אני רוצה לקנותלמכור-יש לי מיותר (קניתי יותר ממה שצריך)
תייגו אותי
אני רוצה לקנותלמכור-יש לי מיותר (קניתי יותר ממה שצריך)
מקב לים אישור במיילמישהו יודע איך מבררים אם אכן הזמנה שעשיתי בוצעה ויש לי את כמות הכרטיסים שהזמנתי?
התקשרתי למוקד הזמנות ולא ברור איך מבצעים את זה שם,
רוצה להיות רגוע שאכן יש לי כרטיסים,
לא קבלתימקב לים אישור במייל
אל תתיאש אני פעם שלישית מפרסם שאני רוצה לקנות ועכשיו מישהו התקשר אלי עם 5 כרטיסיםתגדו מכל האשכול הזה מישהי הצליחה לקנות כרטיסי ם אני מנסה כמעט שבוע למצוא כרטיסים ולא רואה שום תוצאות
לא ברור מה קרה השנה עם הכרטיסים עוד לפני שראינו פרסומים הכל נגמר...תגדו מכל האשכול הזה מישהי הצליחה לקנות כרטיסי ם אני מנסה כמעט שבוע למצוא כרטיסים ולא רואה שום תוצאות
בדיוק מה שהיה לי,לקח לי חצי יום כדי לבדוק שמסתר בחמישי וגם זה נגמרנכון גם אנחנו התקשרנו ממש מיד שהיה פירסומת ונשאר רק בחמישי..
עדיין מעוניינת להחליף?יש לי 5 כרטיסים לשלישי אחה"צ.
מעוניינת להחליף לראשון בוקר.
הענין הסתדר! תודה!מקב לים אישור במייל
רוצה מאד מאד לקנות אם אפשר !!!!אני רוצה להחליף 6 כרטיסים משלישי אחה''צ לשני אחה''צ תודה
מקפיצה !!!!! 0583246508צריכה כרטיסים לשלישי בוקר ואחה"צ כמה שיש רלוונטי.
תודה
אני רוצה רק להחליף תודהרוצה מאד מאד לקנות אם אפשר !!!!
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: