מיקום העמוד ביחידת הורים נראה שלא מאפשר דלת שנכנסת פנימה אל חדר הרחצה, בהעמדה הקיימת כרגע.נסיתי לשרטט את העמודים -מידות מדויקות בעז"ה העלה בהמשך תודה ענקית..
זו דלת הזזה מקסימום תהיה כלפי חוץמיקום העמוד ביחידת הורים נראה שלא מאפשר דלת שנכנסת פנימה אל חדר הרחצה.
דבר ראשון תודה על הפתוחמצרפת פתוח:
חשבתם על הרעש של מכונת כביסה ומייבש ככה צמוד לחדרים?
וגם, הספה שמול הדלת,
תארי לך את נחה על הספה ומישהו דופק....
צפה בקובץ המצורף 1577626
לקחת מעצבת למטבח או שאת מתכננת אותו לבד?יותר הייתי שמחה לעזרה בענין עיצוב המטבח כיצד לנצל אותו במקסימום
זה לא כזה פשוטשנית כיום ב"ה אני רואה שאין ככ הרבה רעש מהמכונות שלנו ב"ה
ודווקא זה נח שזה לא מתוך החדר אמבטיה כך אני יכולה להתעסק בכביסה גם אם יש מישהו בפנים
מטבח מורכב מכ"כ הרבה פרטים ומשקיעים בו כ"כ הרבה כסף@אסתי פרקוביץ
לא לקחתי מעצבת מטבחים -רק אדריכלית
אם את הולכת לחברת מטבחים איכותית,הם יחסכו לך את הכאב ראש הזהיש לי סלים מסודרים לגובה
ועדיין לי נשמע עדיף מבתוך האמבטיה לי אישית פחות נוח
@אסתי פרקוביץ
לא לקחתי מעצבת מטבחים -רק אדריכלית
מסכימה עם כל מילה.מטבח מורכב מכ"כ הרבה פרטים ומשקיעים בו כ"כ הרבה כסף
שזה פשוט עוול לא לתכנן אותו כמו שצריך...
ממליצה לך לקחת מעצבת ספציפית למטבח שתתכנן לך את המטבח באופן מדויק ונכון לפי הצרכים שלכם.
ולא לנסות לתכנן לבד מכל מיני גיבובי עצות פה בפורום...
אם תרצי, אשמח להציע לך שירות מקצועי ואדיב
תוכלי לקבל פרטים
והתרשמות מעבודות
במייל שבחתימה
המון הצלחה!
זה נכון אבל מעצבת בחנות מטבחים יש לה מטרה אחת- למכור.אם את הולכת לחברת מטבחים איכותית,הם יחסכו לך את הכאב ראש הזה
אני עשיתי אצל ברגל והם ישבו איתי שעות ארוכות והדריכו מה עדיף ומה לא
חברה טובה שמייצרת עשרות מטבחים יש להם את הנסיון הכי טוב
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: