אחוז מהנהגים עם ערביםאני מפסיק לכם לרגע את הדיון...
לעצם הנושא שעוד מעט כבר לא רלווטי....
זה חופשת הנהגים שלא באים לעבודה.
אין ברירה, ושבימים האלו משרד התחבורה יצטרך לשלם פי 2 משכורת וכולם יקפצו על זה!!!
האם יש פיתרון אחר לימים שהנהגים לא באים?
אין. זאת המציאות.אחוז מהנהגים עם ערבים
בקהילה פירסמו ש 70 אחוז מנהגים הם ערבים
אולי הגיע הזמן לעשות מחשבה שרב הנהגים יהיה יהודים....
שמישרד התחבורה יעשה קמפייין יהודים שיצטרפו להיות נהגים
אני ישמח אם תשיג לי מימון אני על ההוצאה לפועלקריינא דאיגרתא איהו להוי פרוונקא...
אני לא מצליח להבין למה דיון כזה צריך להידרדר לפסים אישיים.בתור בחור צעיר פשטתי יד תקופות ארוכות, ידעתי לכבד ולא לעבור עם שום כלל מפורסם או פחות באוטו המארח, וכן תמיד הבטחתי לעצמי שיבוא יום ואהיה בכל רכב ואעצור לכולם.
כיום בתור בעל רכב קרוב לשנה, אני משתדל תמיד לעצור, כשאני עם אשתי והילדה כמעט תמיד אין מקום, אבל משתדל בכל זאת לעצור כשאפשר, אכן פעם בתקופה אני נופל עם טרמפיסט שמוציא לי את החשק לתקופה קצרה.
בנוגע למיזם טרמפים בתשלום סמלי, זה אסור חוקית הסעת נוסעים בשכר.
בנוגע לבחור ישיבה חצוף שפוער פה פה כמו האתון מפרשת השבוע, זו בעיה כללית בפרוג, מה שבטוח לי שהוא לא בדיוק נזר הבריאה כמו שהוא הגדיר את עצמו בהתחלה, ואני לא כזה מבוגר הייתי בישיבה עד לא מזמן, הסגנון של בחור שמתווכח עם אדם שמבוגר ממנו בשני עשורים בכזו עזות פשוט מוכר ומגעיל כל כך. וכן, הכרתי מספיק בחורים שבחרו להפוך את נהגי ישראל לנהגים האישיים שלהם בתור שיטה, הייתי בינהם, אבל אף פעם לא חשבתי שחייבים לי משהו, בחיים לא דפקתי טרמפ לחץ ברמזור או לחצתי על רמזור הולכי רגל כדי לגרום לנהגים להאט ולראות אותי.
המשפחה המתוקה שכמעט נתקעה בצפון באמצע הלילה עם תינוק, בכזה מקרה מתקשרים למשטרה, הם עוזרים, כמובן גם ידידים בעניין.
אני ממש מסכים, אבל לא יכלתי לעצור בעצמי אחרי הרפש שהוטל פה ביממה האחרונה מצד אחד שהכתיר את עצמו בתור..אני לא מצליח להבין למה דיון כזה צריך להידרדר לפסים אישיים.
בכנות, עברתי על כל ההודעות ולא הצלחתי להבין איך הנושא של טרמפים הצליח להגיע לעניינים של הטחת עלבונות אישיים, שאין בינם ובין הנושא המדובר כלום.
בכל אופן, לא הייתי ממליץ להגדיר אף אדם דרך הודעות אקראיות בפרוג, ובוודאי שלא להעניק ציונים לרמת המובחרות שלו כבחור ישיבה או לחילופין לשעה שבה הוא מתעורר בבוקר.
לא יודע.אני ממש מסכים, אבל לא יכלתי לעצור בעצמי אחרי הרפש שהוטל פה ביממה האחרונה מצד אחד שהכתיר את עצמו בתור..
אכן זה היה בהחלט הדדי וגם לא נראה שהזיז לצד השני יותר מדי, אני כן חושב שהגיל משנה אם אתה מודע לו, גם באופן וירטואלי. הויכוח עצמו לא כל כך היה מכעיס אלמלא החשיבות של החשוב שהכתיר עצמו כנזר הבריאה ולא כל כך הוכיח את זה אחרי. אבל זה באמת לא האישיו ולא הנושא פהלא יודע.
זה היה נראה לי די הדדי, והגיל לא כל כך משנה כשמדובר בתקשורת בין מחשבים ולא בין אנשים.
אמממ.. מן הסתם עושים עבודת קודש, ובכולופן זה ארגון חסד ולא נעים להשמיץ..1230 שלא תצטרכו אבל הם עוזרים
זו לא השמצה, פשוט לא היה מישהו זמין, כמה פשוטאמממ.. מן הסתם עושים עבודת קודש, ובכולופן זה ארגון חסד ולא נעים להשמיץ..
אבל כשפעם היה לי פנצ’ר בשעת צהריים באמצע ירושלים התקשרתי אליהם, ואחרי שעה שלא הגיעו התקשרתי לבטל ואיכשהו סחבתי את הרכב לאיזו פנצריה..
אפשר לדעת בלי להשמיץ..למה לא החלפת גלגל לבד?אמממ.. מן הסתם עושים עבודת קודש, ובכולופן זה ארגון חסד ולא נעים להשמיץ..
אבל כשפעם היה לי פנצ’ר בשעת צהריים באמצע ירושלים התקשרתי אליהם, ואחרי שעה שלא הגיעו התקשרתי לבטל ואיכשהו סחבתי את הרכב לאיזו פנצריה..
אאני ממש מצטער הייתי בטוח שאתה מדבר אליהדיוט קופץ בראש, אף אחד לא דיבר עליך אלא אם כן אתה נכנס משתי חשבונות שונים. הגיל מאד משנה גם אם אתה וירטואלי, לא צריך לדבר בחוצפה לאדם מבוגר ממך משמעותית, גם אם אתה צודק. אני אומר את זה בתור אדם צעיר מאד, כנראה באזור של הגיל שלך.
ובאמת כדאי שהדיון יחזור לנושא המקורי יען חבל שאשכול ינעל.
נשמע שלא היה רזרבי, או שלא היה אחד מהכלים, גם קורהאפשר לדעת בלי להשמיץ..למה לא החלפת גלגל לבד?
אני יודע טוב מאוד,נשמע שלא היה רזרבי, או שלא היה אחד מהכלים, גם קורה
אין בעיה, רק אומרת שזה לא תמיד פיתרון.זו לא השמצה, פשוט לא היה מישהו זמין, כמה פשוט
כי לא היה רזרבי, וגם אם היה אני אישה נהגת צעירה שלא יודעת ולא מנוסה בלהחליף לבד. למה ישר לתקוף? עוד פעם, ודאי שזה ארגון חשוב וטוב ושמעתי על הרבה שעזרו להם. רק מעירה שזה לא נכון תמיד. (עוד פעם זה היה באמצע היום ובמרכז ירושלים)אפשר לדעת בלי להשמיץ..למה לא החלפת גלגל לבד?
אז באמצע היום לפעמים יותר קשה להשיג כונן זמין משעות הערב המאוחרות. אבל אל יאוש, ממליץ בכל זאת לנסות שוב בהזדמנות הבאה שלא תבואאין בעיה, רק אומרת שזה לא תמיד פיתרון.
כי לא היה רזרבי, וגם אם היה אני אישה נהגת צעירה שלא יודעת ולא מנוסה בלהחליף לבד. למה ישר לתקוף? עוד פעם, ודאי שזה ארגון חשוב וטוב ושמעתי על הרבה שעזרו להם. רק מעירה שזה לא נכון תמיד. (עוד פעם זה היה באמצע היום ובמרכז ירושלים)
רק בגלל שאני חלק מהארגוןרק מעירה שזה לא נכון תמיד. (עוד פעם זה היה באמצע היום ובמרכז ירושלים)
יודעת שגם לעיר חילונית מעורבת [ערבים ויהודים] צומצמו האוטובוסים.לגוף העניין, מעניין להשוות עד כמה צומצמו זמני הנסיעות במודיעין עילית לעומת ביתר.
כי יש תחושה שיש יותר אחוזים נהגים ערביים במודיעין עילית בגלל שזה "עיר האברכים". ואסור ללכת לעבוד.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: