כפי הזכור לי יש אחד יותר כהה ונראה לי גם אחד יותר בהיר, לא בטוחהזה מהאפור הכהה יותר של הכיורים?
כלומר, יש כהים ממנו? בהירים ממנו?
בכל חנות שמוכרת כיורים של בלנקו יש דוגמיות של הצבעים. יכול להיות שגם יצאו צבעים חדשים מאז שאני קניתי.
כפי הזכור לי יש אחד יותר כהה ונראה לי גם אחד יותר בהיר, לא בטוחהזה מהאפור הכהה יותר של הכיורים?
כלומר, יש כהים ממנו? בהירים ממנו?
לדעתי הטרטופו הוא לא ממש אפור, אלא מגווני החום.
טרטופו יהיה מספיק כהה?
מעולה, לחום הוא מתאים מאד, ונראה כהה מספיק.אכן הוא חום.
וזה מה שיתאים לי כנראה למטבח. לא מתחברת למטבח אפור.
אני חושבת שזה צבע שיהיה לי קל למצוא שיש שיתאים אליו בדיוק.
אני מבררת על כיור של חברת שוני סילי גרניט -משהו כזה אם הבנתי נכון ,
האם זה מומלץ?
כיור חרסה בעל ספה מתעגלת טיפלפי הבירורים הכיור של בלאנקו נחשב, אבל מבירורים אצל אנשים הבנתי שהוא מתנקה רק עם אקונומיקה באופן קבוע.
ראיתי אצל משהי גם כיור של חרסה (מבריק) שדווקא קל לניקוי, אבל החיבור בינו לבין השיש היה לא מוצלח כ"כ ראו כנה מימלטרים של החומר שמדביק בין הכיור לשיש, השאלה היא אם זה בעיה של מתקין השיש או בעיה כללית של הכיור?
לכן אני אשמח לשמוע על כיור באיכות טובה מאוד, מתנקה בקלות ושיהיה אפשר לשים בו סירים בלי לחשבן.
אשמח לדעת מדוע לאבלנקו ו פראנקה זה בעיניי חברות מובילות בשוק שלנו ..דעה של איש שיש ולא אשת מטבח
תנאי רישאון שלא יהיה התקנת אפס ..זה אסון למטבח
אסביר ואביא כמה סיבות לכך עם יש רצון לדעת
ממש יפה!בבקשה
ואיך נראית התקנה שטוחה? שם לא צריך ללטש?סיבה 1 כפי שציירתי מרכיבים כיור טיפה גבוה מהמישטח ומלטשים את המקום חיבור כדי להשוות ביניהם ולהגיע לתוצעה שניקראת התקנה אפס..זה פוגעה בכיור ובאבן ועושה נזק בלתי הפיך לשניהם.פשוט מוריד שיכבת ליטוש מקורית ויחד עמה את כל ההגנה גם בכיור וגם בשיש
סיבה 2 כדי להגיע ל תוצעה יפה מדביקים את הכיור לאבן בדבק שיש כי הוא ניתן לליטוש .דבק שיש לא מיועד למטרה הזואת.עם הזמן הוא יפרד ויווצר מיקרו סדק שיביא לחדירת מים והמשך ברור
תסלחו לי על טעוית .אני עליתי לארץ בגיל 21 ועד אז לא ידעתי על קיום ספה עברית
כנראה שתוכלי להסתפק בניקוי עם אנטי קלאק / משחת אסטוניש למטבחואם אני לא רוצה להשתמש באקונימיקה בחיים? (רק בעלי בפסח, יש לי רגישות לחומר הזה, והאמת גם לבגדים שלי...)
יש סיכוי לכיור טוב?
בלנקו או אקווה טוב כהים? זה הפתרון?
סיבה 1 כפי שציירתי מרכיבים כיור טיפה גבוה מהמישטח ומלטשים את המקום חיבור כדי להשוות ביניהם ולהגיע לתוצעה שניקראת התקנה אפס..זה פוגעה בכיור ובאבן ועושה נזק בלתי הפיך לשניהם.פשוט מוריד שיכבת ליטוש מקורית ויחד עמה את כל ההגנה גם בכיור וגם בשיש
סיבה 2 כדי להגיע ל תוצעה יפה מדביקים את הכיור לאבן בדבק שיש כי הוא ניתן לליטוש .דבק שיש לא מיועד למטרה הזואת.עם הזמן הוא יפרד ויווצר מיקרו סדק שיביא לחדירת מים והמשך ברור
תסלחו לי על טעוית .אני עליתי לארץ בגיל 21 ועד אז לא ידעתי על קיום ספה עברית
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: