שלום
בד"כ אני מכינה עוגות שייש, הן יוצאות טעים, רק שיש 2 בעיות:
1. כשאני מערבבת את הבלילה, יש לי גושים שלא נמסים טוב, ואז אחרי האפייה רואים מעין גושי קמח כשחותכים את העוגה.
2. העוגה לא תופחת. נשארת די נמוכה.. אשמח לקבל עצות איך לגרום לעוגה להיות גבוהה ויפה.
(אני מאחסנת אבקת אפייה במקפיא, אולי זה קשור לזה?)
בד"כ אני מכינה עוגות שייש, הן יוצאות טעים, רק שיש 2 בעיות:
1. כשאני מערבבת את הבלילה, יש לי גושים שלא נמסים טוב, ואז אחרי האפייה רואים מעין גושי קמח כשחותכים את העוגה.
2. העוגה לא תופחת. נשארת די נמוכה.. אשמח לקבל עצות איך לגרום לעוגה להיות גבוהה ויפה.
(אני מאחסנת אבקת אפייה במקפיא, אולי זה קשור לזה?)