אני ראיתי כמה שמכרו כרטיסים בכניסהאנשים מכרו כרטיסים בכניסה?
היה מופע אקרובטיקה מטורף(אבל הוא בחוץ בשמש...)מה היה שם איזה מתקנים מיוחדים ואיזה הופעות כדאי ללכת
מה היה הכי כיףףף?
כן, היה די עמוסמתגובות מכמה שהיו היום, אנחנו מבינים שיש יותר אנשים מכל שנה, והרמה של המופע מרכזי לא מי יודע מה (בלשון המעטה)
אני מגיעה עם בן ובת.היה עמוס בהחלט, ומי שמגיע עם ילדים קטנים זה שיקול, הייתי עם בנות 8 ומעלה ככה שהיה יותר קל, המופע היה מקסים, לא ברמה של שנה שעברה אבל מאד מאד יפה ועם הרבה מסר, מומלץ להתחיל ב"מסביב לעולם" בהדמיית הטיסה, לחסוך בתורות, חויה מאד נחמדה, אבל גם אם התור ארוך, לקחת בחשבון שכל פעם נכנסים 110 איש, פעם קבוצת בנים ופעם קבוצת בנות כך שזה עובר יחסית מהר, המופע באולם טדי חזר על עצמו משנה שעברה (החד אופן), אקרובטיקה בחוץ היתה מאד מעניינת אבל תשתדלו לחפש מקום בצל ואורך המופע 18 דקות.
תהנו!
אם הוא עד גיל 10 אז איכשהו את יכולה להיכנס איתואני מגיעה עם בן ובת.
יש מופעים מפוצלים ממש? בהפרדה מוחלטת?
אני צריכה לדאוג לו לליווי?
בן 9. תודהאם הוא עד גיל 10 אז איכשהו את יכולה להיכנס איתו
אבל אם לא אז הכל מפוצל
אשמח לשמוע מה היה אופי המופעמתגובות מכמה שהיו היום, אנחנו מבינים שיש יותר אנשים מכל שנה, והרמה של המופע מרכזי לא מי יודע מה (בלשון המעטה)
מבחינת תוכן ולבוש היה בסדר גמור, עדין למדי,אשמח לשמוע מה היה אופי המופע
היו שנים שהרגשתי שהמופע הזה ממש לא חרדי
מה היה השנה?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: