השיליה מזדקנת..שבוע 39 (אף אחד לא רוצה ליילד אותי, כולם שולחים אותי לחכות ל-40) אבל שמתי לב שבימים האחרונים הסוכר יותר נמוך.
בצום פחות מ-80, (עמד תמיד על קרוב ל-85) וגם אחרי הארוחות הוא ממש ירד. האם תקין? איך אפשר להסביר את זה?
השיליה מזדקנת..שבוע 39 (אף אחד לא רוצה ליילד אותי, כולם שולחים אותי לחכות ל-40) אבל שמתי לב שבימים האחרונים הסוכר יותר נמוך.
בצום פחות מ-80, (עמד תמיד על קרוב ל-85) וגם אחרי הארוחות הוא ממש ירד. האם תקין? איך אפשר להסביר את זה?
האם מלחיץ? מה אני אמורה לעשות? הייתי בחדר לידה ושלחו אותי הביתה לעוד שבועהשיליה מזדקנת..
איפה?האם מלחיץ? מה אני אמורה לעשות? הייתי בחדר לידה ושלחו אותי הביתה לעוד שבוע
מניסיוני כאחת שאוהבת לאכול לא בריא- לצעריהיי
אשמח מאוד להמלצה מנסיון אישי על תזונאית בירושלים שמתאימה תפריט לפי הרמה שלך ולא אומרת שאסור לאכול הכל חחח
משהיא שמבינה שהדור שלנו אוהב לאכול לא בריא
ממש יעזור לי כל מידע!!!
לא מלחיץ, אבל כן דורש ערנות מוגברת.האם מלחיץ? מה אני אמורה לעשות? הייתי בחדר לידה ושלחו אותי הביתה לעוד שבוע
מה יצא בסוף? אני כבר אחרי ה-40 ואין דרך לתת לי פיטוצין, בגלל ההסטוריה המפוארת. איך אפשר לזרז בשיטות טבעיות שעובדות? ניסיתי דיקור סיני, בילמס, וכלום...מה קורה איתך?
עוד לא ילדת?
ודחוף אני צריכה את עזרתכן- השובוע הלכתי לרופא בכיר כדי להתייעץ על צורת הלידה. פעם קודמת ילדתי בניתוח. ואין לי לידות רגילות בהיסטוריה.
בקיצור, בגלל שמדובר בהריון מאד מאד מאד יקר, הוא טוען שנקבע תור לניתוח ב39, ואם תתפתח לידה קודם מצוין ובכל אופן על כל סיבוך קטן בלידה לעבור מיד לניתוח.
מבאס אותי ממש. כי אני מרגישה שאישה שעברה לידה- היא אישה אמיתית וללכת מראש ללניתוח זה סוג של סתימת גולל.
אני עכשיו ב34, ומתכוונת לעשות הכל כדי שתתפתח לידה טבעית.
אשמח אם יש למשהי המלצות על תומכת טובה שיכולה לעזור לי בתרגילים וכד'(אני לא בטוחה שאני רוצה תומכת בלידה, אלא רק בתקופה קודם, משהו אישי אחד על אחד) בגלל ההריון היקר וההיסטוריה המהממת שלי אני חייבת משהי סופר מקצועית.
וגם אשמח לשמוע על דברים שאפשר לעשות כבר בשלב הזה- ניפוח בלונים אמבטיות וכד'.
תודה לכולן
אני ניסיתי זירוז טבעי שעזר לי תוך פחות משבוע להגיע לצירים טבעיים בלי פיטוציןמה יצא בסוף? אני כבר אחרי ה-40 ואין דרך לתת לי פיטוצין, בגלל ההסטוריה המפוארת. איך אפשר לזרז בשיטות טבעיות שעובדות? ניסיתי דיקור סיני, בילמס, וכלום...
אם את רוצה עיסוי לזרוזמה יצא בסוף? אני כבר אחרי ה-40 ואין דרך לתת לי פיטוצין, בגלל ההסטוריה המפוארת. איך אפשר לזרז בשיטות טבעיות שעובדות? ניסיתי דיקור סיני, בילמס, וכלום...
אני כבר כמעט ב-41... בשע״צ כל יומיים ואין איך לזרז (לידה מתקדמת אחרי קיסרי)תלוי ברופא ובבית חלים
38 וודאי שלא
39-40
אצלי פעמיים מאוזנת
פעם ראשונה 39
פעם שניה 39+4 והיה אפשר לחכות עוד קצת
אם את כבר כמעט ב41 ולא ניתחואני כבר כמעט ב-41... בשע״צ כל יומיים ואין איך לזרז (לידה מתקדמת אחרי קיסרי)
יש פתיחה כלשהיא? מחיקה?אני כבר כמעט ב-41... בשע״צ כל יומיים ואין איך לזרז (לידה מתקדמת אחרי קיסרי)
בעצם אחרי ניתוח לא משנה איזה מספר לידה אחרי הניתוח לא יתנו זירוז?אני כבר כמעט ב-41... בשע״צ כל יומיים ואין איך לזרז (לידה מתקדמת אחרי קיסרי)
נכוןבעצם אחרי ניתוח לא משנה איזה מספר לידה אחרי הניתוח לא יתנו זירוז?
לא מדויק. רק מלידה שישית.
ובשביל בלון צריך תנאים מסוימים. לא תמיד זה הפתרון...
אני קיבלתי בריבוי מיםבלון זאת אופציה נהדרת שיעשו תמיד אם יש תנאים מתאימים (פתיחה כלשהיא, אבל מתחת ל-3, ראש מבוסס מאוד באגן ואין ריבוי מים)
מלידה שישית לא יתנו פיטוצין אם יש ניתוח קיסרי בעבר (שע״צ, הדסה עין כרם), לפני כן אפשר לתת. אני קבלתי בשתי בתי החולים הללו.
בלון זאת אופציה נהדרת שיעשו תמיד אם יש תנאים מתאימים (פתיחה כלשהיא, אבל מתחת ל-3, ראש מבוסס מאוד באגן ואין ריבוי מים)
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: