בחור חושב -חשוב
משתמש פעיל
הוא התכוון שהגענו למיצוי העניין ולא יעלה או יוריד אמירה לפה או לשם.
מסכים.הוא התכוון שהגענו למיצוי העניין ולא יעלה או יוריד אמירה לפה או לשם.
אבל מעניין שיש מקומות שיותר אחוז מהאנשים "עצבניים" ויש מקומות פחות.אולי תלמדו זכות על הנהגים, נכון זה קשה גם אני הייתי הרבה פעמים בצד המחכה, עצבני, עייף, חם, ואומר למה לא לעצור מה יש לכם?! אבל אחרי שקניתי רכב והתחלתי לעצור לטרמפים, תאמינו לי זה קשה, לפעמים גם הנהג עייף עצבני וכו' ולא רוצה לחלוק עם עוד מישהו, ואין ספור סיבות אישיות, ויש גם הרבה שפשוט מוציאים לך את הטעם לעצור ואידך זיל גמור.
יותר מזה, הרבה פעמים הרכב מלא, או שאין אפשרות להעלות מסיבות אחרותאולי תלמדו זכות על הנהגים, נכון זה קשה גם אני הייתי הרבה פעמים בצד המחכה, עצבני, עייף, חם, ואומר למה לא לעצור מה יש לכם?! אבל אחרי שקניתי רכב והתחלתי לעצור לטרמפים, תאמינו לי זה קשה, לפעמים גם הנהג עייף עצבני וכו' ולא רוצה לחלוק עם עוד מישהו, ואין ספור סיבות אישיות, ויש גם הרבה שפשוט מוציאים לך את הטעם לעצור ואידך זיל גמור.
1230 שלא תצטרכו אבל הם עוזריםרוצה רק לספר סיפור שקרה לנו, היינו בצפון בטיול ופתאום באיזה כביש נידח הרכב נתקע--- אני לא זוכרת כרגע מה הייתה התקלה אבל אי אפשר היה להתניע בנס הספקנו לעצור בשוליים, ואז קלטנו, 1 וחצי בלילה אנחנו תקועים בכביש נידח בצפון, מה אנחנו עושים? היינו עם ילד קטן איתנו שישן בכיסא שלו, הגרר הודיע שיבוא לפחות תוך 5 (!) שעות, ובכל מקרה יש מקום רק לנהג
משום מקום הופיע בחור חרדי שנסע לעיר אחרת בכלל, ולקח אותנו עד הבית!
ולא היינו חסרי אחריות- היינו עם רכב, לא יצאנו מאוחר כדי להסתמך על טרמפים
מנסה לחשוב מה היינו עושים עד הבוקר בתוך רכב עם ילד קטן, בלי אוכל ושתיה בשבילו--
מקווה בעזרת השם שבקרוב שיהיה לי את הרכב שלי (בעז"ה) אני אשתדל לקחת כמה שאוכל (כמובן נשים..), כי לפעמים לאנשים אין ברירה..
הי הי, זה לא היה לפני כ"כ הרבה זמן..זה רק הצעירים.
אנחנו עוד טרקנו בכוח את הדלת של תא המטען באוטובוסים, שהיה מחולק לשניים...
והשתדלנו שלא לפחות ממהירות של 250 קמ"ש
תתפלא אבל יש אנשים שקמים לעמל יומם (אתה בטוח לא יודע מה זה בכלל)זה נראה שכבודו ממש ממש מחפש להטיף, אז אם אפשר לי להעיר לכבודו, שלפי השעה הוא כבר פיספס קרי''ש בזמנה עם ברכותיה .
זה נכון,רוצה רק לספר סיפור שקרה לנו, היינו בצפון בטיול ופתאום באיזה כביש נידח הרכב נתקע--- אני לא זוכרת כרגע מה הייתה התקלה אבל אי אפשר היה להתניע בנס הספקנו לעצור בשוליים, ואז קלטנו, 1 וחצי בלילה אנחנו תקועים בכביש נידח בצפון, מה אנחנו עושים? היינו עם ילד קטן איתנו שישן בכיסא שלו, הגרר הודיע שיבוא לפחות תוך 5 (!) שעות, ובכל מקרה יש מקום רק לנהג
מקווה בעזרת השם שבקרוב שיהיה לי את הרכב שלי (בעז"ה) אני אשתדל לקחת כמה שאוכל (כמובן נשים..), כי לפעמים לאנשים אין ברירה..
אני לא חושב שזה יצליח כי גם אם אני הייתי נהג לא הייתי מודיע כל פעם שאני נוסע איפה אניאני שוב פעם מעלה את ההודעה הזאת כיון שלדעתי זה יכול מאד להצליח, למישהו יש מידע איך אפשר לקדם את הנושא
אשמח מאד תודה.
היה לי סיפור ששני בחורים עמדו מחוץ לתחנה ראיתי אותם מייד עצרתי צמוד לתחנה, מייד קפצו שני נשים שישבו בתחנה ועלו, כך שלא היה מקום לבחורים, נתקעתי איתם, היה לא נעים...נשים,
תזהרו מאוד מטרעמפים!!!
ואל תעלו אם אתם לבד עם נהג גבר!!!
פעם עמדתי ליד חשמונאים, זה מקום מאוד מעצבן והרבה מנהגי האוטובוס לא עוצרים
במיוחד בימי בין הזמנים שהרבה מטיילים באזור ואין לנהגים סבלנות לעצור.
בקיצור אחרי עמידה ממושכת עצר לי טרעמפ בחור חרדי לא כ"כ צעיר
בגלל שזאת נסיעה קצרה וזה היה בצהרים הקלתי לעצמי לעלות
בנסיעה הקצרה הזאת (שהפכה לארוכה בגלל נסיעה איטית ועצירה בשוליים פעמיים כאילו הוא מחכה למישהו)
הוא הספיק לעשות שיחת טלפון עם מישהי (לא בטוחה שהיתה מישהי מעבר לקו בכלל...) בה הוא טינף את הפה שלו במילים שהנפש לא סובלת, ואני, לא יכולה לרדת, מאובנת ומבוהלת יושבת על קוצים ומחכה שנגיע כבר..
בהקדם האפשרי ביקשתי לרדת כי מישהו מחכה לי בדיוק כאן רק אחרי שקצת הגבהתי את קולי הוא עצר ואיפשר לי לרדת
ואני לא ילדה בת 15...
בקיצור- זהירותתתת!!!!
כמעט שום טרמפיסט לא מסתמך על הטרמפים (לא מדבר אם יוצאים בשעה לא רלוונטית לאוטובוס)ולכן אני אמרתי שלפעמים באמת יש כאלו שהם פרזיטים ומשכנעים את עצמם שזה חסד להסיע אותם וכו'.
זה באמת חסד, אבל זה לא אמור להיות במחשבה של הטרמפיסט
זאת החלטה של הנהג בלבד אם לעשות עכשיו חסד או לא.
וכן. יש בחורים שהם פרזיטים. כי לא לנסוע באוטובוסים בכלל ולהסתמך רק על טרמפים זה מבחינתי פרזיטיות.
אבל יש גם כאלו שהם לא, ככה שאי אפשר להכליל.
רק באתי להאיר עוד צד שגורם לאנשים לא לעצור לטרמפים.
קראתי בריפרוף ממש אחרי האשכולרוצה רק לספר סיפור שקרה לנו, היינו בצפון בטיול ופתאום באיזה כביש נידח הרכב נתקע--- אני לא זוכרת כרגע מה הייתה התקלה אבל אי אפשר היה להתניע בנס הספקנו לעצור בשוליים, ואז קלטנו, 1 וחצי בלילה אנחנו תקועים בכביש נידח בצפון, מה אנחנו עושים? היינו עם ילד קטן איתנו שישן בכיסא שלו, הגרר הודיע שיבוא לפחות תוך 5 (!) שעות, ובכל מקרה יש מקום רק לנהג
אהבתי תשובה בול!אבל מעניין שיש מקומות שיותר אחוז מהאנשים "עצבניים" ויש מקומות פחות.
מעניין מה כל כך מעצבן לגור בעיר חרדית... (או להיות חרדי?)
ודאי זה היה בחוררוצה רק לספר סיפור שקרה לנו, היינו בצפון בטיול ופתאום באיזה כביש נידח הרכב נתקע--- אני לא זוכרת כרגע מה הייתה התקלה אבל אי אפשר היה להתניע בנס הספקנו לעצור בשוליים, ואז קלטנו, 1 וחצי בלילה אנחנו תקועים בכביש נידח בצפון, מה אנחנו עושים? היינו עם ילד קטן איתנו שישן בכיסא שלו, הגרר הודיע שיבוא לפחות תוך 5 (!) שעות, ובכל מקרה יש מקום רק לנהג
ואם כבר כל הפיילוטים למיניהם אני חושב שצריך מימון לאיזה שתי חברה בכל ישיבה שכל מי שיעצור להםקראתי בריפרוף ממש אחרי האשכול
ויש תגובות לכאן או לכאן..
אפרופו התגובה שלך עלה בידי רעיון...
כמו שיש את ידידים שכל מישניתקע בכביש מגיעים לעזור לו אפשר להרחיב את הפילוט שלהם וללכת עם הרעיון יותר רחוק
מי שניתקע באמצע הלילה או שניתקע ללא אמצעי תחבורה יהיה טרמפיסטים דרך ידידים אפילו בתשלום סמלי
ויותר מזה אפשר לפתח כמין אפליקציה שמזהה איזה טרמפיסט הכי קרוב ופשוט להזמין אותו(רק צריך מי שיממן את זה וזה סיפור שעולה כסף)
ללא עלות
המתנדב ידידים אני יספר לך:קראתי בריפרוף ממש אחרי האשכול
ויש תגובות לכאן או לכאן..
אפרופו התגובה שלך עלה בידי רעיון...
כמו שיש את ידידים שכל מישניתקע בכביש מגיעים לעזור לו אפשר להרחיב את הפילוט שלהם וללכת עם הרעיון יותר רחוק
מי שניתקע באמצע הלילה או שניתקע ללא אמצעי תחבורה יהיה טרמפיסטים דרך ידידים אפילו בתשלום סמלי
ויותר מזה אפשר לפתח כמין אפליקציה שמזהה איזה טרמפיסט הכי קרוב ופשוט להזמין אותו(רק צריך מי שיממן את זה וזה סיפור שעולה כסף)
ללא עלות
קריינא דאיגרתא איהו להוי פרוונקא...ואם כבר כל הפיילוטים למיניהם אני חושב שצריך מימון לאיזה שתי חברה בכל ישיבה שכל מי שיעצור להם
יפנקו אותו בשטר מרשרש ולפרסם את זה וזה יגרום לשני דברים א. לפנק את מי שעוצר מגיע לו ב. אנשים יעצרו
לכל טרפיסט אולי זה הוא
זה חופרגאון מי שיעתיק את "קארפול" לפלאפונים הכשרים.
שווה לשלם כמה שקלים בשביל לקבל נסיעה.
Waze Carpool: איך וכמה באמת אפשר להרוויח? - אתר שקל
אפליקצית וויז הישראלית פותחת בפניכם אפשרות להרוויח כמה שקלים בכל נסיעה שגרתית שלכם, זוהי הזדמנות מצויינת להכנסה נוספת ועזרה לאיכות הסביבהsheqel.co.il
פעם הגיע אלי צינתוק מקו שנקרא "קו הטרמפים",
אבל לא עבר זמן רב והוא נחסם.
כנראה ועדת החסימות גם מתנגדת לטרמפים...
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: