מידע שימושי עולים לירושלים

מצב
הנושא נעול.

neom

משתמש מקצוען
כאחד מכותבי המופע אשמח לענות על השאלה:
הדילמה העומדת לפנינו היא גדולה האם לעשות מופע בלי כל הגימיקים האלו (הרעש והטררם והלוליינים והמסכים והפיצוצים והבומבות וכו') אבל אז המופע יהיה חצי קלאצ' ויעניין פחות את האנשים שילכו לחפש את המוצרים האלו במקומות אחרים.
או לנסות להביא כמה שיותר שואו אבל לגייר אותו כמה שאפשר ולתת מענה ערכי ומושקע.
כמובן שכל תוכן המופע עובר אישור מוקדם של הרבנים (כולל ביקורת על צורת הלבוש וכדו')
אנו פתוחים להערות והארות ומשתדלים לעשות את המיטב.
המופע היה ממש מושקע, וראו את ההשקעה האדירה, החידושים והמחשבה על הקהל.
מה שצרם לי בעיקר, היה הקשר ההפוך בין המסר לבין ההופעה.
אם ההופעה לא היתה על נושא רוחני, אלא על איזשהו סיפור, עלילה, ווטאבר, אפשר היה להבין את הסגנון. אבל כאשר ההופעה מדברת **נגד** היוונים. לא הייתי מצפה להביא כפעלול ראשי בדיוק את *זה*.

אייזיק

משתמש מקצוען
מוזיקה ונגינה
עיינו בתגובות 203,207,209 ועוד רבות.
אסביר שוב
אנחנו חברת הפקה לא מחנכים. המקום תחת פיקוח של משמרת הקודש והחינוך לטוב ולמוטב. הבלאנס הנכון בהפרדה הינו תחת אחריותם. יש כאלו שרוצים הפרדה רק לגילאים גדולים יותר ויש כאלו שמעוניינים מגיל קטן יותר.במקום מסתובבים משגיחים שאמורים לפקח על העניין והנושא תחת שליטתם הבלעדית. ההיגיון הישר אומר שיש מקומות בהם הם מקפידים יותר, לדוגמא: במופע הכל מעלין לירושלים ששם משום מה אנשים מרשים לעצמם להיכנס למופע שלא מיועד עבורם ( אולי בגלל שחשוך או כי יושבים במדורג או כל סיבה אחרת) ושם ידיהם של המשגיחים מלאות עבודה. ויש מקומות שמקפידים פחות כי אף אחד לא מעלה בדעתו, שאדם מבוגר יישב באמצע החלק של הנשים או הפוך במופע של להטוטן. ושוב הפיקוח הוא של המשגיחים ולא של חברת ההפקה.
לא כתבתי נגד אדם/ארגון/עסק כלשהו
את האזרח הקטן לא באמת מענין מי האחראי על זה , מענין אותו התוצאה .
בכ''א רואים שהאירוע היה מושקע רק צריך לתת את הדעת על עומס האנשים המוגזם, ועל זה ש'יצירה לגדולים' לא אמורה להיות צביעה בצבעי מים ...

אזרחית אמריקאית

משתמש מקצוען
גם אני הייתי בעולים לירושלים וילדי נהנו מאד. אני לא נכנסתי למופע (לא הייתי מסוגלת להדחס...)לכן איני יכולה לדבר על כך, מה שכן הפריע לי הוא כמות האנשים האדירה והעומס. הרבה מעבר ליכולות של המקום לקלוט.
בנוסף, דבר שזעזע אותי, ואף נגשתי לאחראים והתרעתי והתחננתי על כך, אבל ניכר שלא אכפת לאף אחד. היה עומס גדול ליד המדרגות שעלו לאולם, כל הבנים חיכו שהסדרנים יתנו להכנס לאולם. בני בן ה-10 נמוך קומה וקטן, עמד גם הוא בממתינים, התחננתי לסדרנים שלא יפתחו בשניה האחרונה כי אז יכולים ילדים ליפול במדרגות וחללה יקרה אסון(מירון), הלכתי לאחראים והתחננתי אליהם שיתנו הוראה לפתיחה שלא יהיה עומס אך לא היה עם מי לדבר. בסופו של דבר הוצאתי את בני מהמקום.
לדעתי הדבר חסר אחריות .נס גדול שלא ארע אסון.
אני באופן אישי חזרתי הביתה עם מחשבה שאנשים לא למדו לקח מאסון מירון.

hila

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
בהמשך להודעה הקודמת אני חושבת שצריכים לקחת כפול מחיר ולהוריד חצי מהאנשים
הכמות שם לא הגיונית

לאה פריד

משתמש פעיל
עיצוב גרפי
מעניין לעניין באותו עניין...
הייתי שם ביום רביעי ואבדה לי המצלמה:(
מישהו יודע אולי למי אפשר לפנות בבנייני האומה? האם יש שם מחלקת אבידות?

שולחנית

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
@לוטוס אני מסכימה איתך. מייד כשהתחיל הלוליין ראיתי משפחה שלמה קמה ועוזבת. וזה עצר אותי. חשבתי מייד לעצמי- איזו יראת שמים יקבל הבן שלי שרואה את זה עכשיו...... ממש היו לי נקיפות מצפון אבל לא יכלתי לצאת איתו כי הוא ישב במקום אחר רחוק. ההופעה היתה באמת מושקעת, חדשנית ויפה חוץ מהקטע הזה. אני מבינה את הרעיון שרוצים לתת לנו לראות משהו שאנחנו לא מכירים בצורה כשרה אבל אכן צריך לשים לב שזה יהיה בצורה ראויה כמו בשנים עברו
@ייחיאל תודה לך ולכולם על הרצון לשמוע ולתקן
בתקוה שנפגש פה בשנה הבאה רק עם מחמאות.....

ייחיאל

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
הכמות שם לא הגיונית
המחיר שאנשים משלמים הוא שביעית מכמה שהעירייה משלמת על כל בן אדם שנמצא במקום, מה יעזור לקחת כמות כפולה של כסף?

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
הכמות שם לא הגיונית
אולי לכי הפוך.
להכפיל את זמן הפעילות לשבועיים.

לעניות דעתי - מגיע לתושבי ירושלים שבוע בנפרד ושבוע נוסף לתושבי כלל הערים.

לעת עתה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אני הייתי במודיעין שם היו לפחות 5-6 מצלמות.
אחת נראית ממש יקרה. ועוד כמה ביתיות חלק בצבע אדום.
חבל שאנשים לא באים לחפש.
הם אמרו לי שהשלל יועבר למשרדים של בנייני האומה.
יש שם המון אבדות לא רק מצלמות....

bracha5

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
צילום מקצועי
אוטומציה עסקית
הכמות שם לא הגיונית
למה להעלות מחיר?????
לפתוח עוד מתחם

ייחיאל

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
אולי לכי הפוך.

[/QUOTE]
להכפיל את זמן הפעילות לשבועיים יעלה לעירייה כפול. כפי שאמרתי הכסף שנכנס מכרטיסים מכסה שביעית מהעלות מאיפה יהיה תקציב כפול?
לגבי תושבי ירושלים:
תחשבו כמה כסף מוציא תושב ירושלים שמגיע לעולים לירושלים (כרטסים כפול מס' נפשות)
וכמה כסף מוציא תושב חוץ שמגיע לירושלים (כרטיסים + שתיה ואוכל, וכו' וכו')
יש מושג של השקעה בתיירות חוץ לפעמים יותר מהשקעה בתיירות פנים

ייחיאל

משתמש פעיל
הפקות ואירועים
לי זכור שהיה לוליין בשנים עברו
לפחות בשנה הראשונה, כשהיה בארנה.

@ייחיאל למה לא חוזרים לארנה? שם לא היה צפוף...
בארנה היה חוץ מהמופע רק תערוכה וקצת מתנפחים ומתקנים חשמליים בחוץ בבנייני האומה יש שטחים נוספים לכל מגוון הפעילויות. בנוסף בנייני האומה נכון יותר מבחינת התחבורה גם לתושבי ירושלים

שירהפ

משתמש מקצוען
גם אני הייתי בעולים לירושלים וילדי נהנו מאד. אני לא נכנסתי למופע (לא הייתי מסוגלת להדחס...)לכן איני יכולה לדבר על כך, מה שכן הפריע לי הוא כמות האנשים האדירה והעומס. הרבה מעבר ליכולות של המקום לקלוט.
בנוסף, דבר שזעזע אותי, ואף נגשתי לאחראים והתרעתי והתחננתי על כך, אבל ניכר שלא אכפת לאף אחד. היה עומס גדול ליד המדרגות שעלו לאולם, כל הבנים חיכו שהסדרנים יתנו להכנס לאולם. בני בן ה-10 נמוך קומה וקטן, עמד גם הוא בממתינים, התחננתי לסדרנים שלא יפתחו בשניה האחרונה כי אז יכולים ילדים ליפול במדרגות וחללה יקרה אסון(מירון), הלכתי לאחראים והתחננתי אליהם שיתנו הוראה לפתיחה שלא יהיה עומס אך לא היה עם מי לדבר. בסופו של דבר הוצאתי את בני מהמקום.
לדעתי הדבר חסר אחריות .נס גדול שלא ארע אסון.
אני באופן אישי חזרתי הביתה עם מחשבה שאנשים לא למדו לקח מאסון מירון.
אנחנו גם היינו שם בסיטואציה שכזו, הבנים חיכו יפה בכניסה למופע, האחראים לא פתחו גם כשהיה דחיפות ודוחס, וגם כשנכנסתי לחדר של העירה עם הקטנים כמעט מחצו אותנו,
אלו בדיוק המילים שאמרנו: לא למדו לקח מאסון מירון.

אסתי3311

משתמש סופר מקצוען
היתה שם פינת אבידות בעמדת המודיעין.
ראיתי שם המון מצלמות.
לנו נאבדה נעל ולא מצאנו.
אני גם אשמח לדעת אם יש מול מי לתקשר כרגע. (זו היתה נעל חדשה)

cherry c

משתמש סופר מקצוען
רק לנו הפריע הווליום הגבוה בכל מקום?
חוזרים על אותן הודעות שוב ושוב בקולי קולות, הרמקולים מוצבים בכל פינה, והרעש עצום.
גם ההופעה עצמה, שהיתה נחמדה, הושמעה בדציבלים גבוהים במיוחד.
חזרנו עם פיצוצים בראש..
גם לי וכתבתי את זה כבר ביום שני.
לא הגיוני בעיני שבעלי ואני מנסים לדבר ביננו בפלפון.
שנינו באירוע, כל אחד במקום אחר.
ולא מצליחים בגלל עוצמת המוזיקה.
אין סיכוי לשמוע מילה!

hila

משתמש סופר מקצוען
צילום מקצועי
אולי לכי הפוך.

אני לגמרי איתך
אבל בירושלים כמו בירושלים זו עיר ענקית וכל פעילות שהמתנס עושה הכל ע מ ו ס

שולמית הופמן

משתמש מקצוען
מה לדעתכם הפתרון?

-הגבלת כמות המשתתפים, נכון להשנה הכמות היתה גדולה מדי
-לקחת בחשבון שעל כל 3 כרטיסים בממוצע, יש עוד תינוק או שתיים מתחת לגיל 3 שנכנס חינם+ עגלה,
מה שמעלה עוד יותר את רמות העומס.
-נתינת קדימות לתושבי ירושלים,
אולי זול להם יותר להגיע לארוע, אך בתחשיב שנתי עלות הארנונה שלהם יכולה להגיע גם לסכום בעל 5 ספרות....

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  109  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה