אני רוצה לקנותיש לי 3 כרטיסים לךהיום יום ד' 16:00
משפחה במצב כזה תתכבד ללכת לגינה, ולא לבוא למקום עם הפרדה בכוונה תחילה להכשיל אנשים.זה נגיד נקודה שממש ממש איכזבה אותי שם
מבינה שצריך לעשות בהפרדה
אבל מה עושה אמא שיש לה 5 בנים והגדול בן 5 ובעלה נשאר ללמוד בבית?
או מה עושה אבא שיש לו 4 בנות והגדולה בת 4 והאמא בעבודה?
ממש איכזב אותי הענין הייתי עם 4 בנים שהגדול בן 5 ילד שהוא די פחדן
והיה נגיד מופע של הלהטוטן ולא יכלתי להיכנס איתו כי הכל בהפרדה אני לא יכלתי להיכנס לבנים והוא לא יכל להיכנס לבנות והיה ממש חבל התאכזבתי בשבילם...........
עמדו שומרים בפתח שמנעו כך גם היה במופע של עולים לירושלים
ילד בן 5 שיושב עם הנשים מכשיל את מי?משפחה במצב כזה תתכבד ללכת לגינה, ולא לבוא למקום עם הפרדה בכוונה תחילה להכשיל אנשים.
לא מכשיליםילד בן 5 שיושב עם הנשים מכשיל את מי?
ילדה בת 4 שיושבת בגברים את מי היא מכשילה?
זה לא ענין של להכשיל,ילד בן 5 שיושב עם הנשים מכשיל את מי?
אני לא נכנס להגדרות גיל, אבל יש כאלה שנדחפים למין השני גם בגילאים יותר גדולים.ילד בן 5 שיושב עם הנשים מכשיל את מי?
ממש לא . . . גם לי הפריע הרעש, וגם אם יש לי רגחשות לרעש אני מאמינה שאני לא היחידה . ..לא נעים,
אבל כנראה יש לכם רגישות יתר,
לנו לא הפריע,
ככה האקשן...
אמת. גם אני התאכזבתי מכמויות האנשים אבל אח:כ החלטנו לשנות מיינדסט - סה"כבלתק חלקי
ראיתי שכבר נכתב כאן
אבל כותבת בכל זאת, למרות כל השירות והתשבחות, ויש שירות ותשבחות, המקום יפהפה ומושקע! הכל מקסים!
אבל אני ממש לא מבינה למה מכרו כל כך הרבה כרטיסים! נכון שהמתחם גדול, אבל לא עד כדי כך! היו תורים ארוכים בכל מקום, וחלקם בחוץ בחמסין... בקושי נכנסנו למופע המרכזי.. וחוץ ממנו היו לנו רק קרטיב ומתנפח אחד. בהחלט שווה 15 שקלים, אבל החוויה מפוקפקת בעליל.
אחר כך תוהים למה יש תרבות של דחיסות בציבור החרדי מי שלא דחס לא נכנס... ומי שהפריעו לו הדחיסות וזז הצידה, ברור שלא נכנס... הסתכלנו מהצד, מביש ומצער.
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: