בסדר גמור!!!!הסוכר שלי בצום בד"כ עד 90 לפעמים ממש אני מגיעה ל92-93
אין לך שום סיבה לחשוש
וצריך לדעת שבד"כ הרופאים סתם מלחיצים.
בסדר גמור!!!!הסוכר שלי בצום בד"כ עד 90 לפעמים ממש אני מגיעה ל92-93
לא הייתי אומרת בכזאת נחרצותבסדר גמור!!!!
אין לך שום סיבה לחשוש
וצריך לדעת שבד"כ הרופאים סתם מלחיצים.
לגבי התשובה שאני עניתי ספציפית, הרופאה אמרה לי שזה בסדר גמור(92-93) אם זה ערך קבוע מדי יוםאשמח למקור לדבריך לגבי סכרת הריון.
זה נוגד לחלוטין את כל מה שאומרים הרופאים בנושא.
נראה לי את מתבלבלתנא לקרוא בעיון את ההודעה שכתבתי קודם:
"ובענין הצום, בהריון אין בעייתיות אם זה לא מעל 120, וגם אז זה לא קריטי, אלא עיקר החשש הוא מהקפיצות של אחרי הארוחה (גם מפי רופאים וגם מפי נטורופתים).
וכמובן כל פעם לגופו של ענין (איזה סוג סוכרת וכדו')"
כתבתי ששמעתי גם מרופאים וגם מנטורופתים (שכמובן לא אכתוב את שמם כאן בפורום מסיבות מובנות) שבהריון אין חשש לנזק גם אם הסוכר בצום הוא גבוה.נראה לי את מתבלבלת
אחרי אוכל 120 זה בסדר
בצום 120 זה נורא ואיום
בפרט בפרט בסכרת הריון
יש רופאים שיגידו שעד 95 זה בסדר
יש כאלו שיגידו עד 90
אבל 120 בצום? אף אחד לא
הכוונה נזק לעוברכתבתי ששמעתי גם מרופאים וגם מנטורופתים (שכמובן לא אכתוב את שמם כאן בפורום מסיבות מובנות) שבהריון אין חשש לנזק גם אם הסוכר בצום הוא גבוה.
שוב, שכל אחת תעשה את החשבון שלה, ותבדוק עוד כיוונים לפני שהיא מתחילה טיפול תרופתי.ומה עם נזק לאישה?
בכל אופן אני חקרתי המון ולא שמעתי דבר כזה
מתפלאת שא מעיזה לקחת על עצמך סיכון שמישהי לא תשמור
הייתי היום אצל פרופ' דוד צנגן (אנדוקרינולוג, מקבל בכל קופ"ח), והא אמר לי מפורשות ש-120 בצום זה בסדר גמור!!!ומה עם נזק לאישה?
בכל אופן אני חקרתי המון ולא שמעתי דבר כזה
מתפלאת שא מעיזה לקחת על עצמך סיכון שמישהי לא תשמור
סכרת הריון זה סכרת שיש רק בזמן ההריון. לא לפני ולא אחרי.הייתי היום אצל פרופ' דוד צנגן (אנדוקרינולוג, מקבל בכל קופ"ח), והא אמר לי מפורשות ש-120 בצום זה בסדר גמור!!!
התעקשתי, כי לאחר הדיון כאן בפורום - הסתפקתי יותר, ושאלתי אותו "ממתי צריך להתחיל טיפול תרופתי?" אז הוא ענה לי: "מ-130 צריך לראות באמת מה עושים..." שאלתי: "מה, להתחיל טיפול תרופתי?" חשב קצת וענה: "כן".......
כל מי שיש לה שאלות בעניין - מוזמנת לפנות אליו...
ועוד משהו, לגבי ההלחצות של הרופאים -
שאלתי אותו איך יכול להיות שאין הרבה רופאי נשים / אנדוקרינולוגים שמעיזים לומר את מה שהוא אומר?
אז הוא אמר לי את מה שידעתי ממזמן וכתבתי את זה גם כאן בפורום, "שרופאים שהדבר היחיד שהם יודעים זה לומר מה לא בסדר - הם לא באמת רופאים, החכמה היא גם לקחת סיכונים מחושבים, ובמקרה הזה - אין בכלל סיכונים"
יכול להיות....סכרת הריון זה סכרת שיש רק בזמן ההריון. לא לפני ולא אחרי.
היא שונה מסכרת רגילה והטיפול בה שונה.
הטיפול בה לא נעשה דרך אנדוקרינולוג אלא דרך רופאי נשים להריון בסיכון.
מדברייך נשמע שדיברתם על סכרת רגילה, והטיפול בה כשהאשה הסוכרתית בהריון.
לא בסכרת הריון.
צריכה להגיע למיון וכששואלים אותך את השאלה הנצחית של "למה באת?"שאלה אחרת. רופא המליץ לי על זרוז והביא הפניה. צריך לקבוע תור? (ירושלים)
מנסיון רב:אשמח לעזרתכן,
אני עם סכרת הריון גבולית, ויש לי חולשה עצומה לבמבה אוסם, והדבר היחיד שממש קשה לי בלעדיו כשאני צריכה לוותר עליו...
בטבלת ערכים כתוב על חבילה של 80 גרם שמכילה 38 גרם פחמימות.
כשאכלתי משהו כמו 60 גרם ועשיתי בדיקה אחרי האוכל יצא לי ערכים תקינים(118)
האם יכול להיות לדעתכן השפעה אחרת לא טובה שיכולה להיות לי בעייתית מזה?
ראיתי בשירשור שאחת כתבה שבמבה מקפיץ סוכר...אבל אצלי אישית זה עובר תקין..
תודה מראש!
איזה רופא? הקבוע?רופא אחד המליץ לי לזרז, רופא שני אמר שאפשר לחכות לשבוע 40.
מה עושים??????
לי הדיאטנית אמרה שמשבוע 36 הסוכר יותר מאוזן ויותר קל לשמור(לא זוכרת את ההסבר)שבוע 39 (אף אחד לא רוצה ליילד אותי, כולם שולחים אותי לחכות ל-40) אבל שמתי לב שבימים האחרונים הסוכר יותר נמוך.
בצום פחות מ-80, (עמד תמיד על קרוב ל-85) וגם אחרי הארוחות הוא ממש ירד. האם תקין? איך אפשר להסביר את זה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: