תבקשי עירוי ברזל. יש נשים שתוספי ברזל חא מספיק משפיעים עליהן.מאגרי הברזל שלי די נמוכים (Ferritin 9)
רופאת המשפחה לא התרגשה בכלל.
מעולם לא היה לי דבר כזה, ואני חלשה יותר מהריון רגיל.
זה קשור לסכרת/לתזונה? אני לוקחת תוסף שמכיל ברזל באדיקות כל יום.
תבקשי מרופאת נשים ולא משפחה, פריטין ברמה כזו זה נמוך מאדאבל רופאת המשפחה לא בקטע לתת לי. יש מישהי שקבלה עם אותו סדר גודל של מדדים?
ההמוגלובין אזור 12
קרה לי גם. ומה שעזר לי מאוד היה להוסיף סלט לארוחה הזאת. הוריד לי ממוצע 160 ל-130.הגיוני שבבוקר בקושי עובר לי פחמימות? ובערב עובר בכיף?
אוכלת לארוחת בוקר 2 פרוסות לחם קל - בקושי 20 גרם פחמימות ומקבלות תוצאות גבוליות
ובערב אותו לחם עובר לי חלק 3 פרוסות
ואם זה המצב מה עושים? להוריד פחמימות לגמרי בארוחת בוקר?
אני באמת אוכלת גם סלט, וגם חלבונים, ועדיין הערכים גבוליים ולפעמים גבוהיםקרה לי גם. ומה שעזר לי מאוד היה להוסיף סלט לארוחה הזאת. הוריד לי ממוצע 160 ל-130.
את אוכלת את זה על הבוקר או אחרי כמה שעות מהקימה?
ומניחה שהסוכר בצום תקין? אולי כדאי לנסות לאכול משהו קטן מיד על הבוקר או/ו להוסיף ארוחה לילית.אני באמת אוכלת גם סלט, וגם חלבונים, ועדיין הערכים גבוליים ולפעמים גבוהים
אוכלת בערך שעה אחרי שקמה.
עם אינסולין כן...ומניחה שהסוכר בצום תקין? אולי כדאי לנסות לאכול משהו קטן מיד על הבוקר או/ו להוסיף ארוחה לילית.
בטח, לבוקר יש את התסמינים שלו. גם אני עם 2 קרקרים לפחמימה הייתי עם 125 ובערב עם אותו הכמות הגעתי לאזור 95, הדיאטנית כוונה אותי לאכול או לשתות משהו עד כחצי שעה מהקימה( ברנפלקס עם חלב לדוג'), אחרי שעה שוב- פרי או לבן עם שקדים ורק אחרי שעתיים לאכול ארוחת בוקר אז הערכים מתאימים יותרהגיוני שבבוקר בקושי עובר לי פחמימות? ובערב עובר בכיף?
אוכלת לארוחת בוקר 2 פרוסות לחם קל - בקושי 20 גרם פחמימות ומקבלות תוצאות גבוליות
ובערב אותו לחם עובר לי חלק 3 פרוסות
ואם זה המצב מה עושים? להוריד פחמימות לגמרי בארוחת בוקר?
תודה!בטח, לבוקר יש את התסמינים שלו. גם אני עם 2 קרקרים לפחמימה הייתי עם 125 ובערב עם אותו הכמות הגעתי לאזור 95, הדיאטנית כוונה אותי לאכול או לשתות משהו עד כחצי שעה מהקימה( ברנפלקס עם חלב לדוג'), אחרי שעה שוב- פרי או לבן עם שקדים ורק אחרי שעתיים לאכול ארוחת בוקר אז הערכים מתאימים יותר
וואי איך את מצליחה לאכול כזה הרבה?נכון, 2 ארוחות בייניים בהפרש של שעה, שעה ורבע- אין צורך לבדוק ורק אחרי שעתיים לאכול ארוחת בוקר- מעניין אם זה יאזן לך
לא חושבת שזה הרבהוואי איך את מצליחה לאכול כזה הרבה?
אני ינסה ארוחה אחת קטנה ואז אחרי שעתיים ארוחת בוקר
נראה אם זה יעבוד
אגב, איזה ברנפלקס את אוכלת? ועם תוספת של עוד משהו או רק ברנפלקס?
את מודדת גם אחרי הארוחה הראשונה של הברנפלקס? כי לא הבנתי כל כך מה ההבדל בין הברנפלקס ל-2 קרקרים.לא חושבת שזה הרבה
בסביבות רבע לשמונה- חופן ברנפלקס עם בערך רבע כוס חלב
ב 9 לבן עם 5 שקדים
ולערך ב 11 11ורבע ארוחת בוקר- סוג 2 קרקרים, ירק, גבינה ולפעמים ביצה
אם פספסתי מאיזשהו סיבה ארוחה אחת הערכים עברו את ה 120
זה גם בסדר- אבל לא באמת תואם את ה9 ג' פחמימה שאכלתי.
איזה ברנפלקס? של תלמה , בלי סוכר
לא, אני לא מודדת. זה כמו ארוחת ביניים.. את ה 2 קרקרים זה מה שאני החלטתי שמתאים לי לבוקר, אם מתאים לך 2 פרוסות לחם- מצוין, לכי על זה.את מודדת גם אחרי הארוחה הראשונה של הברנפלקס? כי לא הבנתי כל כך מה ההבדל בין הברנפלקס ל-2 קרקרים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: