דרוש מתכון עוגת שוקולד עסיסית ושוקולדית!

שיא44

משתמש מקצוען
כן, וודאי שעדיף 200 גרם שוקולד מריר עם מוצקי קקאו גבוהים, ולא 4 כוסות סוכר.
ו4 כוסות קמח לעוגה שיש בה 4 כוסות סוכר זה מוגזם לגמרי לגמרי.
באמת היה נראה לי מוגזם 4 כוסות סוכר אז שמתי רק 3
ובהחלט היה חסר...
מה את מציעה לפעם הבאה? (בתור עוגת יומולדת או סיום וכד') פשוטה ומהירה?
 

ריבת חלב

משתמש מקצוען
עיצוב גרפי
צילום מקצועי
@סביונית מצאת את עוגת החלומות? ;)
כי הכנתי היום עוגת בראוניז של @hbecker והיא יצאה
שחורה :p
נימוחה :D
וטעימההההה :eek::eek::eek:

משהו כמו: (מקווה שאני זוכרת בע"פ)

1 מרגרינה (או כוס שמן +1 א. אפיה)
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו
4 ביצים
1.25 כוסות קמח
לערבב בקערה
לשטוח (יוצא בלילה סמיכה) בתבנית רגילה A4 עם נייר אפיה
לאפות חצי שעה

היא הוסיפה ציפוי שוקולד, לא שמתי...
 

סביונית

משתמש מקצוען
@סביונית מצאת את עוגת החלומות? ;)
כי הכנתי היום עוגת בראוניז של @hbecker והיא יצאה
שחורה :p
נימוחה :D
וטעימההההה :eek::eek::eek:

משהו כמו: (מקווה שאני זוכרת בע"פ)

1 מרגרינה (או כוס שמן +1 א. אפיה)
2 כוסות סוכר
1 כוס קקאו
4 ביצים
1.25 כוסות קמח
לערבב בקערה
לשטוח (יוצא בלילה סמיכה) בתבנית רגילה A4 עם נייר אפיה
לאפות חצי שעה

היא הוסיפה ציפוי שוקולד, לא שמתי...
תודה!
@hbecker
מאשרת? זה באמת המתכון המדויק?
ומה מרכיבי הציפוי?
 

123770

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
עיצוב גרפי
D I G I T A L

shira bira

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
כתיבה ספרותית
https://www.metukimsheli.com/2016/03/8124/

ולמי שתוהה על כמויות החומרים ככה זה עוגת שוקולד מושחתת. :)
אם אכין את גרסת השוקולד הלבן שאני זוממת עליה כבר זמן רב, אעדכן.
חזרתי כדי לעדכן:
בדחילו ורחימו פניתי להכנת טורטה קפרזה ביאנקה ביום שישי האחרון.
כשמה כן היא, קפריזית למדי.
דורשת הרבה כלים ושלבים והשוקולד הלבן עשה ככל העולה על רוחו: קרי: התגבש שניות ספורות אחרי ההמסה עם החמאה.
כדי להציל את המצב השתמשתי בבלנדר שאיחד בחזרה את התערובת ושאר שלבי ההכנה נמשכו כרגיל.
בסופו של דבר התקבלה עוגה "לפי הספר": גבוהה, רכה ופאדג'ית.
אבל אני לא בטוחה שמצדיקה את המאמץ.
למרות שאינני נרתעת מאתגרי אפיה, במקרה הזה השלם אינו עולה על סך חלקיו וטעם הלימון השתלט על השקדים והשוקולד הלבן
ובקיצור: אם חשקה נפשכם בבחושה לימון יש מתכון מוצלח ופשוט הרבה יותר באשכול השני.
להשערתי, הגרסא הכהה מוצלחת יותר ומדגישה יותר את טעם השוקולד. אבל אם לא ננסה לא נדע :)
 

פרקטית

משתמש מקצוען

דג לבן

משתמש מקצוען
D I G I T A L
תוכלי להעלות את המתכון? חסום לי!
תודה רבה!!

עוגת שוקולד בחושה שילדים אוהבים

  1. עמוד הבית
  2. קטגוריות
  3. עוגות
  4. עוגות שוקולד
עוגת שוקולד פרווה עסיסית בטירוף (וזולה)
מחפשים עוגת שוקולד פרווה שווה במיוחד? קבלו עוגת שוקולד עסיסית בטירוף וזולה - מכינים אותה בקלי קלות ממרכים זמינים ללא מוצרי חלב והיא מושלמת לאירוח


rating_on.gif
rating_on.gif
rating_on.gif
rating_half-rtl.gif
rating_off.gif

שתפו את המתכון
  • זמן הכנה
    15 דקות
  • זמן כולל
    שעה
  • רמת קושי
    בסיסי
  • מרכיבים
    13
מצרכים להכנת עוגת שוקולד פרווה
תבניות אינגליש קייק
עוגה
ציפוי
המרת מידות ומשקלות
אופן הכנה
  1. מכינים את העוגה: מחממים תנור ל-170 מעלות.
  2. בקערה מערבבים קמח, סוכר, קקאו, שוקולית, אבקת אפייה, אבקת סודה לשתייה.
  3. בקנקן טורפים ביצים עם שמן, מים, סוכר וניל ותמצית וניל. מוזגים לקערה עם הקמח וטורפים לתערובת חלקה. מוזגים ל-3 תבניות משומנות בתרסיס שמן ואופים כ-45 דקות עד שהעוגות ספוגיות למגע וקיסם יוצא עם פירורים לחים.
  4. מכינים את הציפוי, מצפים ומקשטים: מערבבים כמה כפות ממרח שוקולד עם מים רותחים (לגרסה חלבית אפשר להשתמש בשמנת מתוקה מחוממת במיקרוגל), עד למרקם של רוטב סמיך. מוזגים על העוגות ומניחים לו להיספג בחלקו. מפזרים מעל קישוטים אם רוצים.
הערות
  • הכמויות מספיקות ל-3 תבניות אינגלישקייק.
 

<סקריפטית>

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
יש כזה דבר עוגת שוקולד בלי ביצים?
כי אין לי עכשיו ביצים בבית ואני מתגרה...
 

הרי זהב

משתמש סופר מקצוען
עוגה כושית ללא ביצים:
3 כוסות קמח
1/2 כוס קקאו
2 כוסות סוכר
1 אבקת אפיה
2/3 כוס שמן
2 כוסות מים
2 כפיות וניל

לאפות, אך להיזהר לא לייבש

ציפוי שוקולד: לבשל:
6 כפות סוכר
8 כפות מים
2 כפות קקאו
100 גר' שוקולד מריר
לכבות האש:
ולהוסיף 50 גר' מרגרינה או שמן.
(עשיתי פעמים ככה ופעמים ככה ושניהם מוצלחים)
 

<סקריפטית>

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
בוגר/תלמיד פרוג
הנדסת תוכנה
D I G I T A L
עוגת כושית ללא ביצים:
3 כוסות קמח
1/2 כוס קקאו
2 כוסות סוכר
1 אבקת אפיה
2/3 כוס שמן
2 כוסות מים
2 כפיות וניל

לאפות, אך להיזהר לא לייבש

ציפוי שוקולד: לבשל:
6 כפות סוכר
8 כפות מים
2 כפות קקאו
100 גר' שוקולד מריר
לכבות האש:
ולהוסיף 50 גר' מרגרינה או שמן.
(עשיתי פעמים ככה ופעמים ככה ושניהם מוצלחים)
אין עלייך!
איזה כיף! נראה לי אני הולכת להכין עכשיו...
רק תגידי לי איך המרקם שלה כי אני לא אוהבת מרקם פירורי (עושה צמרמורת ללשון שלי...).
תודה!
 

אולי מעניין אותך גם...

לוח לימודים

מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:

18.11

י"ז חשוון


וובינר מרתק!

המדריך (הלא שלם) לסטוריטלינג

הרצאה ייחודית עם ירון פרל ממשרד הפרסום מקאן, על עולם הסטוריטלינג. מספרי סיפורים נולדים ככה או שאפשר ללמוד את זה? מה הופך סיפור אחד ל״תעירו אותי כשזה מסתיים״ ואחר ל״ספרו לי את זה שוב!״, והקשר לעולם הקריאייטיב.

הכניסה חופשית!


19.11

י"ח חשוון


פתיחת

קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI

קורס מקוצר


19.11

י"ח חשוון


אירוע שיתופים ייחודי

בוטים מספרים על עצמם

בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.

הכניסה חופשית!


25.11

כ"ד


פתיחת

קורס פרסום קופי+

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


פתיחת

קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!

מלגות גבוהות!


27.11

כ"ו חשוון


נפתחה ההרשמה!

קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!

מלגות גבוהות!


הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  28  פעמים

לוח מודעות

למעלה