דעת תורה והלכה אינה להפר כללי מנהל תקין על ימין ועל שמאל.לכן יש דעת תורה והלכה, אין לי מושג מהי ולא נכנסת לפה בכלל
דעת תורה והלכה אינה להפר כללי מנהל תקין על ימין ועל שמאל.לכן יש דעת תורה והלכה, אין לי מושג מהי ולא נכנסת לפה בכלל
אבל ביום שלפני, בררתי את הנושא מול הרב שלי.הם לא יצטרכו תעוזה. יש להם פתרון פשוט וזול יותר
ביום שלמחרת יש מודעות חצי עמוד ביומונים החרדים מלאות בחרמות ושמתות נגד עובד שיתפקד לארגונים הנ"ל.
את צודקת שלא תמיד זה הולך לדירות של ילדי המנהל ולקאדילק שלו. אלא לפעילויות שוטפות והכרחיות אחרות. כמו שכירת בעלי מקצוע לטובת ילדי המוסד ועוד.גם לצד השני יש הרבה דברים שההורים ואנחנו בתור ציבור רוצים ומדווחים אחרת
אתן דוגמא פשוטה וקטנה
יש לך בת בסמינר, את רוצה מרצים מהשורה הראשונה ? את יודעת כמה משלמים להם ואיך? ואותם אסור לדווח
אז גם פה נלך ראש ישר נעסיק רק מי שמותר לדווח נשלם רק מה שמתקבלים עבור שעה ולא נעסיק מרצים
אין כאן המקום לפרט יותר
ושוב מדגישה
יש מנהלים שממנים כנראה גיפים וחו"ל(אישית לא מכירה אבל זה מה שרושמים בכל מקום)
ויש שרק צוברים חובות ואוספים תרומות
אז למה הם מנהלים? הכבוד ?רצון לנהל? ההרגשה הפעילה והטובה?? יש הרבה סיבות
זה לא אומר שכולם גנבים
מענק החזרת עובדים מיועד למעסיק
אם אני לא טועה בגידסטאר הדוחות הללו מופיעים, לא בצורה מאד מדויקת אבל בגדול- כן.רמת האמון היתה עולה פלאים...
יחי המאמין!!!אם אני לא טועה בגידסטאר הדוחות הללו מופיעים, לא בצורה מאד מדויקת אבל בגדול- כן.
עבודה קלה מהרגיל, ומקבלת עליו משכורת כרגיל.
[/QUOT
בטוח שזו עבודה קלה מהרגיל???
רבות יגידו בכנות שממש לא.
ויש כאלה רבים שעבדו כפול.ללמד בזום ולשלוח חוברות ולשוחח עם תלמידות כל יום כשכל הילדים בבית זה נקרא להתבטל? זה לא פיס כזה גדול גם אם מנס(ואל תשכחו שהשנה שנת קורונה ויותר התבטלו מלמדו).
ממש לא בטוח. מהיכרות קרובה - יש בהתמחויות הוראה וגיל הרך זהב טהור שמשום מה מכנים "לא באיכות גבוהה".מה שבטוח, האיכות הגבוהה לא הולכת היום לשם וברור מאד למה.
אני ח"ו לא רוצה לזלזל.ממש לא בטוח. מהיכרות קרובה - יש בהתמחויות הוראה וגיל הרך זהב טהור שמשום מה מכנים "לא באיכות גבוהה".
אם את רוצה אנשי חינוך מעולים אך מכנה אותם כך-כולנו מפסידים.
כי יש לה אידיאל ויש רבות כאלה! או שנוחים לה התנאים של משרה מלאה עד 24 ש"ש.אני ח"ו לא רוצה לזלזל.
אבל המצב הנוכחי ובצדק, האיכות תלך ותרד.
למה שמורה תגיע במקרה הטוב ביותר ל7000 עם לימודי תואר והשקעות ולא תלך מראש לתכנות- אם יש לה ראש פצצה?
מעניין גם לבדוק מה מוסס את הטרנד הזה...תשאלו את העוסקים בשידוכים..זוכרים את הטרנד ללמוד חנ"מ?
אם אני לא טועה בגידסטאר הדוחות הללו מופיעים, לא בצורה מאד מדויקת אבל בגדול- כן.
חוסר במקומות עבודה וחוסר התאמה משווע למקצוע תובעני ביותר.אה וגם משכורת רצפה.מעניין גם לבדוק מה מוסס את הטרנד הזה...
חוסר במקומות עבודה וחוסר התאמה משווע למקצוע תובעני ביותר.אה וגם משכורת רצפה.
אני ח"ו לא רוצה לזלזל.
אבל המצב הנוכחי ובצדק, האיכות תלך ותרד.
למה שמורה תגיע במקרה הטוב ביותר ל7000 עם לימודי תואר והשקעות ולא תלך מראש לתכנות- אם יש לה ראש פצצה?
מה הפירוש אין קייטנה?הינה העושק הגדול-
החיידר הודיע שאין קיטנה!!!
למרות שמגיע לנו, למרות שכולם מקבלים, לנו אין!!!
מנהלי המוסדות עושים מה שבא להם, מה שהן רוצים, אין דין ואין דיין!
ואנחנו ההורים, פשוט שבויים בידיהם, לצערי
צריך להרים את הכפפה ולשים עליהם פיקוח ודחוף
(ואם לעוד משהו אין קיטנה אשמח שתרשמו)
שאני אבין - היא מקבלת משכורת נוספת מהתלמוד תורה על הימים שהיא עובדת בחופש הגדול?מספרת לי גננת בחיידר שהמנהל בקש ממנה לחתום על כך שהיא מחזירה את רב הכסף שהיא תקבל עבור הקיטנה שתתבצע בגן.
העילה להחזר היא כי היא ממילא בגן, והוא משלם לה משכורת טובה ותנאים טובים אז הוא זכאי להתחשבות.
גננת שסרבה אמר אין בעיה, ורשם דמות פיקטיבית כגננת בקיטנה (למרות שהגננת הרגילה תהיה בגן)
לגבי הימים שאחרי תשעה באב אמר שהן לא צריכות לעבוד שהרי הקיטנה היא ללא ימי שישי ובחיידר כן לומדים ימי שישי לפיכך הושלמות הימים והקיטנה תגמר כמה ימים מוקדם מהנדרש ומתוקצב על ידי משרד החינוך.
שולי איטח אולי התכוונת שבתיאוריה יש הרבה באמצע.
בפועל אין הרבה מגמות עם הכשרה ראויה ממקצועות ה"אמצע" בסמינרים.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: