כןקמח כוסמין 80%
כמו רגיל לבצק ולמילוי?
אותומוצר, שמות שוניםאיזה קרם מוצלח יותר, פרלינה או נוגט?
תוכלי אולי להעלות את המתכון בגירסת PDF
מאז השינוי של האתר ההדפסות לא יוצאות טוב , ופרוג יש לי רק במשרד לא במטבח
לדעתי יהיה חסר קצת לפחות מעל הבצק@hbecker אפשר בלי הקרם נוגט או השיני בכלל?
בטעם או שלא יראה ויעמוד טוב?לדעתי יהיה חסר קצת לפחות מעל הבצק
העני אפשר בקשה חצופה?
תוכלי אולי להעלות את המתכון בגירסת PDF
מאז השינוי של האתר ההדפסות לא יוצאות טוב , ופרוג יש לי רק במשרד לא במטבח
לא פרסמתי מתכון במרווה לצמא.זה מתכון שפירסמת לפני תקופה במרווה לצמא, או שזה משהו אחר?
נראה מהמם ומוצלח! (תכלס, זה זה המתכונים שכל עקרת בית צריכה)
יתכן שאם תוסיפי ביצה יהיה לך פחות פירורי.@hbecker
הכנתי את העוגה,
כייף להכין עוגה כל כך משובחת במהירות וזמינות
תודה.
מה שכן -
הבצק יצא ממש פרורי, הוספתי שמן,
ועדיין.
חשבתי שאחרי האפיה זה יסתדר,
אבל עדיין מתפורר
אני חושבת להוסיף פעם הבאה ביצה נוספת. יעזור?
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: