בוקר גברים 12:00 נשים 14:00, אחה"צ נשים 17:00 גברים 18:30 נשים 20:00מי יכול לכתוב שוב את זמני המופע המרכזי?
לא מצאתי בדפים האחרונים
תודה רבה!
אולי יש לך עוד 2 כרטיסים...?יש לי 3 כרטיסים לרביעי בוקר למסירה
אשמח גם..מי יכול לכתוב שוב את זמני המופע המרכזי?
לא מצאתי בדפים האחרונים
תודה רבה!
1. המופע המרכזי הכי מעניין- אל תפספסואשמח גם..
ובכלל למי שיש נסיון אשמח להמלצה איפה כדאי לנו להתמקד כי בטח לא מספיקים הכל אבל גם אין לנו חשק להדחף או לעמוד בתור ארוך, מה הכי מומלץ לא לפספס? מופע מרכזי? סיור? האם הסיור לא מבזבז את כל הזמן של הארוע? האם הסיורים שווים בכלל? ואיזה סיור הכי שווה? לא חם מדי בסיורים בשעות הבוקר?
אין ליאולי יש לך עוד 2 כרטיסים...?
או אולי מישהו מוכר 2 כרטיסים גם לתאריך זה?
בעצם מי שהולך לסיור מפספס מופע מרכזי לא? כי בבוקר המופע גברים ב12 ונשים ב2 שזה אומר שאין מצב לצאת לסיור ולהספיק אלא אם מתפצלים1. המופע המרכזי הכי מעניין- אל תפספסו
2. הסיורים גונבים זמן, אצלנו הבוגרים אוהבים ללכת, לילדים קטנים עדיף האטרקציות שבמתחם.
3. תלוי בגילאים אצלכם, לכל גיל יש אטרקציות שמתאימות לו, אז מתפצלים וככה כולם נהנים (רק שיהיו עם פלאפון או תקבעו נקודת מפגש)
בהנאה!
אוקיי אני לוקחתאין לי
קניתי מזמן ובסוף סגרתי נופש על הזמן הזה.
ואני מוסרת - לא מוכרת
אז אם את רוצה שאשלח לך בכל זאת תשלחי לי הודעה עם המייל שלך
אולי תשיגי עוד בהמשך
תלוי במשך זמן הסיור. צריך לשאול את הנציגים ולתכנן בהתאם לזה.בעצם מי שהולך לסיור מפספס מופע מרכזי לא? כי בבוקר המופע גברים ב12 ונשים ב2 שזה אומר שאין מצב לצאת לסיור ולהספיק אלא אם מתפצלים
מישהו היה פעם בסיורים ויכול להמליץ?תלוי במשך זמן הסיור. צריך לשאול את הנציגים ולתכנן בהתאם לזה.
שלחתיאוקיי אני לוקחת
המייל שלי gabayme בג'ימייל
תודה רבה
אמא שלי הייתה לפני כמה שנים במערת צדקיהו ומאוד נהנתהמישהו היה פעם בסיורים ויכול להמליץ?
אין בבוקראמא שלי הייתה לפני כמה שנים במערת צדקיהו ומאוד נהנתה
כנ"למחפשת 5 כרטיסים לראשון או שני בדחיפות!!
@ייחיאלמגיל שנתיים צריך כרטיס
לצערנו נכון לכרגע אין סיורים
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
18.11
י"ז חשוון
וובינר מרתק!
המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג
הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.
הכניסה חופשית!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
19.11
י"ח חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכג
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת אֵלֶיךָ נָשָׂאתִי אֶת עֵינַי הַיֹּשְׁבִי בַּשָּׁמָיִם:ב הִנֵּה כְעֵינֵי עֲבָדִים אֶל יַד אֲדוֹנֵיהֶם כְּעֵינֵי שִׁפְחָה אֶל יַד גְּבִרְתָּהּ כֵּן עֵינֵינוּ אֶל יי אֱלֹהֵינוּ עַד שֶׁיְּחָנֵּנוּ:ג חָנֵּנוּ יי חָנֵּנוּ כִּי רַב שָׂבַעְנוּ בוּז:ד רַבַּת שָׂבְעָה לָּהּ נַפְשֵׁנוּ הַלַּעַג הַשַּׁאֲנַנִּים הַבּוּז לִגְאֵיוֹנִים: