מידע שימושי עולים לירושלים

מצב
הנושא נעול.

ליאונרדו

משתמש סופר מקצוען
אני גם מחפשת ליום חמישי בבוקר שני כרטיסים למי שיש אפשר לשלוח הודעה פרטית או לכתוב כאן

לוטוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
בלת"ק
למי שביקש מידע, להלן התרשמותנו:
א. הילדים נהנו מאוד! מקום מקסים וממוזג לבלות כמה שעות ובמחיר שווה, עם פעילויות למגוון גילאים.
ב. היינו היום. עומס מטורף וחבל שלא מגבילים את כמות האנשים או פורסים לכל בין הזמנים.
ג. גולת הכותרת- "עולים לירושלים" מופע עם תוכן ברמה עממית עם ביצועים מרהיבים ועוצרי נשימה.
הקטע של הלוליין הוא תרבות יוון במיטבה! כל כך גויי ולא יהודי שפשוט בושה איך אנחנו כולנו נוהרים לשם בלי לחשוב מה מראים לילדים שלנו. אני חושבת ובטוחה שמופע כזה יהיה חייב אישור של וועדת רבנים. ואם הציבור כולו ידרוש אישור רבני, הם יהיו חייבים לתת את זה.
ולא צריך להחזיר לי מילים כדורבנות, אני לא קיצונית אבל יש לי חוש ביקורת מפותח ואני מאמינה שהרבה יזדהו איתי. וכמובן אף אחד לא נפגע בפרנסתו מכך, אז הואילו להשאיר את הביקורת כאן. ומי שלא רוצה לקבלה או לא מסכים עימה- זכותו!

ד. והכי מדהים! ההפרדה בין בנים לבנות. לא נתנו לילד בן 3 לעלות לאונייה יחד עם אמא. כי זו אונייה של בנות! לכי לאונייה של הבנים. ומי יעלה איתו לאוניה אם אבא לא כאן? יישאר למטה בוכה.
ממש מהדרין מן המהדרין. שכייח!

נערך לאחרונה ב:

אסתי 15

משתמש מקצוען
בלת"ק
למי שביקש מידע, להלן התרשמותנו:
א. הילדים נהנו מאוד! מקום מקסים וממוזג לבלות כמה שעות ובמחיר שווה, עם פעילויות למגוון גילאים.
ב. היינו היום. עומס מטורף וחבל שלא מגבילים את כמות האנשים או פורסים לכל בין הזמנים.
ג. גולת הכותרת- "עולים לירושלים" מופע עם תוכן ברמה עממית עם ביצועים מרהיבים ועוצרי נשימה.
הקטע של הלוליין הוא תרבות יוון במיטבה! כל כך גויי ולא יהודי שפשוט בושה איך אנחנו כולנו נוהרים לשם בלי לחשוב מה מראים לילדים שלנו. אני חושבת ובטוחה שמופע כזה יהיה חייב אישור של וועדת רבנים. ואם הציבור כולו ידרוש אישור רבני, הם יהיו חייבים לתת את זה.
ולא צריך להחזיר לי מילים כדורבנות, אני לא קיצונית אבל יש לי חוש ביקורת מפותח ואני מאמינה שהרבה יזדהו איתי. וכמובן אף אחד לא נפגע בפרנסתו מכך, אז הואילו להשאיר את הביקורת כאן. ומי שלא רוצה לקבלה או לא מסכים עימה- זכותו!

ד. והכי מדהים! ההפרדה בין בנים לבנות. לא נתנו לילד בן 3 לעלות לאונייה יחד עם אמא. כי זו אונייה של בנות! לכי לאונייה של הבנים. ומי יעלה איתו לאוניה אם אבא לא כאן? יישאר למטה בוכה.
ממש מהדרין מן המהדרין. שכייח!
כל מילה
במיוחד סעיף ב שכבר כתבתי
וסעיף ג שלא היה לי פנאי לכתוב. צרם לי מאד לצפות.
יישר כח

רינה דיצה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
בלתק חלקי
ראיתי שכבר נכתב כאן
אבל כותבת בכל זאת, למרות כל השירות והתשבחות, ויש שירות ותשבחות, המקום יפהפה ומושקע! הכל מקסים!
אבל אני ממש לא מבינה למה מכרו כל כך הרבה כרטיסים! נכון שהמתחם גדול, אבל לא עד כדי כך! היו תורים ארוכים בכל מקום, וחלקם בחוץ בחמסין... בקושי נכנסנו למופע המרכזי.. וחוץ ממנו היו לנו רק קרטיב ומתנפח אחד. בהחלט שווה 15 שקלים, אבל החוויה מפוקפקת בעליל.
אחר כך תוהים למה יש תרבות של דחיסות בציבור החרדי :( מי שלא דחס לא נכנס... ומי שהפריעו לו הדחיסות וזז הצידה, ברור שלא נכנס... הסתכלנו מהצד, מביש ומצער.
אפילו במתנפחים חיכנו יותר מעשרים דקות בתור והוא הכניס לדקה בלבד, קצת מגוכחך

רינה דיצה

משתמש מקצוען
מנוי פרימיום
אמת. גם אני התאכזבתי מכמויות האנשים אבל אח:כ החלטנו לשנות מיינדסט - סה"כ
המקום באמת מקסים, מושקע, עם מגוון ענק של פעילויות, וזו בעצם הבעיה - כשבאים בציפיה להספיק הכל
ואין מצב להספיק הכל עם כמות כזו של אנשים! אז עשינו וי על מה שהצלחנו ושמחנו עם זה, כי ביננו - גם 15 ש"ח
ל2-3 מתקני לונה פארק ( תורים סבירים לחלוטין, יצאנו ב6:00 כשכבר היה נעים )
מופע להטוטן, קצת מתנפחים, צפיה במוצגים - מבחינתי התמורה ביחס למחיר היא מעל ומעבר.
בכל לונה פארק מתקן אחד עולה בין 7 - 10 ש"ח כך שמבחינתי כל דבר נוסף שהספקנו הוא רווח נקי.
אם אתם מאד לא אוהבים להדחף וים של אנשים
לכם קלסטרופוביה - אז זה לא מוצדק.
למי שלא אכפת ולוקח זאת בחשבון, אז כמו שאומרים - סבבה, תהנו.
ותכינו את הילדים מראש שלא חייבים ולא הולכים להספיק הכל! רק תראו לכסות את מחיר הכרטיס . ..
אנחנו לא באנו בכלל במטרה להספיק הכל , הספקנו רק 1 הגדולים ו2 הקטנים, וזה אחרי לחכות מלא מלא בתור,
בהחלא היה שווה את הכרטיס אבל לא שווה את הצפיפות והתורות המטורפים

לוטוס

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
משפחה במצב כזה תתכבד ללכת לגינה, ולא לבוא למקום עם הפרדה בכוונה תחילה להכשיל אנשים.
מאוד מכשיל שילד בן 5 נכנס לבנות. נורמלי שילדים קטנים נמצאים עם אמא.
לא להיפך- בנות עם אבא זה בעיה.
אפשר להיות חכמים בשיקול הדעת ולהגביל בנים עד גיל 5-6 למשל.

נערך לאחרונה ב:

גפ"ן

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
אבד לי מספר ההזמנה למחר, האם יתנו לי להכנס ע"פ מס' זהות ומס' טלפון?

דסי123

משתמש מקצוען
מאוד מכשיל שילד בן 5 נכנס לבנות. נורמלי שילדים קטנים נמצאים עם אמא.
לא להיפך- בנות עם אבא זה בעיה.
אפשר להיות חכמים בשיקול הדעת ולהגביל בנים עד גיל 5-6 למשל.
גם ילדה בת 4-5 עם אבא זה כלל לא בעיה.
לאנשים בריאים בכל אופן.

נערך לאחרונה ב:

חושב123

משתמש פעיל
אוקיי זה עתה שוחחתי עם מנהל ההפקה והוא אמר שיעשו עוד מופע בכל סבב עבור הנשים.
אכן כך היה ומיד בתחילת הפעילות בשעה 16.00 הודיעו במערכת הכריזה שוב ושוב שהתוכניה השתנתה והמופע לנשים יהיה ב16.30 במקום ב20.00 וזירזו את כולם להיכנס, ואח"כ ב20.00 הודיעו שיש מופע חוזר לנשים רק מי שעדיין לא השתתפה, במופע לגברים היו הרבה מקומות ריקים ביציעים למעלה

מרחבים

משתמש מקצוען
וסעיף ג שלא היה לי פנאי לכתוב. צרם לי מאד לצפות.
אוף
גם לי זה נורא נורא צרם
מאתמול אני כל הזמן עם נקיפות מצפון אם לא גרמתי נזק לעיניים הטהורות של בני...
(על הבנות אני פחות בוכה)
זה מעצבן, כי מספיק יש לנו לשמור על העיניים ברחוב
כשאת מגיעה למקום כזה את מרגישה שלפחות את הבעיה הזו בטוח לא יהיה לך....

מצב
הנושא נעול.

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  108  פעמים

אתגר AI

תאומים • אתגר 145

לוח מודעות

למעלה