פיקניק עושים מנגל? בשעה טובה! בואו נעשה את זה קל יותר

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים
תיבול מעולה למנגל
רוטב ברביקיו (לא של אוסם)
של קנור או של מעולה או יש
כולם טובים.

ועוד שידרוג מומלץ-
לעשות מנגל מדג טונה
אפשר לקנות את הקפוא בפרוסות
לתבל היטב
לחתוך לקוביות ולשים על שיפודים
נסו- ולא תתחרטו!
 

לחם מטוגן

משתמש פעיל
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
קניתי באושר עד ב50 שח
הרשת צפופה שזה נחמד
המגירה לא מאוד פרקטית גם כי היא נמוכה וגם נפתחת רק לכיוון אחד אז ההתעסקות לא נוחה

סה"כ מנגל נחמד ודי גדול, בכזה מחיר וודאי ממליצה.

יש לי מנגל אחר, מתקפל ובצורת משולש
עם קומה לגחלים
זה המנגל הכי טוב יעיל ונח שיש
איפה קונים את המנגל בצורת משולש?
 
נערך לאחרונה ב:

י ס

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
בסוף לכל אחד יש את השיטה שנוחה לו אולי כדאי להתמקד בטיפים בתוך השיטות
(בפרט שלהסביר את השיטה בע''פ לא כ''כ יעיל)
סליחה שאני מחזיר את האשכול לתחילתו
אבל ראיתי המון פעמים אנשים שמסתבכים מאוד בהדלקה של המנגל. אני חושב שכל מי שעשה מנגל נתקל באחרים שמתקשים. בכל מקרה, מי שיש לו טיפים בתוך השיטות - אדרבה!
אם מישהו צריך הרחבה, או שמשהו לא היה ברור - שיכתוב, ומי שיודע ישמח לענות!
כמו"כ אם יש למישהו עוד שיטה שיכתוב, אבל לא נראה לי שיש משהו אחר מומלץ. יש עוד כמה שיטות בודדות מסובכות מדי (חקרתי את העניין...).
י ס תודה על פתיחת האשכול, מאוד מעשי!
תודה לך! (y)
איפה קונים את המנגל בצורת משולש?
מה העניין בזה?
וחוץ מזה, מה העניין בכל המנגלים המעניינים האלה עם הקומות? מה זה נותן לי יותר מהרגיל???
איך אתם שומרים על הניקיון של המנגל?
או אולי זורקים כל פעם לפח??
לא שומרים מנגל בוויטרינה...
שמים אותו בחוץ, המהדרים שוטפים אותו בקליל, את הרשת מנקים קצת יותר יסודי. אפשר לשפשף עם בצל, כמו שרוב האנשים עושים לפני שמתחילים את המנגל.
 

דרמה זה לא סיפור

כתיבה חדה מדויקת ואפקטיבית.
מנוי פרימיום
ממליצה גם על עראייס-
ממלאים חצאי פיתות בתערובת של בשר טחון, פטרוליה קצוצה, מלח(לא לשכוח) אפשר להוסיף צנוברים ובצל קצוץ דק.
מורחים את הפיתות בשמן וצולים על המנגל היטב מכל הכוונים (כולל החלק הפתוח שממנו מציץ הבשר)
מגישים עם טחינה
מעדן!
כמו כן לגיוון אפשר לצלות קלחי תירס. (ניתן לקנות ללא תולעים)
מבשלים בבית ובשטח צולים מס' דקות על המנגל, מפזרים מלח ונהנים.
 

כוכב103

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
עיצוב ואדריכלות פנים
עימוד ספרים

קפטן

משתמש חדש
בלת"ק
איזה גחלים הכי מומלצות
נתקענו אם גחלים
שלא בערו בכלל
שבערו חצי מהזמן
מה מומלץ?
 

י ס

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
בלת"ק
איזה גחלים הכי מומלצות
נתקענו אם גחלים
שלא בערו בכלל
שבערו חצי מהזמן
מה מומלץ?
תקשיב לי טוב:
לך לחנות, תגיד למוכר "אדון מוכר! אני צריך את הגחלים הכי זולות, הכי דפוקות, כמה שיותר מגושמות"
כשיודעים להדליק, הם נדלקות הכייייייי טוב!!!!!!
נסה אותי!!!
 

ant

משתמש פעיל
תקשיב לי טוב:
לך לחנות, תגיד למוכר "אדון מוכר! אני צריך את הגחלים הכי זולות, הכי דפוקות, כמה שיותר מגושמות"
כשיודעים להדליק, הם נדלקות הכייייייי טוב!!!!!!
נסה אותי!!!
נכון. פעם הייתי משתמש ב"קציצות" או איך שלא קוראים לזה (שלוקח להם מלא זמן להידלק אבל גם מחזיקם הרבה זמן)
עד שהבנתי שמיותר להתעסק עם זה, הכי פשוט- הכי פשוט...
דבר נוסף לא הזכירו את הגפרורים המשולשים להדליק את הפחמים אני משתמש בזה ועושה "פרמידות", מהיר בטירוף.
 

י ס

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
נכון. פעם הייתי משתמש ב"קציצות" או איך שלא קוראים לזה (שלוקח להם מלא זמן להידלק אבל גם מחזיקם הרבה זמן)
עד שהבנתי שמיותר להתעסק עם זה, הכי פשוט- הכי פשוט...
דבר נוסף לא הזכירו את הגפרורים המשולשים להדליק את הפחמים אני משתמש בזה ועושה "פרמידות", מהיר בטירוף.
אולי תפרט קצת יותר?
ראיתי אותם בכמה מקומות, לא ניסיתי כי אני לא אוחז מהדלקה עם מבעירים...
אבל אני ממש סקרן לדעת מה זה ומה היתרונות שלו על פני אחרים!
 

י ס

משתמש מקצוען
כתיבה ספרותית
פרסום וקופי
יש לכם גם תנור/תבניות/סכו"ם נפרד לבשרי ודגים?
זה לא האשכול המתאים.
אבל על קצה המזלג:
בתנור שמעתי שאין בעיה. סכו"ם ותבניות משתמשים בנפרד כמובן!
למידע נוסף, פשוט שאל את הרב שלך.
 

ant

משתמש פעיל
ראיתי אותם בכמה מקומות, לא ניסיתי כי אני לא אוחז מהדלקה עם מבעירים...
אני תמיד הייתי שם קצת שמן עם טישו מתחת לפירמידות.
אבל לאחרונה מישהו קנה בין היתר את המדליק הזה וניסיתי אותו.
הם עושים לדעתי חום חזק יותר והם לא נכבים אם האש נחנקת קצת יותר מידי מהפחמים שמעל, ככה שהעמסתי מלא פחמים מסביב כל גפרור שהחום במנגל היה אפילו חזק מידי (הייתי צריך כל הזמן לכבות את האש ולקרר עם מים שלא ישרף...) תוך דקות.
השתמשתי ב3 גפרורים למנגל גדול בערך 2.5 שקים של פחמים.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכ

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה:
נקרא  4  פעמים

אתגר AI

רישום קווי - חורף • אתגר 22

לוח מודעות

למעלה