כזו שנולדה אחרי שהבטתי בעגמת נפש על כמה תפולים שהחלו להראות סימני זקנה [בטרם עת, יש לציין].
אומנם- יש לי מתכון ישן שלי לעוגת תפוחים לפסח, אבל החלטתי לנסות להמציא משהו חדש. אחר.
הצליח?
אפשר לשפוט לפי התמונה:
או לפי זה שגיסתי הניחה את העוגה אחרי ביס קטן ושאלה "ברור לך שזה לא חמץ?"
תבנית A4
כוסות חד פעמיים של שתיה קרה
לבסיס:
3 כוסות קמח תפו"א
1.5 כוסות קמח שקדים
4 ביצים L
1 כוס שמן קוקוס, או שמן אגוזים אם אין שמן קוקוס. עלול להתפורר יותר
1 אבקת אפיה
3/4 כוס סוכר
למלית:
5 תפוחי עץ פרוסים לדק
1/2 כוס סוכר חום או דמררה
1 כף קינמון
לעיסת הבחושה:
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן אגוזים
1/2 כוס קמח תפו"א
1 כפית אבקת אפיה
לפירורים:
1 כוס קמח שקדים
1 כוס אגוזים טחונים, אפשר 1.5 כוסות אגוזים טחונים ולוותר על קמח השקדים
1/3 כוס סוכר חום
מעט קינמון
שמן לפי הצורך
הכנה:
מערבבים את רכיבי הבסיס לבצק אחיד ומעט פירורי. דוחסים לתבנית A4 מרופדת בניר אפיה.
מערבבים תפו"ע עם קינמון וסוכר חום ויוצקים מעל לשכבת הבסיס. לוחצים מעט לתוך שכבת הבסיס
מקציפים ביצים שלמות עם סוכר למשך 2 דקות. מוסיפים את יתר הרכיבים ויוצקים מעל לתפוחים. משתדלים לכסות את כל התפוחים.
מערבבים את רכיבים הפירורים. שמן מוסיפים לפי הצורך עד שמתקבלים פירורים. מפזרים בנדיבות מעל לשכבת הבחושה
אופים ב 180 מעלות כשעה
אומנם- יש לי מתכון ישן שלי לעוגת תפוחים לפסח, אבל החלטתי לנסות להמציא משהו חדש. אחר.
הצליח?
אפשר לשפוט לפי התמונה:
או לפי זה שגיסתי הניחה את העוגה אחרי ביס קטן ושאלה "ברור לך שזה לא חמץ?"
תבנית A4
כוסות חד פעמיים של שתיה קרה
לבסיס:
3 כוסות קמח תפו"א
1.5 כוסות קמח שקדים
4 ביצים L
1 כוס שמן קוקוס, או שמן אגוזים אם אין שמן קוקוס. עלול להתפורר יותר
1 אבקת אפיה
3/4 כוס סוכר
למלית:
5 תפוחי עץ פרוסים לדק
1/2 כוס סוכר חום או דמררה
1 כף קינמון
לעיסת הבחושה:
3 ביצים
1/2 כוס סוכר
1/2 כוס שמן אגוזים
1/2 כוס קמח תפו"א
1 כפית אבקת אפיה
לפירורים:
1 כוס קמח שקדים
1 כוס אגוזים טחונים, אפשר 1.5 כוסות אגוזים טחונים ולוותר על קמח השקדים
1/3 כוס סוכר חום
מעט קינמון
שמן לפי הצורך
הכנה:
מערבבים את רכיבי הבסיס לבצק אחיד ומעט פירורי. דוחסים לתבנית A4 מרופדת בניר אפיה.
מערבבים תפו"ע עם קינמון וסוכר חום ויוצקים מעל לשכבת הבסיס. לוחצים מעט לתוך שכבת הבסיס
מקציפים ביצים שלמות עם סוכר למשך 2 דקות. מוסיפים את יתר הרכיבים ויוצקים מעל לתפוחים. משתדלים לכסות את כל התפוחים.
מערבבים את רכיבים הפירורים. שמן מוסיפים לפי הצורך עד שמתקבלים פירורים. מפזרים בנדיבות מעל לשכבת הבחושה
אופים ב 180 מעלות כשעה
נערך לאחרונה ב: