עוגת מספרים/צורה אישית, אפשר?

אסתרינה!

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
כי להקפיא לא נראה לי בעיה, אבל אני אף פעם לא הקפאתי
בד"כ יומיים זה מעולה במקרר ועוד להפך ככה זה נחתך טוב.
וקצפת צמחית פרווה ולא חלבי כי החלבי הרבה פחות נשאר עמיד,
הוא באמת פחות טוב....
 

איש גשם

משתמש חדש
אז אם אני רוצה חלבי,
אפשר להכין היום רק את הבצק(כולל אפיה כמובן..)
ולמלא במוצש?
זה נשמע הגיוני?
 

אסתרינה!

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
נשמע מעולה !
רק תשמרי את העוגיות במקום קריר,
ותזכרי שהעוגיות עלולות להישבר כשיחתכו אותם...
בהצלחה!
 

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
לבצק שקדים:
1.5 כוסות קמח
1/2 כוס קמח שקדים [שקדים מולבנים טחונים דק דק]
1/2 כוס אבקת סוכר
100 גרם חמאה או מרגרינה קרים
1 ביצה
קורט מלח

הכנה:
*מערבבים במיקסר קמח, שקדים, אבקת סוכר
מוסיפים ביצה ומרגרינה ומעבדים לבצק אחיד.

*עוטפים בניילון ומקררים כחצי שעה.

*מוציאים את הבצק מהמקרר, מרדדים דק על משטח מקומח היטב
מניחים את הספרה או הצורה שנבחרה מעל לבצק
חותכים את הבצק בסכין חדה ולא משוננת מסביב.
חוזרים על הפעולה האחרונה עוד פעם או פעמיים ל-3 שכבות עוגה

*אופים כ 15 דקות להזהבה נאה. עקבו אחר האפיה יש תנורים שצריך בהם יותר זמן אפיה.
לא נוגעים בעוגה עד שהיא מתקררת ממש כדי שלא תתפרק.

*מעבירים למגש ומתחילים להרכיב.

מכינים קרם:
*מקציפים 1 ריצ' גדול עם 1 חבילה פודינג וניל [אפשר קופסא קטנה 250 גרם של מלית וניל למרקם חלק יותר]

*מעבירים לשקית זילוף עם תנטר עגול גדול ומזלפים עיגולים במספר שורות מהמסגרת פנימה עד לכיסוי העוגה.
מניחים בזהירות את השכבה השניה של העוגה מעל לזילופי הקרם וחוזרים על פעולת הזילוף.
ושוב לשכבה שלישית.

*מקשטים בשוקולדים, פירות וכו' כיד הדמיון הטובה


מוציאים את הדגם הרצוי מהמחשב. מדפיסים על דף A4 או בגודל קטן יותר או גדול יותר, לפי מה שרוצים

לעוגות אישיות משתמשים בקורצנים גדולים וכך לא צריך להניח דוגמא ולחתוך את הבצק. הכי מהיר והכי קל.


יש לרכוש צורות ומספרים ממפל.
רק מה?
רכשתי כזה בצורה של לב.
רידדתי
חתכתי
וגילית שזה לא נכנס לי לתבנית תנור...

אז שוב רידדתי והשתמשתי בלב שהוצאתי מהמחשב


בהצלחה

אני בשטח אם יש שאלות
היי.
אפשר להשתמש בשמן קוקוס במקום מרגרינה?
 

ה. בקר

צוות הנהלה
מנהל
מנוי פרימיום
יוצרי ai
היי.
אפשר להשתמש בשמן קוקוס במקום מרגרינה?
יש כאם חשיבות גדולה לעמידות הבצק באפיה שלא יתפשט ויסדק.
לא יודעת מה לומר לך.
יתכן שיצליח. אבל יש סיכוי גם שלא יהיה מושלם..

אולי נטורינה? מרגרינה על בסיס שמן קוקוס
 

שקדיה

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
איור וציור מקצועי
צילום מקצועי
D I G I T A L
תודה רבה להעני על המתכון
ולכולן על החשק :)
הבת שלי הכינה ביום שישי
שמרנו במקרר לשבת בבוקר
יצא מעולה!!! וגם טעים :)

1-בת מצוה.jpg


----------------------------------------------------------------------------------------------------------
 

אסתרינה!

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
B6- זה צנטר משונן צפוף גדול.
אם מצאי איפה קונים אותו אני אשמח שתשתפי ...
כי בצוקי לא מצאתי אותו שוב...
 

אסתרינה!

משתמש פעיל
צילום מקצועי
עריכה והפקת סרטים
ברעיון כל צנטר.
אני אוהבת יותר את המשוננים וכמה שיותר.
אבל יש כאלו שמשתמשות גם בכוכב- זה חמוד...
הכי פחות לדעתי זה חלק או שרק עושות חור ויוצא חלק לגמרי...
אבל לפעמים זה גם חמוד לגיוון..
אבל מה שנראה לי יותר חשוב זה לדעת לעשות נכון את הריץ,
כי הרבה פעמים זה מה שמפיל את הזילוף.
כי יוצא נוזלי ואז לא מצליחים או שיוצא מדי נוקשה ואז גם לא יוצא יפה...
בכל אופן המון הצלחות!!
 

שתים

משתמש סופר מקצוען
מנוי פרימיום
הנדסת תוכנה
@hbecker תודה! לא מעלה תמונה אבל יצא לי מושלם!
תודה על כל ההוראות המדויקות, היה ממש קל לעקוב.
 

אולי מעניין אותך גם...

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!


תהילים פרק קכו

א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו:
נקרא  54  פעמים

אתגר AI

תרפיה בבעלי חיים • אתגר 143

לוח מודעות

למעלה