אני ממאוכזבי בלנקו, כיור ממש יקר, קשה לניקוי - כל פעם צריך חומר יעודי לנקוי שלו ולא מספיק עם הסקוטש' של הכלים, והבעיה העיקרית: שברים וסדקים.
צלחת נפלה לכיור ולא נשברה , אבל הכיור קיבל "מכה" (ממש חור קטן)
כשתבנית אפיה נפגשה בכיור - היא חרצה אותו עמוק (לא נפילה!)
(אבל אני לא יודעת אם יש כיורים טובים יותר...)
צלחת נפלה לכיור ולא נשברה , אבל הכיור קיבל "מכה" (ממש חור קטן)
כשתבנית אפיה נפגשה בכיור - היא חרצה אותו עמוק (לא נפילה!)
(אבל אני לא יודעת אם יש כיורים טובים יותר...)