בלי הרבה מילים
עוגה משובחת!
תבנית חד פעמית ענקית
מדידה בכוסות חד פעמי לשתיה קרה
אין צורך במיקסר
בסיס
2.5 כוסות קמח
1.5 כוסות אגוזים טחונים [אני בשתמשתי באגוזי מלך טחונים]
3/4 כוס סוכר
150 גרם נטורינה או 3/4 כוס שמן
1 ביצה
שכבת שוקולד
4 ביצים
2 כוסו סוכר
3/4 כוס קקאו
1 אבקת אפיה
1 כוס שמן
1.5 כוסות קמח
1 כף קפה מומס ב-2 כפות מים רותחים
קרם
1 ריצ' 250 מ"ל
1/2 כוס פודינג וניל
1 כף גדושה קפה מומס ב-2 כפות מים רותחים
בקערה, מערבבים את רכיבי הבסיס עד שמתקבלת בלילה סמיכה יחסית.
משטחים בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה, בעזרת כף או בידיים לחות
אופים כ- 10 דקות ב 180 מעלות
באותה קערה שמים את ריכיב שכבת השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושי קקאו או קמח
יוצקים מעל לשכבה האפויה חלקית
אופים עוד כ- 20-25 דקות עד שהשכבה הכהה יציבה.
מקררים לחלוטין.
מכינים קרם
מקציפים ריצ'.
מוסיפים פודינג וניל וקפה.
מורחים על העוגה.
אפשר לסנן מעט קקאו מעל לקרם.
עוגה משובחת!
תבנית חד פעמית ענקית
מדידה בכוסות חד פעמי לשתיה קרה
אין צורך במיקסר
בסיס
2.5 כוסות קמח
1.5 כוסות אגוזים טחונים [אני בשתמשתי באגוזי מלך טחונים]
3/4 כוס סוכר
150 גרם נטורינה או 3/4 כוס שמן
1 ביצה
שכבת שוקולד
4 ביצים
2 כוסו סוכר
3/4 כוס קקאו
1 אבקת אפיה
1 כוס שמן
1.5 כוסות קמח
1 כף קפה מומס ב-2 כפות מים רותחים
קרם
1 ריצ' 250 מ"ל
1/2 כוס פודינג וניל
1 כף גדושה קפה מומס ב-2 כפות מים רותחים
בקערה, מערבבים את רכיבי הבסיס עד שמתקבלת בלילה סמיכה יחסית.
משטחים בתבנית חד פעמית ענקית מרופדת בניר אפיה, בעזרת כף או בידיים לחות
אופים כ- 10 דקות ב 180 מעלות
באותה קערה שמים את ריכיב שכבת השוקולד ומערבבים עד לקבלת תערובת אחידה ללא גושי קקאו או קמח
יוצקים מעל לשכבה האפויה חלקית
אופים עוד כ- 20-25 דקות עד שהשכבה הכהה יציבה.
מקררים לחלוטין.
מכינים קרם
מקציפים ריצ'.
מוסיפים פודינג וניל וקפה.
מורחים על העוגה.
אפשר לסנן מעט קקאו מעל לקרם.