גדול מ A4@hbecker האלופה!
בצורת לב המושלמת שהכנסת בתחילת האשכול -
הוא בגודל A4?
ועוד שאלה - כמה ריץ' אמור להספיק ל-3 שכבות? ואם תוכלי לומר לי גם מה בדיוק להוסיף לריץ' (כמה פודינג וכו') יעזור לי מאאאד.
וואו
אפשר להכין בחמישי ולהקפיא. ולקשט בשישי ולשמור במקרר@hbecker
אפשר להכין את העוגה בחמישי - לשבת, או שיאבד משהו מהטעם\מהמראה ?
אם זה בסדר - אפשר להכין בחמישי הכל (כולל ההזלפות של הקצפת) וביום שישי לקשט? או שהקצפת תתקשה קצת במקרר והקישוט לא יהיה יפה עליה?
להכין בחמישי ולהקפיא בנוי עם הקצפת? או רק את הבצק?אפשר להכין בחמישי ולהקפיא. ולקשט בשישי ולשמור במקרר
מה שכן- לא כדאי לשים קישוטים צבעונים צבועים בצבע מאכל כי הם עלולים לצבוע את הקצפת שסביבם ולכער את העוגה
את העוגות דאי להקפיא ולזלף את הקצפת כשהן קפואות.להכין בחמישי ולהקפיא בנוי עם הקצפת? או רק את הבצק?
במקרר לא טוב?
תודה!!!
רק זהלאפות רק את המספרים ולהקפיא
מאיפה קנית את הקישוטי שוקולד עם המזל טוב והעיגולים עם הבלונים?לא עברתי על כל האשכול, מצרפת תמונה של עוגה שעשיתי על משקל עוגת מספרים אבל בצורת לב שמתאים ליולדת או סתם ליומולדת.צפה בקובץ המצורף 780324
זה תבנית סיליקון שקבלתי מתנה אי פעם..מאי
מאיפה קנית את הקישוטי שוקולד עם המזל טוב והעיגולים עם הבלונים?
לכאורה כן@hbecker אני רוצה להכין את העוגה (פחדתי לנסות עוגה מהסוג הזה, אבל עם מתכון שלך אני רגועה יותר שזה מעשי עוד לא ניסיתי מתכון שלך שלא הלך... ממש תודה!)
אפשרי להחליף את המרגרינה בנטורינה?
לכאורה כן
יתכן והעוגה תהיה קצת יותר עדינה אז כדאי להתנהל איתה בעדינות יתר וכמובן להקפיד על הקפאה טובה לפני זילוף הקצפת והקישוט
לוח לימודים
מסלולי לימוד שאפשר לההצטרף
אליהם ממש עכשיו:
19.11
י"ח חשוון
פתיחת
קורס בינה מלאכותית - חדשנות ב AI
קורס מקוצר
25.11
כ"ד
פתיחת
קורס פרסום קופי+
מלגות גבוהות!
26.11
כ"ה חשוון
אירוע שיתופים ייחודי
בוטים מספרים על עצמם
בואו לשמוע בוגרים מובילים שלנו משתפים אתהסיפור מאחורי הבוטים הייחודיים שהם פיתחו.הצצה מרתקת לעולמות האוטומציה, החדשנות והפתרונות החכמים,עם הזדמנות ללמוד איך גם אתם יכולים לקחת חלק במהפכה הטכנולוגית.
הכניסה חופשית!
27.11
כ"ו חשוון
נפתחה ההרשמה!
קורס צילום חוץ, אירועים וסטודיו - עם בינה מלאכותית!
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס פיתוח בוטים ואוטומציות עסקיות
מלגות גבוהות!
27.11
כ"ו חשוון
פתיחת
קורס עיצוב גרפי ודיגיטל - בסילבוס חדש ומטורף!
מלגות גבוהות!
תהילים פרק קכו
א שִׁיר הַמַּעֲלוֹת בְּשׁוּב יי אֶת שִׁיבַת צִיּוֹן הָיִינוּ כְּחֹלְמִים:ב אָז יִמָּלֵא שְׂחוֹק פִּינוּ וּלְשׁוֹנֵנוּ רִנָּה אָז יֹאמְרוּ בַגּוֹיִם הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִם אֵלֶּה:ג הִגְדִּיל יי לַעֲשׂוֹת עִמָּנוּ הָיִינוּ שְׂמֵחִים:ד שׁוּבָה יי אֶת (שבותנו) שְׁבִיתֵנוּ כַּאֲפִיקִים בַּנֶּגֶב:ה הַזֹּרְעִים בְּדִמְעָה בְּרִנָּה יִקְצֹרוּ:ו הָלוֹךְ יֵלֵךְ וּבָכֹה נֹשֵׂא מֶשֶׁךְ הַזָּרַע בֹּא יָבוֹא בְרִנָּה נֹשֵׂא אֲלֻמֹּתָיו: