מכירה מכירה, פשוט ציינתי שזה לא הסטנדרטתמימות?
או שאת לא מכירה בני-אדם?
וזה לא בהכרח שכך האמא תגיב
מכירה מכירה, פשוט ציינתי שזה לא הסטנדרטתמימות?
או שאת לא מכירה בני-אדם?
אם היא מרגישה שהלבוש הצנוע יותר הוא מוזנח.עכשיו אני באמת מנסה לחשוב שזו היתה כוונתה שאמא שלה זה חשוב ועקרוני אצלה שילכו בצורה "מתקדמת" ולא סתם מחוסר שימת לב וכדו' והיא באה כאילו לשנות לה את סדרי העדיפויות כך שהשאלה באמת יותר מורכבת
תלוי.מכירה מכירה, פשוט ציינתי שזה לא הסטנדרט
וזה לא בהכרח שכך האמא תגיב
אף אחד לא חושב שזה חריג שילדה בכיתה ז רוצה להתלבש אחרת מהבית ולהיות צדיקה יותר מאמא שלה?אשמח לקבל עצות איך לעזור לה
לצערינו כנראה שבערים חרדיות התופעה מצויה יותר מאשר בערי פריפריה יעידו אחוזי הנשירהגם בערים חרדיות.
אני חושבת שכן.ולגופו של ענין כבר הרבה זמן שאני שמה את עיני על אחת השכנות שלי בחורה שהולכת בצניעות באופן ניכר יותר מאשר האמא והאחיות והסתפקתי אם לומר לה משהו מה דעתכם
מדובר בבי"ס בית יעקב או בי"ס חיזוק ?נגשה אלי היום תלמידה בכיתה ז ושאלתה בפיה שאמא שלה קונה לה בגדים שהיא יודעת שאינם לפי כל כללי הצניעות המינימלים (אמצע ברך וכדו') והיא רוצה להקפיד יותר וניסתה לרמז לאמא שלה והיא לא הבינה או לא התייחסה מה לעשות איך לבקש את זה ממנה?
לי קרה הפוך, אמא לילדה בגן חובה ניגשה אליי שהילדה לא רוצה להלביש חולצות קצרות
גם בערים חרדיות וגם בפריפריה יש בנות רבות שנכנסות מתוקף תפקיד האב/האם.לצערינו כנראה שבערים חרדיות התופעה מצויה יותר מאשר בערי פריפריה יעידו אחוזי הנשירה
נראה שבית יעקב.מדובר בבי"ס בית יעקב או בי"ס חיזוק ?
למה הפוך?לי קרה הפוך, אמא לילדה בגן חובה ניגשה אליי שהילדה לא רוצה להלביש חולצות קצרות
ולגופו של ענין כבר הרבה זמן שאני שמה את עיני על אחת השכנות שלי בחורה שהולכת בצניעות באופן ניכר יותר מאשר האמא והאחיות והסתפקתי אם לומר לה משהו מה דעתכם
בית יעקב משלנו...מדובר בבי"ס בית יעקב או בי"ס חיזוק ?
לי קרה הפוך, אמא לילדה בגן חובה ניגשה אליי שהילדה לא רוצה להלביש חולצות קצרות
דווקא בגיל קטן קל יותר.בית יעקב משלנו...
ירבו כמוה בישראל כבר מקטנות...
אף אחד לא חושב שזה חריג שילדה בכיתה ז רוצה להתלבש אחרת מהבית ולהיות צדיקה יותר מאמא שלה?
ילדה בגן חובה שרצתה רק חולצות שרוול ארוך, ובגן רוב הילדות הולכות עם קצר ( אוכלוסייה מודרנית)לי קרה הפוך, אמא לילדה בגן חובה ניגשה אליי שהילדה לא רוצה להלביש חולצות קצרות
כדי לחזק אותה.כל הכבוד לה שהיא מתלבשת צנוע יותר, אבל למה את צריכה להגיד לה משהו?...
חושבת כמוךאף אחד לא חושב שזה חריג שילדה בכיתה ז רוצה להתלבש אחרת מהבית ולהיות צדיקה יותר מאמא שלה?
אא"כ לא הבנתי את המקרה במה בדיוק מדובר...
זה נכון בכללי אבל לא נראה לי שגם בדברים שנוגדים את ההלכהממש לא בטוח שהדעה המקצועית לעודד את הבת לעשות שלא כמו האמא שלה.
יש לזה השלכות לכל החיים למעשים האלה.
זה נושא עמוק וקריטי. דרוש יעוץ מקצועי. או כמובן רבני.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: