תודה על התגובה.קבלו סקופ, באודטורים אוסישקין אכן יש 2998 מקומות אך למעלה ממאתיים מקומות הינם מאחורי הבמה, 30 מקומות יורדים לקונטרול, 20 מקומות מתפרקים לטובת כסאות נכים ו 2 שורות יורדות בגלל תוספת הבמה שיוצאת החוצה. ושוב קחו את זה מכאן לאן שתרצו.
זה גם מסביר למה אי אפשר לעשות כרטיסים למופע, כי בעצם לא כל מי שקונה כרטיס יש לו מקום למופע.
דרך אגב, בבנייני האומה פלוס השטח שבחוץ מותר חוקית להכניס 17 אלף איש, לכל סבב נמכרים כרטיסים פחות מחצי.
קל להגיד תמכרו חצי ותקחו כפול, הסברתי בשנים קודמות שהכסף מהכרטיסים מכסה שביעית מהפעילות ואפילו פחות, ואת הסכום הזה שווה לעירייה ולמשרדי הממשלה לתקצב עבור כמות מסוימת של משתתפים. אם ימכרו חצי מהכרטיסים הארוע יתוקצב בחצי ורוב הפעילות לא תתקיים (כדי לסבר את האוזן אם התקציב ירד לחצי רק התשלום עבור המקום והמופע ועוד 2 מתנפחים אוכל את כל התקציב)
את השיקול תעשו בעצמכם.
יש אשכול של החלפת כרטיסים תסתכלו שם ותראו מה כמות הביקוש, הכרטיסים עצמם אזלו בתוך 48 שעות, מעניין מי מבין המגיבים מסכים לוותר על הכרטיס שלו כדי שאחרים יוכלו להיכנס רגוע.
אחת התגובות היפות באשכול הנוכחי היא שלהורים הפריע התורים והעומס והילדים נהנו מכל רגע, אני חושב שזה החשיבה האמיתית שצריכה להיות לגבי הארוע הזה, להסתכל במבטם של הילדים ואם אכן הם לא נהנו אז להרפות, לא חסרים אנשים שמתחננים לכרטיס. (פסקה זו נכונה גם לגבי תוכן ואופי המופע)
אחד המגזרים שבאופן אישי אני לא מחבב במיוחד הוא מגזר המורים ואנשי החינוך, המתלוננים יומם וליל על עומס העבודה, שעות ההשקעה והגמול הלא הולם, אך, כשאתה אומר למתלונן, שהוא מוזמן לעזוב את העבודה ולעבור לעבודה יותר נוחה, הוא מתחלחל מהרעיון. אני חושב שאפשר לדמות את זה למתלוננים במקרה דנן.
אני לא מצדיק או מגבה את העומס אבל אלו הנתונים, אם יש למישהו רעיון הגיוני איך לרבע את המעגל הוא מוזמן, אנחנו פתוחים לרעיונות.
בקשר למקומות באולם-
1. בזמן הבוקר יש מופע אחד לעומת הצהריים שבו מתקיימים 2 מופעים. מדוע???
2. למופע ניתן להוסיף תשלום של 10 שח ואז ההורים יחשבו פעמיים אם להכניס את כל הבנות הקטנות שגם ככה לא מבינות ותופסות מקום באולם.
3. לנהל את הענין שאין שמירת מקומות. קולקטיבית. הודעה ברמקולים, הסבר הסדרנים וכו' ואפילו בעת קנית הכרטיסים יש לסמן שאין אפשרות של מירת מקומות.
אולי. אולי קצת ירווח.
בקשר לעלות-
אם מתפרס על שבועיים וכרטיסים עולים כפול- למה אמור להיות נזק למישהו? אתם תקבלו אותו דבר בדיוק ואנשים הרבה יותר יהנו!!
בקשר להשוואה על מורים-
אין קשר. פשוט אין.
כל האלה שהתלוננו לא יחזרו על החויה הזו בשנה הבאה , בשונה ממורים שלא רוצים לזוז מהכסא עם כל התלונות.