Sara Rivka
משתמש מקצוען
כשמגיעים בכניסה, צריך להראות את קוד ההזמנה, ומקבלים כרטיסים.היכן מקבלים את הכרטיסים שהוזמנו?
כשמגיעים בכניסה, צריך להראות את קוד ההזמנה, ומקבלים כרטיסים.היכן מקבלים את הכרטיסים שהוזמנו?
מספר אישור הזמנה זה הקוד?כשמגיעים בכניסה, צריך להראות את קוד ההזמנה, ומקבלים כרטיסים
אני רוצה 2 כרטיסים.למכירה 3 כרטיסים ליום שלישי אחה"צ
אני רוצה 2 כרטיסים.
אשמח אם תוכלי לפנות אלי בהודעה פרטית.
תודה.
אני צריכה כרטיס אחד לשלישי בוקר
וכרטיס אחד לשלישי אחרי הצהריים
תמכרו לי בבקשה ב hazaztmechir וכו'
כך זה יסתדר עם שלושת הכרטיסים שיש לך.למכירה 3 כרטיסים ליום שלישי אחה"צ
אז זהו. ברגע האחרון הצלחנו לסדר שיהיו סיורים ולכן זה לא מופיע במידע שפורסם עד עכשיו. יתקיימו סיורים ל-4 מקומות באזור העיר העתיקה: טיילת החומות, מערת צדקיהו, הכותל הדרומי והרובע היהודי. כל הסיורים עם מדריכים והסעה מבנייני האומה הלו"ש. הסיורים לא עולים עוד כסף אך המקום בסיורים מוגבל והינו על בסיס כל הקודם זוכה. שעות הסיורים כדלהלן:נכון שיש סיורים אבל זה לא במסגרת עולים לירושלים לא פורסם באף מקום שיש סיורים נכון שיחיאל אמר במידע של עולים לירושלים לא עודכן דבר הלוואי שנדע
כן.מספר אישור הזמנה זה הקוד?
צריך להדפיס מהמייל את אישור ההזמנה?
יש אפשרות לקנות כרטיס אחד?למכירה 3 כרטיסים ליום שלישי אחה"צ
בינתיים יש פה כבר תור על הכרטיסים.יש אפשרות לקנות כרטיס אחד?
mfmf05205
תודה!
@ייחיאל משמע מדבריך שלסבב בוקר אין את מערת צדקיהו ואם אפשר הסבר מה ההבדל בין לפני צהריים לבוקראז זהו. ברגע האחרון הצלחנו לסדר שיהיו סיורים ולכן זה לא מופיע במידע שפורסם עד עכשיו. יתקיימו סיורים ל-4 מקומות באזור העיר העתיקה: טיילת החומות, מערת צדקיהו, הכותל הדרומי והרובע היהודי. כל הסיורים עם מדריכים והסעה מבנייני האומה הלו"ש. הסיורים לא עולים עוד כסף אך המקום בסיורים מוגבל והינו על בסיס כל הקודם זוכה. שעות הסיורים כדלהלן:
הכותל הדרומי.
סבב בוקר בלבד
11.30
12.30
1.30
מערת צדקיהו.
סבב אחרי הצהריים בלבד
16.30
17.30
18.30
טיילת החומות.
לפנה"צ
11.30
12.30
1.30
אחה"צ
17.00
18.00
הרובע היהודי
לפנה"צ
11.00
12.00
14.00
אחה"צ
17.00
18.00
19.00
מחדד שוב אין התחייבות לאף אחד שיזכה לסיור הסיורים הם על בסיס הקודם זוכה. יש לגשת למרכז ההדרכה (נמצא במתחם האומנים וההופעות, אולם טדי למי שמכיר) על מנת לקחת כרטיס לסיור בשעה היעודה. הגעתם ואין כרטיס סימן שאתם לא מהקודמים הזוכים. קיבלתם כרטיס ולא התייצבתם במתחם היציאה בזמן הפסדתם את מקומכם ולא תוכלו להמיר זאת בשעה אחרת.
מקווה שדברי מובנים.
ובעניין אחר חשוב לי להגיד למקרה שמישהו לא ראה. למרות שהצהרתי כאן שכמעט בטוח שיהיה קיוסק כשר בהשגחת הבד"ץ ובמחירים שפויים בסוף לא עלה בידינו לסדר את זה ואין לנו כל אחריות על הקיוסק הן מבחינת כשרות והן מבחינת מחירים ועל כל אחד לבדוק בעצמו.
איך יוצרים איתך קשר?למכירה 3 כרטיסים ליום שלישי אחה"צ
את ההודעה הראשונה פרסמתי מלפני כמה ימים..בינתיים יש פה כבר תור על הכרטיסים.
מאחלת לך שאף אחד מקורבי משפחתך לא יהיה תקוע בבית בחופששנה הבאה כשלא יהיה להשיג כרטיסים שעה אחרי פתיחת המכירה, תזכרו איך הגענו למצב הזה.
אנשים ירכשו כמויות כרטיסים לשיווק במחיר כפול.
בושה
נמכרלמכירה 3 כרטיסים ליום שלישי אחה"צ
במקום יש קופה עם מספר הזמנה או טלפוןהיכן מקבלים את הכרטיסים שהוזמנו?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכ
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֶל יי בַּצָּרָתָה לִּי קָרָאתִי וַיַּעֲנֵנִי:ב יי הַצִּילָה נַפְשִׁי מִשְּׂפַת שֶׁקֶר מִלָּשׁוֹן רְמִיָּה:ג מַה יִּתֵּן לְךָ וּמַה יֹּסִיף לָךְ לָשׁוֹן רְמִיָּה:ד חִצֵּי גִבּוֹר שְׁנוּנִים עִם גַּחֲלֵי רְתָמִים:ה אוֹיָה לִי כִּי גַרְתִּי מֶשֶׁךְ שָׁכַנְתִּי עִם אָהֳלֵי קֵדָר:ו רַבַּת שָׁכְנָה לָּהּ נַפְשִׁי עִם שׂוֹנֵא שָׁלוֹם:ז אֲנִי שָׁלוֹם וְכִי אֲדַבֵּר הֵמָּה לַמִּלְחָמָה: