חחח, 30 שנה מתקינים כיורי חרסה, 10 שנים לפחות מתקינים בהתקנה שטוחה, אף פעם לא שמעתי תירוץ כזה...לגבי כיורי חרסה,
אמרו לי במפעל של אבן קיסר שכיורים של חרסה כבדים ועלולים לסדוק את השיש.
אם מתקינים כיור חרסה הם מסירים אחריות מהשיש.
שוני נחשבת לחברה זולה ופשוט,מה החסרונות של שוני?
והאם אתם על שוני מלכייט?
לא יודע לגבי קיסר, אבל גטניו שמתקינה משטחי למינם לא מסכימה בשום אופן להתקין כיורי חרס, בטענה שהכובד עלול להזיק למשטח.חחח, 30 שנה מתקינים כיורי חרסה, 10 שנים לפחות מתקינים בהתקנה שטוחה, אף פעם לא שמעתי תירוץ כזה...
הענין שהם באמת נשברים.מה רע בכיור שיש לי? בן 20 ומתנקה מעולה...
מעניין. דווקא יצא לי לראות כיורי נירוסטה שנראים ממש טוב, ולא רואים עליהם זכר לטיפות.נירוסטה מרעיש, ותמיד תמיד מלוכלך בכתמי מים.
בלאנקו אפור מומלץ?
יש למישהי ניסיון?
ראיתם אצל מישהו?
אם אתן בכיוון כבר של כהה, לכו על בלאנקו כהה- יש להם כמה גוונים של אפור, ניתן להתאים לשיש.
על הכהה לא רואים כתמים ואין בעית נקיון. יש לי 8 חודשים, מרוצה מאד מהנקיון!!
תודה רבה!בבקשה
הדגם נקרא פלאון, יש אותו ב2 גדליםתודה רבה!
נראה מהמם!
איך הוא נקרא הדגם הזה?
איך ידעת להתאים כ"כ בין הכיורים לשיש?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: