גבינה צהובהצריכה רשימה של שומנים לארוחת לילה
משהו פרקטי
שקדים ואגוזים
פרוסה אחת עם טחינה
2 כפות חמאת בוטנים טבעית
פרוסה אחת עם אבוקדו
גבינה צהובהצריכה רשימה של שומנים לארוחת לילה
משהו פרקטי
מאוד מאוד נכוןבמחילה, אבל לדעתי כדאי וחובה להיות במעקב אצל דיאטנית בתקופה זו
טעויות קריטיות יכולות לגרום נזקים שבמאמץ לא גדול אפשר היה למנוע
קלוריות הן בכלל לא פרמטר משום כיוון במצב הזה.לא הצלחתי להבין מה אני צריכה לחפש שם
יש לי תפריטים עפ"י קלוריות
מה צריך לקחת?
יכולה לתת כיוון של מתכונים?מניסיון כשעבדתי על פי המתכונים של חלי ממן הייתי מאוזנת לגמרי והצלחתי גם לשמור זאת לאורך זמן
לא היו לי מלחמות על עצמי לאכול או לא לאכול ... כי המתכונים שלה טעימים וטובים
התפריטים פחות רלוונטים לסוכרת הריון אך זה יותר נותן כיוון איך לתכנן את הארוחות
אגב אני משתמשת בזה כמה שנים ללא תשלום כלשהוא כך שזה לא דורש ממני כלום
אני הייתי מכינה לי פשטידות אישיות קטנות מהמון בצל מטוגן+ירקות ירוקים מגורדים (קישואים\כרוב)+פטריות +ביצים ומעט קמח ותבלינים היה ממש טעים וכיףאולי באמת תשתפו כאן
ברעיונות מה לאכול?
בדיוק גמרתי עכשיו הריון סכרת, כל מה שמשנה זה הערכים התקינים, גם לרופא המטפל שלך, גם לגדילת העובר, וגם להחלטות בסוף אם לזרז או לא. איפוא שתלכי יבקשו לראות ערכים וישאלו אם את מאוזנת, כך שאם פיצה לא מעלה לך סוכר, תאכלי לבריאות. צודקת שהדיאטנית היא לא הכתובת לשאול אם לאכול פיצה או לאאני אשמח לעזרה ממי שהתנסתה ומבינה בתחום,
יש לי ערכים גבוליים של סכרת הריון, ולא הצלחתי כ״כ להבין את ההוראות מהדיאטנית,
עשה לי רושם שכשהיא כותבת תפריט הוא מותאם לאורח חיים בריא בשביל כל אישה בלי קשר להריון או לסכרת,
אני מבינה את החשיבות, אבל אין לי כרגע את האנרגיות להשקיע בהחלפה של כל התזונה,
השאלות שלי אם יש עניין להתנזר ממשהו (או להגביל) שאני לא רואה שמעלה לי את הסוכר (שוקולד לדוגמא),
ואם יש טעם לאכול דגנים מלאים אם ההשפעה של קמח מלא שווה להשפעה של קמח לבן אצלי,
יש בעיה לאכול משולש פיצה לדוגמא אם מניסיון הסוכר בסדר גמור אח״כ?
ויש עניין לחלק את הסוכרים להמון מנות קטנות במשך היום?
אני רוצה לציין שפעמים בודדות ראיתי רמת סוכר מעל 140.
אשמח מאוד לקבל תגובות
תודה רבה והרבה בריאות!
רוב הממתיקים באמת אסורים,תודה על ההפניה למסוכרת.
באתר הכל זהב
יש בכל מה שראיתי שימוש בממתיקים האסורים בהריון
אם ככה אז מה העניין בחלוקה של הארוחות והארוחות ביניים?בדיוק גמרתי עכשיו הריון סכרת, כל מה שמשנה זה הערכים התקינים, גם לרופא המטפל שלך, גם לגדילת העובר, וגם להחלטות בסוף אם לזרז או לא. איפוא שתלכי יבקשו לראות ערכים וישאלו אם את מאוזנת, כך שאם פיצה לא מעלה לך סוכר, תאכלי לבריאות. צודקת שהדיאטנית היא לא הכתובת לשאול אם לאכול פיצה או לא
וגם - לכל אחת משהו אחר עושה את זה, לאחת פריכיות אורז מעלה מאד, ולי - חבילה שלמה של פריכיות עבר בשלום, את צריכה לנסות ולראות.
וזה לא נורא בכלל אם יש לך חריגות פה ושם, העיקר שהרוב תקין ונראה לי שהכי חשוב הערכים של הצום בבוקר, ראיתי שזה מאד אכפת להם.
בהצלחה רבה!! ורק אל תלחיצי א עצמך, כי לחץ גם מעלה סכרת.
לא להגיע למצב שצמים בין הארוחות ואז הסוכר ירד/ יעלהאם ככה אז מה העניין בחלוקה של הארוחות והארוחות ביניים?
אבל למה א״א לחלק לארוחות שוות, או לאכול יותר בארוחות הביניים?לא להגיע למצב שצמים בין הארוחות ואז הסוכר ירד/ יעלה
לכאורה את יכולה לשנות את הסדר של הארוחות.אבל למה א״א לחלק לארוחות שוות, או לאכול יותר בארוחות הביניים?
אני לא רוצה לעשות משחקים כי אני כבר בשלב ממש מתקדם....לכאורה את יכולה לשנות את הסדר של הארוחות.
לגבי לאכול יותר, זה פשוט ישפיע על הסוכר, אם את אוכלת אחרי שעתיים מארוחה עיקרית, הסוכר נמצא כנראה לא במצב הכי נמוך, אם תוסיפי אז כמות גדולה מידי של פחמימות, תקבלי תוצאה גבוהה מידי בבדיקה.
אבל זה דורש ניסוי, נשמע שאת במצב לא קיצוני, ככה שיכולה לנסות לשחק עם זה, רק חייבת לבדוק כל ארוחה לוודא שהיא מביאה לתוצאה תקינה.
אולי באמת תשתפו כאן
ברעיונות מה לאכול?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: