@מאבעדיין מעוניינת להחליף?
בבקשה לקנות במחיר הרגילמעוניינת לקנות 3-4 כרטיסים
ליום ראשון
גם במחיר כפול
052-7634830
אל תסכימי לקנות במחיר כפול!!! אין שום סיבה שאם מישהו קנה ב20 את תשלמי 40מעוניינת לקנות 3-4 כרטיסים
ליום ראשון
גם במחיר כפול
052-7634830
בבקשה לקנות במחיר הרגיל
ולא לעודד מסחרה בכרטיסים מסובסדים.
אם נעשה את זה אנחנו יורים לעצמנו ברגליים.
זה פשוט דחוף לי מאוד!!אל תסכימי לקנות במחיר כפול!!! אין שום סיבה שאם מישהו קנה ב20 את תשלמי 40
את תוכלי לקנות כנראה במחיר רגיל, או בקופות או פה יותר קרוב למועד של האירוע, לאנשים יש ביטולים בעיקר בררגע האחרוןזה פשוט דחוף לי מאוד!!
מובן מאד, אבל אם לא נתעקש להשאיר את זה במחיר הקודם,זה פשוט דחוף לי מאוד!!
מזה אומר לקנות בקופות?? איזה?את תוכלי לקנות כנראה במחיר רגיל, או בקופות או פה יותר קרוב למועד של האירוע, לאנשים יש ביטולים בעיקר בררגע האחרון
פעם שעברה שהייתי שם היה בקופות ילד שמכר כרטיסים מיותרים שהיו לו, לא חושבת שזה ככה כל הזמן אבל יכול להיות שאם מגיעים מוקדם ומחכים כמה דקות יש מי שימכור לךמזה אומר לקנות בקופות?? איזה?
זה לקחת סיכוןפעם שעברה שהייתי שם היה בקופות ילד שמכר כרטיסים מיותרים שהיו לו, לא חושבת שזה ככה כל הזמן אבל יכול להיות שאם מגיעים מוקדם ומחכים כמה דקות יש מי שימכור לך
אני אשמחיש לי כרטיס אחד ליום ראשון אחרי הצהריים מי שרוצה 0504153360
לי יש אחד לחמישי למכור, אם אתה מעוניין תכתוב למייל racheli8523852מעוניין לקנות כרטיס אחד לא משנה איזה יום עדיף חמישי אחה"צ
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
26.09
כ"ג אלול
פתיחת
קורס מאסטר בשיווק דיגיטלי
מלגות גבוהות!
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קיט ק'
קמה קָרָאתִי בְכָל לֵב עֲנֵנִי יי חֻקֶּיךָ אֶצֹּרָה:קמו קְרָאתִיךָ הוֹשִׁיעֵנִי וְאֶשְׁמְרָה עֵדֹתֶיךָ:קמז קִדַּמְתִּי בַנֶּשֶׁף וָאֲשַׁוֵּעָה (לדבריך) לִדְבָרְךָ יִחָלְתִּי:קמח קִדְּמוּ עֵינַי אַשְׁמֻרוֹת לָשִׂיחַ בְּאִמְרָתֶךָ:קמט קוֹלִי שִׁמְעָה כְחַסְדֶּךָ יי כְּמִשְׁפָּטֶךָ חַיֵּנִי:קנ קָרְבוּ רֹדְפֵי זִמָּה מִתּוֹרָתְךָ רָחָקוּ:קנא קָרוֹב אַתָּה יי וְכָל מִצְוֹתֶיךָ אֱמֶת:קנב קֶדֶם יָדַעְתִּי מֵעֵדֹתֶיךָ כִּי לְעוֹלָם יְסַדְתָּם: