הכי קל שבעולם
אין צורך במיקסר ואין צורך לשטוף את הקערה בין השכבות
הפעם בלי קשקושים וסיפורים, בואו ניגש ישר לענין שלשמו התכנסנו:
צפה בקובץ המצורף 1014584
תבנית A4.
כוסות חד פעמיות
לבסיס:
3 כוסות קמח
1 אבקת אפייה
1 ביצה
1 כוס שמן
3 כפות סוכר
מערבבים בקערה, אין צורך במיקסר, עד שמתקבל בצק אחיד, יכול להיות טיפונת מתפורר. מהדקים בתחתית תבנית מרופדת בניר אפיה.
מלית:
1 כוס קרם פרלינה או קרם נוגט.
מורחים חצי כוס קרם פרלינה על התחתית.
שכבה כהה:
1 כוס קקאו
1.5 כוס סוכר
1/2 כוס שמן
4 ביצים
1 ו 1/4 כוסות קמח
מערבבים בקערה את הרכיבים, אין צורך לשטוף את הקערה בין השכבות.
יוצקים מעל הקרם פרלינה.
180° בערך חצי שעה. עד שהשכבה של השוקולד יציבה אבל לא קשה. היא צריכה להיות כמו בראוניז.
מקררים את העוגה.
מורחים חצי כוס שנשאר מקרם הפרלינה על העוגה.
ציפוי:
200 גרם שוקולד מריר
1 כוס קרוקנט אגוזי לוז
3 כפות ריצ'
ממיסם ריצ' ושוקולד בסיר.
מערבבים עם הקרוקנט ויוצקים על העוגה.
פורסים כשהעוגה חצי קפואה בסכין חדה ולא משוננת.
צפה בקובץ המצורף 1014585
צפה בקובץ המצורף 1014586