איך לעשות את השמנת עם השוקולד?אני הייתי מכינה לי פשטידות אישיות קטנות מהמון בצל מטוגן+ירקות ירוקים מגורדים (קישואים\כרוב)+פטריות +ביצים ומעט קמח ותבלינים היה ממש טעים וכיף
ומצאתי פה באתר גם רעיונות לחטיפים מתוקים למשל להקציף שמנת 32% (שזה ללא סוכר, מגיעה בבקבוקון ואפשר לראות שכמות הפחממות בה היא אפסית) יחד עם שוקולד מריר 80% ואז מקפיאה את התערובת בתבניות של פטיפורים, יוצא חטיפים טעימים ממש חינמיים(מבחינת פחממות) אפשר להוסיף סוכרזית אם זה לא מספיק מתוק, כדאי לחפש את זה כי אולי אני לא מדייקת בפרטים
ארוחה גדולה תתן לך תוצאות גבוהות מדי, ואם תאכלי רק 3 ארוחות מאוזנות ביום, גם לא טוב, כי כשרעבים מדי הסוכר גם עולה, לכן צריך כל כמה זמן לאכול, אבל מאוזן.אם ככה אז מה העניין בחלוקה של הארוחות והארוחות ביניים?
כדי לא להטעות חיפשתי את המקור, ואכן טעיתי ומדובר בשמנת 38%איך לעשות את השמנת עם השוקולד?
להקציף את השמנת
ולהמיס את השוקולד
ולאחד יחד?
תודה, לא אמרו לי כלום....ארוחה גדולה תתן לך תוצאות גבוהות מדי, ואם תאכלי רק 3 ארוחות מאוזנות ביום, גם לא טוב, כי כשרעבים מדי הסוכר גם עולה, לכן צריך כל כמה זמן לאכול, אבל מאוזן.
כל הכבוד לך!! זה בסוף עובר..
אגב - אמרו לך שבמבה זה חטיף שאת יכולה לאכול?
תלוי ממה היא מורכבת. את יכולה לאכול כמות גדולה יותר של עוף למשל, וסלט/ירק, וכל עוד כמות הפחמימות לא עוברת את ה15 או 30 גרם זה יהיה בסדר גמור.ארוחה גדולה תתן לך תוצאות גבוהות מדי
לאו דוקא תחושה של רעב, אלא אם לא מספקים לגוף את הפחמימות בזמן הוא דואג לייצא אותן בעצמו.כי כשרעבים מדי הסוכר גם עולה
חתיכת עוגה עם תחליף סוכר מכילה 70 קלוריות.
חתיכת עוגה עם סוכר לבן מכילה 85 קלוריות.
למה לא אמרו לך? לא קיבלת הדרכה מאחות סכרת?תודה, לא אמרו לי כלום....
אפשר גם בין הארוחות או שזה בעיה בלי קשר?
גם לי כל פעם היה ערך אחר, גם כשעשיתי על אותו אצבע כמה פעמים..
תשטפי טוב את הידיים לפני זה, תבדקי אם יש הבדל.
תאמינו לי שזה אחרי שטיפה עם סבוןגם לי זה היה, הדיאטנית הסבירה את זה שבמכשירים הביתיים תתכן סטיה של 15%
חשוב מאוד לשטוף ידיים עם סבון, יד מלוכלכת או שומנית משבשת את הבדיקה
כנראה משתנה מאחת לאחת
אצלי קטניות למשל היה מקפיץ
גבינה צהובה
שקדים ואגוזים
פרוסה אחת עם טחינה
2 כפות חמאת בוטנים טבעית
פרוסה אחת עם אבוקדו
תגובה ממש ממש לא אחראיתמניסיון הייתי ממש כמוך גבולית ונכנסתי ללחץ בהתחלה כי הפחידו אותי עם עובר גדול
ולידה מוקדמת שמרתי חודש ראשון רצח עשיתי הליכות עד שהסוכר שלי היה נמוך
חזרתי אחרי זה לאכול רגיל והסוכר נשאר מאוזן כל הזמן ילדתי בתאריך תינוק רגיל בלי כל ההפחדות
והאיומים המטופשים.
מה עזר לך לבדוק בשבת חוץ מלדעת לפעם הבאה? מה כבר יכלת לעשות?הרב התיר לי לבדוק בשבת
העניין הוא לא רק עובר גדול אלא ח"ו הסוכר יכול לפגוע בלב העובר וכן הסוכר 'אוכל' את השלחיה והיא 'מזדקנת' מווקדםמניסיון הייתי ממש כמוך גבולית ונכנסתי ללחץ בהתחלה כי הפחידו אותי עם עובר גדול
ולידה מוקדמת שמרתי חודש ראשון רצח עשיתי הליכות עד שהסוכר שלי היה נמוך
חזרתי אחרי זה לאכול רגיל והסוכר נשאר מאוזן כל הזמן ילדתי בתאריך תינוק רגיל בלי כל ההפחדות
והאיומים המטופשים.
לא שויכת להריון בסיכון גבוה?אשמח לעצת המומחיות ומנוסות
כבר שבועיים שלוש עם ההגדרה של סכרת הריון.
עד שהגעתי לדיאטנית, כמעט ולא אכלתי פחממות והתוצאות היו טובות.
מרגע שהייתי אצלה, היא הסבירה לי שחייבים להכניס פחממות ומאז התוצאות חוגגות.
כמה שאני שומרת, אוכלת כמויות של ירקות שקדים ואגוזים התוצאות בצום (105, 107) ובערב גבוהות גם אחרי הארוחה (שעה אחרי 167)
הדיאטנית נתנה לי תור לעוד 5 שבועות וזה נראה לי ממש רחוק.
מי מקופח אמור להסביר ולעקוב ?(לא הופניתי למרפאת הריון).
הרופאת נשים רק הפנתה לדיאטנית ולאחות על הסבר על הסוכר.
ואני מרגישה קצת טובעת בענין בפרט עם האזהרות המלחיצות
לא יודעת לתת לך עצות,אשמח לעצת המומחיות ומנוסות
כבר שבועיים שלוש עם ההגדרה של סכרת הריון.
עד שהגעתי לדיאטנית, כמעט ולא אכלתי פחממות והתוצאות היו טובות.
מרגע שהייתי אצלה, היא הסבירה לי שחייבים להכניס פחממות ומאז התוצאות חוגגות.
כמה שאני שומרת, אוכלת כמויות של ירקות שקדים ואגוזים התוצאות בצום (105, 107) ובערב גבוהות גם אחרי הארוחה (שעה אחרי 167)
הדיאטנית נתנה לי תור לעוד 5 שבועות וזה נראה לי ממש רחוק.
מי מקופח אמור להסביר ולעקוב ?(לא הופניתי למרפאת הריון).
הרופאת נשים רק הפנתה לדיאטנית ולאחות על הסבר על הסוכר.
ואני מרגישה קצת טובעת בענין בפרט עם האזהרות המלחיצות
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: