? מאמינה שלאטלס צריך גדול יותר. אבל לשאר?
וכן האם 1.7 שקל לדף כזה זה מחיר בסדר?? אני ממש לא מבינה בזה.....
אחותי ממש התלהבה על הנייק הלבן שכתובעכשיו יצא לי משהו יפה מאוד!!!!!!
זה בוגר יותר, של נייק (לכל המבקשות....)
צפה בקובץ המצורף 1708035
צפה בקובץ המצורף 1708036
וואי... נועה אין עליך!!!! תזכי למצוות!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: