היועצת המשפטית לממשלה גלי בהרב-מיארה בוחנת אפשרות להורות על פתיחת חקירה פלילית,ח״כ צבי סוכות בחוץ ובטחון - אני עומד מאחורי מה שעשיתי, עשיתי את עבודתי.
הבאת רק חצי מהתגובה שלו, והוא נשמע ממנה שפן ופוחד שלא רוצה להתחיל איתם (מה לעשות כשיש לך קופה של שרצים) אם הוא אכן לא היה פוחד התגובה שלו היתה אמורה להיות בסגנון של "שיבואו לקחת אותי באזיקים" ודוגמאות למכביר, ברגע שאתה צריך להסביר שאתה בסדר, אתה בבעיה...ניסים ואטורי על דיווח שנשקלת חקירה נגדו על התפרצות לשדה תימן:
"לא פוחד. שיבואו ייקחו אותי באזיקים. יש לי חסינות. נכנסתי לבסיס באישור מפקד מרחב נגב במשטרה. כשאמר לי שצריך להתפנות לקחתי מגפון וקראתי לאנשים לצאת"
זה הולך להיות אחת הבדיחות אני מתאר את החקירות של עורכי הדין של החשודיםחדשות 14 בפרסום ראשון:
צה"ל שוקל לצרף את מחבל הנוח'בה כעד תביעה בכתב האישום נגד הלוחמים מבסיס שדה תימן.
צפה בקובץ המצורף 1729382
העצובותזה הולך להיות אחת הבדיחות
כמו כן גירסת החשודים מחזקת את החשדות בתיק 4000המשטרה החלה בחקירת הפריצה לבסיסי שדה תימן ובית ליד של פורעי החוק שפרצו לבסיסים בתגובה למעצרם של החשודים בהתעללות במחבל. המשטרה אספה מצלמות אבטחה כדי לזהות ולחקור את אותם פורעי חוק ואף מסתכלת בסרטונים שהועלו ברשתות החברתיות.
גורמים בכירים במערכת אכיפת החוק אומרים היום כי לא ייתנו לגורמים במשטרה למסמס את התיק וכי בקרוב יתבצעו מעצרים וחקירות. בנוסף בית הדין הצבאי האריך את מעצרם של חמישה מהחשודים עד ליום שלישי, כאשר הוא קובע שהחקירה מבוצעת ביעילות רבה ובאפקטיביות, ושחוזקה התשתית הראייתית נגד חמשת המעורבים בביצוע בצוותא של מעשי ההתעללות. עוד קובע בית הדין כי נחלשה משמעותית טענת החשודים בדבר אפשרות חלופית לגרימת הפגיעות בעצור
אביעד גליקמן
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: