צריך לקום לעשות בדיקת סוכר ומיד לאכול משהו כדי לתת לגוף סוכר לפרק ושיפסיק להפריש מעצמו
קשה לי לאכול ארוחת בוקר מיד. במיוחד שאני חייבת להוסיף אליה המון ירקות, אחרת היא מעלה לי מאוד את הערכים. אפשר להתחיל בארוחת ביניים?
צריך לקום לעשות בדיקת סוכר ומיד לאכול משהו כדי לתת לגוף סוכר לפרק ושיפסיק להפריש מעצמו
לא צריך מייד לאכול ארוחת בוקר מלאהקשה לי לאכול ארוחת בוקר מיד. במיוחד שאני חייבת להוסיף אליה המון ירקות, אחרת היא מעלה לי מאוד את הערכים. אפשר להתחיל בארוחת ביניים?
על כמה לבמיר את עכשיו? (התחלנו באותו יום ואני על 24. זה הרבה??)קפה אני שותה
ואני רגישה לחלב ככה שכל השאר לא אופציה
ולמרות התזונה יש לי חשק לעוגיה פריכההההה
השם יעזור שיעבור.
אפשרגם קפה עם חלווה (אצלי זה עבר מעולה כי חלווה זה עם הרבה שומן)קשה לי לאכול ארוחת בוקר מיד. במיוחד שאני חייבת להוסיף אליה המון ירקות, אחרת היא מעלה לי מאוד את הערכים. אפשר להתחיל בארוחת ביניים?
מזל טוב, מעודד לשמוע שבסוף זה נגמר...אפשרגם קפה עם חלווה (אצלי זה עבר מעולה כי חלווה זה עם הרבה שומן)
ארוחת בוקר אצלי היא ב11 בערך
הדיאטנית אמרה לי שלא לצום יותר מ10 שעות.
ובסוף זה נגמר....
אני ילדתי כבר בחסדי שמים.
ממש קטןניתוח
2.855
שבוע 36
אחת לשבועייםבאיזו תדירות אתן עושות הערכת משקל?
לי הרופא אמר לעשות אולטרא סאונד פעם בשבועייםבאיזו תדירות אתן עושות הערכת משקל?
פעם בשבוע או שבועייםוכמה פעמים מוניטור?
זה המון!(ומוניטור פעמיים בשבוע... )
בהערכת משקל בשביל אנדקציה נכונה צריך פעם בשבועיים. אין סיבה יותר.לי הרופא אמר לעשות אולטרא סאונד פעם בשבועיים
(ומוניטור פעמיים בשבוע... )
אין לי מושג למה...פעם בשבוע או שבועיים
תלוי בסוכר שלי
זה המון!
אחת לשבועיים
מתחילת שביעי בערך
מתחילה לחשוש(או ממשיכה) שהרופאה שלי לא מספיק אחראיתלי הרופא אמר לעשות אולטרא סאונד פעם בשבועיים
(ומוניטור פעמיים בשבוע... )
את מאוזנת?מתחילה לחשוש(או ממשיכה) שהרופאה שלי לא מספיק אחראית
היא אומרת לי לעשות אחת ל4 שבועות
הפעם הבאה היא בסוף שבוע 38
וגם מוניטור אף פעם לא ביקשה שאני אעשה
נשמע לכן תקין?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: