ריבועי שוקולד צ'יפס- קפה
טעימים
מרקם חלומי
משלב שווקלד וקפה-
מה עוד צריך.
לרוב אני לא טועמת אלא מוצאת "קרבנות טעימה" סביבי
הפעם טעמתי.
היה שווה. למרות הקלוריות.
תבנית תנור
4 ביצים
1.5 כוסות שמן
1 כוס סוכר לבן
1 כוס סוכר חום
1 אבקת אפיה
3 כפות קפה נמס מומס במעט מים
קמצוץ מלח
3 כוסות קמח מולינו ללא גלוטן
1 כוס שוקולד צ'יפס לבן
1 כוס שוקולד צ'יפס חום
ציפוי:
2 כוסות שוקולד צ'יפס חום קרוקנט לוז
מערבבים הכל יחד במיקסר לבצק נוזלי
יוצקים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה
אופים ב 180 מעלות כ-35-40 דקות. משל האפיה עשוי להשתנות בתנורים השונים. המנעו מאפיית יתר.
ציפוי:
מוציא מהתנור. מפזרים שוקולד צ'יפס מעל.
מחזירים לתנור לדקה
מוצאים וממתינים כ-2 דקות. מורחים את השוקולד בעזרת כף. מפזרים קרוקנט לוז
פורסים אחרי התקררות מוחלטת והתבשות של הציפוי
טעימים
מרקם חלומי
משלב שווקלד וקפה-
מה עוד צריך.
לרוב אני לא טועמת אלא מוצאת "קרבנות טעימה" סביבי
הפעם טעמתי.
היה שווה. למרות הקלוריות.
תבנית תנור
4 ביצים
1.5 כוסות שמן
1 כוס סוכר לבן
1 כוס סוכר חום
1 אבקת אפיה
3 כפות קפה נמס מומס במעט מים
קמצוץ מלח
3 כוסות קמח מולינו ללא גלוטן
1 כוס שוקולד צ'יפס לבן
1 כוס שוקולד צ'יפס חום
ציפוי:
2 כוסות שוקולד צ'יפס חום קרוקנט לוז
מערבבים הכל יחד במיקסר לבצק נוזלי
יוצקים לתבנית תנור מרופדת בנייר אפיה
אופים ב 180 מעלות כ-35-40 דקות. משל האפיה עשוי להשתנות בתנורים השונים. המנעו מאפיית יתר.
ציפוי:
מוציא מהתנור. מפזרים שוקולד צ'יפס מעל.
מחזירים לתנור לדקה
מוצאים וממתינים כ-2 דקות. מורחים את השוקולד בעזרת כף. מפזרים קרוקנט לוז
פורסים אחרי התקררות מוחלטת והתבשות של הציפוי