בחור חושב -חשוב
משתמש פעיל
אם כבודו יוכל להציג את מקורותיו אני אשמח.הרב שך ואתו כמדומני חתמו עוד כמה.
אם כבודו יוכל להציג את מקורותיו אני אשמח.הרב שך ואתו כמדומני חתמו עוד כמה.
פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחבלי להצדיק את אלו שלא עוצרים,
ראה בדף שהעלתי יש גם סיבות "חרדיות" לא לעצור,
למשל זה שיש גדולי ישראל שאמרו לא לעצור טרמפים,
או החשש מפני טיפוסים שיכולים להשפיע לרעה ברוחניות.
וזה אין לחילונים.
זה מאוד ידוע לכל מי שהיה בחור ישיבה לפני שלושים שנה.אם כבודו יוכל להציג את מקורותיו אני אשמח.
לא הבנתי מה זה היה אמור להיות, זה תגובה חכמה על מה שכתבתי?פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
ערכתילא הבנתי מה זה היה אמור להיות, זה תגובה חכמה על מה שכתבתי?
יכול להיות שלא, אבל זה בהחלט מצטרף לשלל הסיבות האחרות שהבאתי שם.פחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח
די אתה לא רציני אל תגיד לי שמי שלא עוצר טרמפים לבחור חושש לרוחנייעס שלו או שהוא
סומך על ההשקפה הטהורה לא לעצור לטרמפים
הסיבות שכתבת לעיל.האם לך יש מידע אחר מדוע אינם עוצרים (חוץ מזה שהם פרזיטים ואגואיסטים ולא אוהבים לעשות חסד וכו' וכו', זה קשה להעליל על 90% מהציבור החרדי כך, חייב להיות להם סיבה מוצדקת למה הם לא עושים כך).
אני שוב פעם מעלה את ההודעה הזאת כיון שלדעתי זה יכול מאד להצליח, למישהו יש מידע איך אפשר לקדם את הנושאלמה אי אפשר לעשות איזה סטארטאפ חדשני, שיהיה ווטסאפ [טלפוני] על טרמפים קרובים,
וכך זה יעבוד-המקשים יהיו מחולקים לפי איזורים, וכל אדם שירצה לצאת לנסיעה יקיש על אותו איזור ואז יקליט את עצמו שיוצא מאיזור זה וזה וכן לגבי הטרמפיסט יקיש על אותו איזור ובאותו איזור יהיה סימן שיש טרמפיסט שמחכה,
לדעתי הדבר הזה יעבוד מצוין,
אני לוקח מראש אחוזים...
יש הרבה בחורים שלכתחילה מסתמכים על טרמפים ולא על תחבורה ציבורית.חברה באתי לעלות עוד נושא
למרות שאני גר בעיר ש90 אחוז חרדים 60 אחוז ממי שעוצר
זה חילונים
דוקא הציבור שלנו שחרט על דגלו את גמ"ח בחלק הזה מתפספס
אם אתה בעל רכב אתה יכול שניה לעצור את הרכב ולעזור ליהודי
במיוחד עכשיו בבין הזמנים שאנחנו (הבחורים) נמצאים בצמתים בקצה העולם
יש קו הטרמפים 036998336, לא יודעת מה באמת המצב שם (לא משתמשת)אני שוב פעם מעלה את ההודעה הזאת כיון שלדעתי זה יכול מאד להצליח, למישהו יש מידע איך אפשר לקדם את הנושא
אשמח מאד תודה.
לא כי לא אוהבים לעשות חסד, אלא כי יותר נוח לא לעצור לבן אדם שא מרגישים שום מחויבות כלפיוהאם לך יש מידע אחר מדוע אינם עוצרים (חוץ מזה שהם פרזיטים ואגואיסטים ולא אוהבים לעשות חסד וכו' וכו', זה קשה להעליל על 90% מהציבור החרדי כך, חייב להיות להם סיבה מוצדקת למה הם לא עושים כך).
הוא אשר אמרתי...יש הרבה בחורים שלכתחילה מסתמכים על טרמפים ולא על תחבורה ציבורית.
לדעתי לפעמים מתרגלים ''לנצל'' את ההוא שיש לו רכב במקום לנסוע בתחבורה ציבורית ואולי להתאמץ קצת יותר.
ולא לשכוח שכשנוסעים רק בטרמפים זה כדי לזכות יהודים בגמ''ח....
זה לא נראה לי עושה הרבה חשק להעלות טרמפיסטים כשיודעים שמבחינתם זה הכי מובן מאליו שככה צריך להיות ובשביל זה יש לך רכב...
ואני לא מדברת על אלו שנתקעו בכל מיני מקומות בלי דרך להגיע הביתה.
אז אנא לפני שהינך מתחיל לשכנע את עצמך שמגיע לו שהינו פרזיט וכדו', זכור שאנו בשונה מכל העמים מצווים על מצוות החסד ובמצווה קלה כ''כ כמו זו, יכולים להרוויח עולם ומלואו [וגם לעשות טוב לבחור ישיבה שהוא נזר הבריאה].
ולכן אני אמרתי שלפעמים באמת יש כאלו שהם פרזיטים ומשכנעים את עצמם שזה חסד להסיע אותם וכו'.הוא אשר אמרתי...
זה ברור.ולכן אני אמרתי שלפעמים באמת יש כאלו שהם פרזיטים ומשכנעים את עצמם שזה חסד להסיע אותם וכו'.
זה באמת חסד, אבל זה לא אמור להיות במחשבה של הטרמפיסט
זאת החלטה של הנהג בלבד אם לעשות עכשיו חסד או לא.
וכן. יש בחורים שהם פרזיטים. כי לא לנסוע באוטובוסים בכלל ולהסתמך רק על טרמפים זה מבחינתי פרזיטיות.
אבל יש גם כאלו שהם לא, ככה שאי אפשר להכליל.
רק באתי להאיר עוד צד שגורם לאנשים לא לעצור לטרמפים.
לדעתי יש פה זילותא בסלבודקא...איני יודע אם רבנים אוסרים את עניין הטרמפים או לא אבל וודאי שיש בזה משום זילותא וכמו שנהוג לומר בשם ר' הלל זקס זצ''ל .''שכשבחור מחברון פושט יד סלבודקא פושטת את הרגל''
הסיבות שכתבת לעיל.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: