בלי לקרוא תגובות קודמות1, מה זה בלתק?
אמן!והלוואי ובאמת יגבילו יותר את המשתתפים, אמן!
כל מילהבלת"ק
למי שביקש מידע, להלן התרשמותנו:
א. הילדים נהנו מאוד! מקום מקסים וממוזג לבלות כמה שעות ובמחיר שווה, עם פעילויות למגוון גילאים.
ב. היינו היום. עומס מטורף וחבל שלא מגבילים את כמות האנשים או פורסים לכל בין הזמנים.
ג. גולת הכותרת- "עולים לירושלים" מופע עם תוכן ברמה עממית עם ביצועים מרהיבים ועוצרי נשימה.
הקטע של הלוליין הוא תרבות יוון במיטבה! כל כך גויי ולא יהודי שפשוט בושה איך אנחנו כולנו נוהרים לשם בלי לחשוב מה מראים לילדים שלנו. אני חושבת ובטוחה שמופע כזה יהיה חייב אישור של וועדת רבנים. ואם הציבור כולו ידרוש אישור רבני, הם יהיו חייבים לתת את זה.
ולא צריך להחזיר לי מילים כדורבנות, אני לא קיצונית אבל יש לי חוש ביקורת מפותח ואני מאמינה שהרבה יזדהו איתי. וכמובן אף אחד לא נפגע בפרנסתו מכך, אז הואילו להשאיר את הביקורת כאן. ומי שלא רוצה לקבלה או לא מסכים עימה- זכותו!
ד. והכי מדהים! ההפרדה בין בנים לבנות. לא נתנו לילד בן 3 לעלות לאונייה יחד עם אמא. כי זו אונייה של בנות! לכי לאונייה של הבנים. ומי יעלה איתו לאוניה אם אבא לא כאן? יישאר למטה בוכה.
ממש מהדרין מן המהדרין. שכייח!
אפילו במתנפחים חיכנו יותר מעשרים דקות בתור והוא הכניס לדקה בלבד, קצת מגוכחךבלתק חלקי
ראיתי שכבר נכתב כאן
אבל כותבת בכל זאת, למרות כל השירות והתשבחות, ויש שירות ותשבחות, המקום יפהפה ומושקע! הכל מקסים!
אבל אני ממש לא מבינה למה מכרו כל כך הרבה כרטיסים! נכון שהמתחם גדול, אבל לא עד כדי כך! היו תורים ארוכים בכל מקום, וחלקם בחוץ בחמסין... בקושי נכנסנו למופע המרכזי.. וחוץ ממנו היו לנו רק קרטיב ומתנפח אחד. בהחלט שווה 15 שקלים, אבל החוויה מפוקפקת בעליל.
אחר כך תוהים למה יש תרבות של דחיסות בציבור החרדי מי שלא דחס לא נכנס... ומי שהפריעו לו הדחיסות וזז הצידה, ברור שלא נכנס... הסתכלנו מהצד, מביש ומצער.
אנחנו לא באנו בכלל במטרה להספיק הכל , הספקנו רק 1 הגדולים ו2 הקטנים, וזה אחרי לחכות מלא מלא בתור,אמת. גם אני התאכזבתי מכמויות האנשים אבל אח:כ החלטנו לשנות מיינדסט - סה"כ
המקום באמת מקסים, מושקע, עם מגוון ענק של פעילויות, וזו בעצם הבעיה - כשבאים בציפיה להספיק הכל
ואין מצב להספיק הכל עם כמות כזו של אנשים! אז עשינו וי על מה שהצלחנו ושמחנו עם זה, כי ביננו - גם 15 ש"ח
ל2-3 מתקני לונה פארק ( תורים סבירים לחלוטין, יצאנו ב6:00 כשכבר היה נעים )
מופע להטוטן, קצת מתנפחים, צפיה במוצגים - מבחינתי התמורה ביחס למחיר היא מעל ומעבר.
בכל לונה פארק מתקן אחד עולה בין 7 - 10 ש"ח כך שמבחינתי כל דבר נוסף שהספקנו הוא רווח נקי.
אם אתם מאד לא אוהבים להדחף וים של אנשים
לכם קלסטרופוביה - אז זה לא מוצדק.
למי שלא אכפת ולוקח זאת בחשבון, אז כמו שאומרים - סבבה, תהנו.
ותכינו את הילדים מראש שלא חייבים ולא הולכים להספיק הכל! רק תראו לכסות את מחיר הכרטיס . ..
מאוד מכשיל שילד בן 5 נכנס לבנות. נורמלי שילדים קטנים נמצאים עם אמא.משפחה במצב כזה תתכבד ללכת לגינה, ולא לבוא למקום עם הפרדה בכוונה תחילה להכשיל אנשים.
גם ילדה בת 4-5 עם אבא זה כלל לא בעיה.מאוד מכשיל שילד בן 5 נכנס לבנות. נורמלי שילדים קטנים נמצאים עם אמא.
לא להיפך- בנות עם אבא זה בעיה.
אפשר להיות חכמים בשיקול הדעת ולהגביל בנים עד גיל 5-6 למשל.
אחד מיותר יש לי בטוח,אני גם מחפשת ליום חמישי בבוקר שני כרטיסים למי שיש אפשר לשלוח הודעה פרטית או לכתוב כאן
אכן כך היה ומיד בתחילת הפעילות בשעה 16.00 הודיעו במערכת הכריזה שוב ושוב שהתוכניה השתנתה והמופע לנשים יהיה ב16.30 במקום ב20.00 וזירזו את כולם להיכנס, ואח"כ ב20.00 הודיעו שיש מופע חוזר לנשים רק מי שעדיין לא השתתפה, במופע לגברים היו הרבה מקומות ריקים ביציעים למעלהאוקיי זה עתה שוחחתי עם מנהל ההפקה והוא אמר שיעשו עוד מופע בכל סבב עבור הנשים.
כןיש לי 3 כרטיסים למחר בבוקר,
יש מעוניין?
שלחתי לךכן
תודה רבה
Kooler18 בגימייל
הגיבי נאכן
תודה רבה
Kooler18 בגימייל
הגבתיהגיבי נא
עדיין מיותר?אחד מיותר יש לי בטוח,
וכנראה גם השני
איך לתקשר איתך?
הקטע של הלוליין הוא תרבות יוון במיטבה! כל כך גויי ולא יהודי שפשוט בושה איך אנחנו כולנו נוהרים לשם בלי לחשוב מה מראים לילדים שלנו. אני חושבת ובטוחה שמופע כזה יהיה חייב אישור של וועדת רבנים. ואם הציבור כולו ידרוש אישור רבני, הם יהיו חייבים לתת את זה.
ולא צריך להחזיר לי מילים כדורבנות, אני לא קיצונית אבל יש לי חוש ביקורת מפותח ואני מאמינה שהרבה יזדהו איתי. וכמובן אף אחד לא נפגע בפרנסתו מכך, אז הואילו להשאיר את הביקורת כאן. ומי שלא רוצה לקבלה או לא מסכים עימה- זכותו!
אוףוסעיף ג שלא היה לי פנאי לכתוב. צרם לי מאד לצפות.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: